Zoek

Autospeurtocht 'Verdedigingslinie West-Brabant'

Autospeurtocht 'Verdedigingslinie West-Brabant' voert je door een landschap wat gekenmerkt wordt door verdedigingswerken. Je ziet vestigingen, forten en sluizen. Deze route is ongeveer 68 km lang.
€9,95
i h

Informatie over deze route:

 

Autospeurtocht ‘Verdedigingslinie West-Brabant’ voert je door een landschap wat gekenmerkt wordt door verdedigingswerken. Je ziet vestigingen, forten en sluizen.

Het huidige natuurlandschap wordt gekenmerkt door polders, dijken, schorren en slikken. Boomgaarden en Veeteelt zijn een vertrouwd beeld in deze streek.

U kunt starten in één van de volgende plaatsen: Willemstad, Heijningen, Wouw, Oudenbosch, Fijnaart.

Onderweg zijn er mogelijkheden voor het nuttigen van een drankje en een hapje, dit is aangegeven op de route. Ook is het heerlijk om bij goed weer te picknicken in deze mooie omgeving.

De route is ongeveer 68 km lang en u moet rekenen op ongeveer 4 tot 5 uur rijtijd als u de hele route met de vragen wil doen. Bij de vragen die ter plaatse te vinden zijn, staat een  vermeld. De zoekfoto’s zijn altijd aan de rechterkant van de weg te vinden.

Om de inhoud van de schatkist te kunnen winnen, moet je na afloop de geheime code die je gevonden hebt naar ons opsturen. (Dit kan met de link in de mail die je van ons ontvangen hebt na aankoop, of met de link ‘antwoorden’ rechtsboven op onze website.)