Zoek

Gelderland

View as Grid List
Sorteren op
Toon per pagina
Afbeelding van Autospeurtocht 'Aan de Maas'

Autospeurtocht 'Aan de Maas'

Deze route van ongeveer 52 km door Brabant en Gelderland leidt je langs verschillende bezienswaardigheden. Dit alles in de waterrijke omgeving langs de Maas.
€10,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Utrechtse Heuvelrug Zuid'

Autospeurtocht 'Utrechtse Heuvelrug Zuid'

Deze route door Gelderland en Utrecht neemt je mee langs kastelen en buitenplaatsen. In deze streek zie je veel buitenplaatsen, hofstedes of landhuizen. Het landschap wordt gekenmerkt door de Utrechtse heuvelrug.
€10,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Midden-IJssel'

Autospeurtocht 'Midden-IJssel'

Deze route, op de grens van Gelderland en Overijssel, leidt je naar kastelen en buitenplaatsen langs de IJssel. Ook kun je een kijkje nemen op een natuur-informatiecentrum en de Hanzestad Deventer. Je vaart met de pont over een waterweg.
€10,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Landgoederenroute NW-Veluwe'

Autospeurtocht 'Landgoederenroute NW-Veluwe'

Deze route over de Noordwest-Veluwe neemt je mee naar bijzondere landgoederen en kastelen. Het is een bosrijk gebied met veel historie. Hanzesteden, verborgen tuinen en wie weet wat je onderweg nog meer tegenkomt.
€10,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Landgoederenroute Achterhoek'

Autospeurtocht 'Landgoederenroute Achterhoek'

Deze autospeurtocht neemt je mee naar verschillende landgoederen en kastelen. Dit is een mooie streek in de Achterhoek, die gekenmerkt wordt door de vele landgoederen en kastelen.
€10,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Zuid-Veluwe'

Autospeurtocht 'Zuid-Veluwe'

Deze autospeurtocht leidt je door het gebied ten noorden van Arnhem en ten zuiden van Nationaal Park Veluwezoom. Het is een mooi heuvelachtig gebied met kastelen en landgoederen.
€10,95
Filters Close