Zoek

 € 77,12

EINDSTAND SCHATKIST MEI

schatkist juni begint weer met €40,00

Startpunten
Toon mijn locatie Align Map
Nieuws
Mireille Boet is winnaar geworden van de inhoud van de schatkist van mei. Zij heeft Autospeurtocht 'De Zwanenroute' gereden en de geheime code gevonden. Proficiat Mireille. Jullie winnen € 77,12. Dit bedrag is door alle deelnemers in mei bij elkaar gespaard door de juiste antwoorden door te geven. Wie gaat er in juni met de inhoud van de schatkist vandoor?
De maand is weer omgevlogen en we hebben weer een winnaar! Bianca Baak is als winnaar uit de bus gekomen. Jullie hebben de geheime code van 'De Geesten van de Peel' gevonden en winnen hiermee de inhoud van de schatkist: € 81,16. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs!
DE INHOUD VAN DE SCHATKIST KUN JE VERDUBBELEN: ALS JE INCHECKT OP FACEBOOK ALS JE DE AUTOSPEURTOCHT GAAT RIJDEN, DAN KRIJG JE DE SCHATKIST DUBBEL UITBETAALD, MOCHT JE WINNAAR WORDEN! Inchecken op Facebook: Scrol in het overzicht helemaal omhoog en tik op 'Wat ben je aan het doen?' of 'Waar denk je aan?' Tik op 'Inchecken'. En vul dan 'Autospeurtocht.nl' in bij 'Zoeken'.