Zoek

Noord-Holland

View as Grid List
Sorteren op
Toon per pagina
Afbeelding van Autospeurtocht 'Fort en Waterland'

Autospeurtocht 'Fort en Waterland'

Deze route door Utrecht en een stukje Noord-Holland neemt u mee langs forten en kastelen. Het is een ronde van ongeveer 70 km lang. Je doet ongeveer 4 uur over de route inclusief het beantwoorden van de vragen en zoekfoto’s. Je kunt starten in Haarzuilens, Oud-Zuilen en Lage Vuursche.
€7,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Kennemerland'

Autospeurtocht 'Kennemerland'

Deze route voert u door het hart van de bollenstreek en het aangrenzende bosrijke duingebied. Het is een ronde van ongeveer 75 km. Startplaatsen: Overveen, Lisse, Noordwijk.
€7,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Noord Holland Waterland'

Autospeurtocht 'Noord Holland Waterland'

Deze autospeurtocht voert u door het waterrijke (de naam zegt het al..) landelijke gebied ten noorden van Amsterdam. Het is een ronde van ongeveer 60km met startplaatsen in Broek in Waterland, Monnickendam en Purmerland. Om de sfeer van deze dorpjes te laten proeven zijn hier en daar in de route kleine wandeltochtjes opgenomen.
€7,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Noordhollands Duinlandschap'

Autospeurtocht 'Noordhollands Duinlandschap'

Deze afwisselende tocht van ongeveer 83 km voert je via tal van kleine landweggetjes door de kuststrook boven het Noordzeekanaal.
€7,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'West-Friese Stranddag'

Autospeurtocht 'West-Friese Stranddag'

Deze autospeurtocht van ongeveer 64km neemt u mee vanuit het boerenland van West-Friesland naar de kust, waar het duinlandschap ruimte biedt aan gezellige plaatsjes. In de route zijn ook een tweetal bezoekerscentra opgenomen waar (ook) de kinderen zich interactief kunnen vermaken, naast natuurlijk dat prachtige Noordzeestrand waarop het goed toeven.Verder vindt u overal op de route de nodige uitspanningen om wat te eten en te drinken. Bij deze route kun je niet alles vanuit de auto doen. Je moet een paar wandelingetjes maken.
€7,95
Filters Close