Zoek

Noord-Holland

View as Grid List
Sorteren op
Toon per pagina
Afbeelding van Autospeurtocht 'Fort en Waterland'

Autospeurtocht 'Fort en Waterland'

Deze route door Utrecht en een stukje Noord-Holland neemt u mee langs forten en kastelen. Het is een ronde van ongeveer 70 km lang. Je doet ongeveer 4 uur over de route inclusief het beantwoorden van de vragen en zoekfoto’s. Je kunt starten in Haarzuilens, Oud-Zuilen en Lage Vuursche.
€8,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Kennemerland'

Autospeurtocht 'Kennemerland'

Deze route voert u door het hart van de bollenstreek en het aangrenzende bosrijke duingebied. Het is een ronde van ongeveer 75 km. Startplaatsen: Overveen, Lisse, Noordwijk.
€8,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Noord Holland Waterland'

Autospeurtocht 'Noord Holland Waterland'

Deze autospeurtocht voert u door het waterrijke, landelijke gebied ten noorden van Amsterdam. Het zal u verbazen wat een rustig polderlandschap vol pittoreske dorpjes zich bijna onder de rook van onze hoofdstad bevindt. Om de sfeer van enkele van deze dorpjes goed te kunnen proeven, zijn hier en daar in deze route kleine puzzel-wandeltochtjes opgenomen. Zo komt op nog meer verrassende plekken. De hele tocht is ongeveer 60km. De meeste mensen doen er zo'n 4 uur over.
€8,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'West-Friese Stranddag'

Autospeurtocht 'West-Friese Stranddag'

Deze autospeurtocht van ongeveer 64km neemt u mee vanuit het boerenland van West-Friesland (provincie NH), met zijn kronkelende dijkjes en mooie dorpjes, naar de kust. Daar biedt het duinlandschap ruimte aan gezellige plaatsjes als Groet, Schoorl, Petten en het meer mondaine Bergen. Deze route is genieten, echt een dagje weg.
€8,95
Filters Close