Zoek
RSS

Nieuws

Het team van Coen Koole heeft de inhoud van de schatkist van februari gewonnen. Jullie deden Autospeurtocht 'De Zak van Zuid-Beveland' en vonden de geheime code. Gefeliciteerd! Jullie hebben €62,16 gewonnen. Veel plezier met de mooie geldprijs!
De eerste winnaars van het jaar 2023 zijn alweer bekend: Van harte gefeliciteerd 'Team van Joke'. Jullie hebben met de familie 'De Utrechtse Heuvelrug' gereden en hebben de juiste geheime code gevonden. De schatkist was opgelopen tot € 66,56. Dit bedrag hebben jullie gewonnen. Veel plezier met jullie prijs!
Van harte gefeliciteerd Daphne Nijenhuis! Jullie hebben de inhoud van de schatkist gewonnen van de laatste maand van 2022. € 69.88 hebben alle deelnemers bij elkaar gespaard . Dit bedrag is voor jullie! Veel plezier ermee.
De Familie G. De Rhoon is winnaar geworden van de inhoud van de schatkist van november. Zij hebben Autospeurtocht 'Aan de Maas' gereden en de geheime code gevonden. Proficiat Familie De Rhoon. Jullie winnen € 62,96. Dit bedrag is door alle deelnemers in november bij elkaar gespaard door de juiste antwoorden door te geven. Wie gaat er in december met de inhoud van de schatkist vandoor?
De inhoud van de schatkist van oktober is gewonnen door het team van Daphne van Lier. Jullie hadden de geheime code gevonden en winnen hiermee € 62,48. Gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs!
Gefeliciteerd Debby LaHaye! Jullie hebben de inhoud van de schatkist van september gewonnen!! Jullie hebben de geheime code gevonden van Autospeurtocht 'Zuid Limburg' en winnen hiermee €73,08. Veel plezier ermee!
De winnaar van de inhoud van de schatkist van Augustus is geworden: Leo de Hoon. Leo, van alle deelnemers die de geheime code gevonden hebben, ben jij met je team als winnaar uit de bus gekomen. Jullie hebben een mooi bedrag gewonnen: € 96,80. Veel plezier met jullie prijs!
De inhoud van de schatkist van de maand juli gaat naarrrrrr: Karlijn Nellen-Beerkens. Jullie hebben de juist geheime code gevonden en hebben hiermee €89,32 gewonnen! Gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs.
Van harte gefeliciteerd Nova Lucassen! Jullie hebben de inhoud van de schatkist in juni gewonnen. €79,76 is er bij elkaar gespaard door de deelnemers. Veel plezier met jullie prijs.
Van harte gefeliciteerd Lilian Lindhout!! Jullie reden Autospeurtocht 'Utrechtse Heuvelrug Zuid' en vonden de geheime code. Van alle deelnemers die de geheime code vonden, zijn jullie als winnaar uit de hoge hoed gekomen. Jullie winnen de inhoud van de schatkist: €81,20 Veel plezier met jullie prijs!
Gefeliciteerd Theo Compaan! Jullie hebben de inhoud van de schatkist gewonnen. Van alle inzendingen met de juiste geheime code, zijn jullie uit de bus gekomen als winnaars! Het bedrag was in april opgelopen tot € 83,52. Veel plezier met jullie prijs!
De winnaar van de inhoud van de schatkist van Maart is geworden: Bets Gieling. Bets, van alle deelnemers die de geheime code gevonden hebben, ben jij met je team als winnaar uit de bus gekomen. Jullie hebben een mooi bedrag gewonnen: € 64,16. Veel plezier met jullie prijs!