Zoek

Autospeurtocht 'Bevrijding Noord-Limburg eo'

Deze autospeurtocht neemt je mee naar de grensstreek van zowel Duitsland en Nederland, als van Limburg en Noord-Brabant. De Maas vormt hier een natuurlijke grens. Je kunt starten in de volgende plaatsen: Boxmeer, Overloon, Geijsteren en Afferden. De route is ongeveer 65km lang en je bent 4 tot 5 uur bezig als je de route helemaal rijdt en de antwoorden op de vragen zoekt.
€9,95
i h

Deze autospeurtocht neemt je mee naar de grensstreek van zowel Duitsland en Nederland, als -Limburg en Noord-Brabant. De Maas vormt hier een natuurlijke grens. Je kunt starten in de volgende plaatsen: Boxmeer, Overloon, Geijsteren en Afferden.

In dit gebied zijn er veel overblijfselen te zien van de bevrijding van Nederland van de 2e WO. Kastelen, ruïnes en graven van gesneuvelde geallieerden die hun leven waagden om het Nederlandse volk te bevrijden.

De autospeurtocht is leerzaam, maar zeker ook geschikt om te genieten van de natuur en omgeving. Je vindt op de route veel gelegenheden voor een hapje en een drankje. Op de routebeschrijving zijn hiervoor een aantal locaties aangegeven.

De route is ongeveer 65 km lang en je bent 4 tot 5 uur bezig als je de route helemaal rijdt en de antwoorden op de vragen allemaal zoekt.