Zoek

Noord-Brabant

View as Grid List
Sorteren op
Toon per pagina
Afbeelding van Autospeurtocht 'Om de Duinen'

Autospeurtocht 'Om de Duinen'

Deze 75 km lange route door Brabant neemt u mee langs kastelen en landhuizen. Je rijdt door het bosrijke gebied om de Loonse- en Drunense duinen.
€9,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'De Meierij'

Autospeurtocht 'De Meierij'

Deze, ongeveer 58km lange tocht, leidt u langs kastelen in De Meierij.
€9,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'De Zeven Zaligheden'

Autospeurtocht 'De Zeven Zaligheden'

Deze route brengt je brabantse gezelligheid. Je rijdt door ‘Het Land van de Hilver’ en ‘Landgoed de Utrecht’. Je vindt hier dorpse sferen en biologische boerderijtjes met winkeltjes, terrasjes en loslopende dieren. Kleinschaligheid met de sfeer van vroeger.
€9,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Aan de Maas'

Autospeurtocht 'Aan de Maas'

Deze route van ongeveer 52 km door Brabant en Gelderland leidt u langs verschillende bezienswaardigheden. Dit alles in de waterrijke omgeving langs de Maas.
€9,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'De Boeverie'

Autospeurtocht 'De Boeverie'

Autospeurtocht ‘De Boeverie’ is een afwisselende autotocht door Noord-Brabant en België van ongeveer 77 km. Je rijdt door het grensgebied ten zuiden van Breda.
€9,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'De Geesten van de Peel'

Autospeurtocht 'De Geesten van de Peel'

Deze autospeurtocht door Noord-Brabant is een afwisselende tocht door een gedeelte van De Peel. Het leidt u langs boerderijen, terrasjes, een watermolen, kastelen en een ware Mariagrot. De route is ongeveer 54km en is te rijden in 3,5 uur. U kunt starten in de volgende plaatsen: Gemert, Mariahout, Nuenen en Aarle-Rixtel.
€9,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Verdedigingslinie West-Brabant'

Autospeurtocht 'Verdedigingslinie West-Brabant'

Autospeurtocht 'Verdedigingslinie West-Brabant' voert je door een landschap wat gekenmerkt wordt door verdedigingswerken. Je ziet vestigingen, forten en sluizen. Deze route is ongeveer 68 km lang.
€9,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Bevrijding Noord-Limburg eo'

Autospeurtocht 'Bevrijding Noord-Limburg eo'

Deze autospeurtocht neemt je mee naar de grensstreek van zowel Duitsland en Nederland, als van Limburg en Noord-Brabant. De Maas vormt hier een natuurlijke grens. Je kunt starten in de volgende plaatsen: Boxmeer, Overloon, Geijsteren en Afferden. De route is ongeveer 65km lang en je bent 4 tot 5 uur bezig als je de route helemaal rijdt en de antwoorden op de vragen zoekt.
€9,95
Filters Close