Zoek

Noord-Holland

View as Grid List
Sorteren op
Toon per pagina
Afbeelding van Autospeurtocht 'Fort en Waterland'

Autospeurtocht 'Fort en Waterland'

Deze route door Utrecht en een stukje Noord-Holland neemt u mee langs forten en kastelen. Het is een ronde van ongeveer 70 km lang. Je doet ongeveer 4 uur over de route inclusief het beantwoorden van de vragen en zoekfoto’s. Je kunt starten in Haarzuilens, Oud-Zuilen en Lage Vuursche.
€9,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Kennemerland'

Autospeurtocht 'Kennemerland'

Deze route voert u door het hart van de bollenstreek en het aangrenzende bosrijke duingebied. Het is een ronde van ongeveer 77 km. Startplaatsen: Overveen, Lisse, Noordwijk.
€9,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Noordhollands Duinlandschap'

Autospeurtocht 'Noordhollands Duinlandschap'

Deze afwisselende tocht van ongeveer 80 km voert je via tal van kleine landweggetjes door de kuststrook boven het Noordzeekanaal. Je passeert een aantal gezellige duindorpjes en ziet een stuk van het waterrijke Zaanse polderlandschap. Er zijn bezienswaardigheden te zien onderweg en natuurlijk het strand en de zee. Het Noordzeekanaal steek je 2x over. Deze oversteek kost 2x een klein bedrag. (Zorg dat je kunt PINNEN en met contant geld kunt betalen.)
€9,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'West-Friese Stranddag'

Autospeurtocht 'West-Friese Stranddag'

Deze autospeurtocht van ongeveer 58km neemt u mee vanuit het boerenland van West-Friesland (provincie NH), met zijn kronkelende dijkjes en mooie dorpjes, naar de kust. Daar biedt het duinlandschap ruimte aan gezellige plaatsjes als Groet, Schoorl, Petten en het meer mondaine Bergen. Deze route is genieten, echt een dagje weg.
€9,95
Filters Close