Zoek

Speurtocht ervaringen voor Autospeurtocht 'Fort en Waterland'

4.8 89
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 28-6-2021 06:58
Fort en Waterland
Complimenten voor de speurtocht, interessant en mooie route!
Gestart bij Haarzuilens (schitterend kasteel om eens te bezoeken). Voldoende picknicktafels en bankjes tijdens de route, maar ook restaurantjes. Bij mooi weer en in het weekend kan het druk zijn met fietsers en wandelaars, met de smalle weggetjes kan het daarom langer duren dan gedacht.
Bij Geertjes Hoeve (waar je 4 antwoorden kunt vinden en een mooie speur afsluiting voor kinderen) is sinds maart 2021 een betaalde afgezette parkeerplaats (eerste half uur is gratis). Veel succes met deze speurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-5-2021 09:17
Hele mooie tocht.
Hoewel bij ons om de hoek toch plekjes gezien die wij nog niet kende.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-5-2021 20:15
mooie tocht
We hebben erg genoten van de route.
Zelfs met 2 pubers was het leuk om te doen.
Als je onderweg nog uit wilt stappen dan duurt het wel langer dan 4 uur.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2021 21:26
Fort en Waterland
Wij hebben genoten van deze speurtocht. Plekjes gezien en ontdekt die we nog niet kenden, ondanks dat we in deze omgeving woonachtig zijn. Inspiratie opgedaan en zeker de moeite waard.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-5-2021 23:10
Toerist in eigen land
Het was een vermakelijke dag. De route vonden we prachtig. Leuk om te doen met het gezin!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-4-2021 22:20
was leuk
https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
Was deze beoordeling nuttig? 1|5 Ja Nee
Gast | 29-4-2021 22:20
was leuk
https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
Was deze beoordeling nuttig? 0|2 Ja Nee
Gast | 28-4-2021 20:52
Leuke gevarieerde tocht
Op Koningsdag hebben we deze tour gedaan en we waren niet de enige ;-). Wat een leuke tocht was dit. Erg gevarieerd en afwisselend. Onderweg foto's zoeken, bij diverse locaties even uit de auto en een zeer goede routebeschrijving. Zeker een aanrader om te gaan doen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 28-4-2021 20:49
Monique
Wat een geweldige speurtocht toch wel 6uur zoet geweest. Maar een hoop geleerd en prachtige plekken gezien! Op naar de volgende route!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-4-2021 16:56
generic cialis prices australia
http://fcialisj.com/ - buy cialis
Was deze beoordeling nuttig? 0|3 Ja Nee
Gast | 19-4-2021 12:42
Erg leuke route
Erg mooie en leuke route. Houdt er wel rekening mee deze route in het weekend te doen omdat er doordeweeks niet op een aantal wegen gereden mag worden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-4-2021 16:24
Leuke activiteit
Met Pasen voor het eerst een autospeurtocht gedaan omdat we er toch eens coronaproof tussenuit wilden. Ik had er eerst wel wat twijfels bij, maar zelfs onze tieners hebben een leuke middag gehad.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 21:20
Leuke toertocht
We hebben erg genoten.


We hebben dezelfde rit met 2 auto's gedaan.
Wel beide op een andere startpunt begonnen.

Door sneeuw en hagelbuien niet overal de auto uitgegaan maar dat heeft niemand in de hand.

Wim
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Connie | 4-4-2021 14:32
Const
We hebben erg genoten van deze route. Op deze manier geniet je van de omgeving en door de vragen kijk je met andere ogen rond en leer je ook nog veel.  We hebben heerlijk aan de Vecht gepicknickt.  Dit was onze 2de tocht en we hebben er nog 1 in huis. Wij hebben wel steeds 1 dag nodig doordat we alles willen bekijken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-3-2021 15:16
Leuke afwisseling in opdrachten
Prima middag gehad. Leuke route en goed aangegeven. Geen enkele keer fout gereden. Ook de afwisseling tussen ter plekke zoeken en op Internet vond ik erg leuk. Wil je onderweg meer bekijken, trek er dan een hele dag voor uit.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-3-2021 20:22
Foto's lastig te vinden
Leuke route in de omgeving van Utrecht. Wel heel erg lastig om de foto's te vinden, zeker in combinatie met navigeren. De route bestaat uit heel erg veel navigatiepunten omdat je ook een deel door stedelijk gebied rijdt. Dan is navigeren en zoeken erg lastig. Ook rij je 2 keer een zelfde deel van de route wat erg jammer is.
Was deze beoordeling nuttig? 2|1 Ja Nee
Gast | 21-3-2021 18:55
Superleuke speurtocht!
Veel afwisseling tussen in de auto rijden en uitstappen om dingen te bekijken / op te zoeken. Zeker voor herhaling vatbaar. Leuke vragen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-3-2021 20:38
Top speurtocht
Was echt leuk!!!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 14-3-2021 18:49
Echt een aanrader!
Toffe dag gehad! Hele mooie plekjes van Nederland gezien, leuk om alle vragen op te zoeken en onderweg verschillende leuke speelplekken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Mar | 14-3-2021 11:50
Erg leuk😀
Leuke middag gehad, ondanks het slechte weer heel de tocht gereden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-3-2021 21:57
Leuke autospeurtocht!
Erg leuke middag gehad door de auto speurtocht te spelen/volgen! Interessante vragen die niet te moeilijk zijn, maar je wel even aan het denken zetten. Verder was het ook fijn dat er af en toe stoppen waren waar je wat te eten of te drinken kon halen. Leuk uitje voor zowel volwassen als kinderen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-3-2021 19:05
Fort en waterland
Was hartstikke leuk om te doen en lekker Corona proof👌
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-3-2021 19:32
Heerlijke dag gehad!
Genoten van prachtige omgeving en leuke wetenswaardigheden opgedaan. We wisten niet dat dit gebied zoveel kasteeltjes kent. Trek er écht een hele dag voor uit. Dat is de moeite zeer waard.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 15:35
In twee keer gedaan
Hele leuke speurtocht, met name omdat je ook te voet aan de slag moet gaan. Erg veel lol gehad en waanzinnig genoten. We wonen om de hoek maar dan nog kom je op plaatsen waar je normaal nooit komt. Heel gaaf!
Was deze beoordeling nuttig? 2|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 15:35
In twee keer gedaan
Hele leuke speurtocht, met name omdat je ook te voet aan de slag moet gaan. Erg veel lol gehad en waanzinnig genoten. We wonen om de hoek maar dan nog kom je op plaatsen waar je normaal nooit komt. Heel gaaf!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 14:32
Speurtocht Fort en Waterland
Erg leuke speurtocht en zeker ook leuk voor volwassenen. Wij (beiden midden 30) heb een hele leuke dag gehad! Een mooie route met genoeg leuke stops, ook voor een hapje en drankje to go. Absoluut een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 26-2-2021 22:46
geweldig!
het is een erg leuke interessante  en veelzijdige route ,
we hadden erg mooi weer erbij wat het ook op verschillende plekjes tot prachtige plaatjes maakten.
ook voor de kinderen ( bij ons tot 10 jaar)  was er genoeg vermaak en leuke stop s  onderweg.
erg leuk opgezet allemaal!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Manuela | 25-2-2021 17:19
Genoten!
Hartstikke leuke speurtocht. Alles goed aangegeven en enorm genoten van de route die we reden. Je bent er echt even uit! Wij hadden prachtig weer en geen last van andere weggebruikers op donderdag. Voor herhaling vatbaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-2-2021 20:22
Superleuk !!!
Geïrriteerde weggebruikers achter je is wel herkenbaar, derhalve gingen we regelmatig ff aan de kant om verkeer te laten passeren.
We reden natuurlijk rustiger om de aanwijzingen  niet te missen en goed te kunnen navigeren.
Maar dit heeft zeker geen effect gehad op het plezier van de tocht.

Mooie dag gehad ,gaan zeker nog een tocht doen.

Dikke aanrader !
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Marc | 24-2-2021 19:47
Leuke dag
We hebben vandaag een leuke dag gehad. We hadden vier jonge kinderen bij ons die ook erg hebben genoten. Het bezichtigen van de kastelen (voor zover dag ging) en het speuren naar de voorwerpen vonden ze erg leuk.

Wijzelf vonden het erg leuk om in verschillende plaatsen te komen en zo het mooi Nederland te (her-) ontdekken.

Eén foto hebben we niet kunnen ontdekken en dat was wel jammer natuurlijk.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 22-2-2021 23:47
Leuke route, met kids, juist doen met mooi weer. Topdag gehad!
Met stijgende verbazing lazen wij de recensie hieronder van Rob. Wat een negativiteit!

Wij reden de route vandaag met onze drie jonge kinderen (9, 5 en 0) en met prachtig weer. En met dat mooie weer waren we juist erg blij! De wereld ziet er dan zoveel mooier uit en het is heerlijk als je de auto uitgaat voor een bezoekje hier of daar of voor de kids om even heerlijk te spelen.
Ook wij zagen dat er meer mensen van het mooie weer genoten, en terecht! Kreten als 'constant vlechten tussen al het verkeer', 'niet veilig' en 'niet gewaardeerd als automobilist' kwamen echter niet in ons op. Als je op een eerlijke manier je rijbewijs hebt gehaald, moet dit geen enkel probleem zijn!
En van onhoffelijkheid op de weg hebben we niets gemerkt. Hangt misschien samen met hoe je jezelf opstelt in t verkeer?

En onze chauffeur had er net zoveel lol in als de overige passagiers. We waren een heus team. Het was één grote ontspannen gezelligheid in de auto :-)

Wij hebben in Lage Vuursche inderdaad ook vlakbij de kerk/begraafplaats geparkeerd. We zijn totaal niet bekend in Lage Vuursche, maar het is er zo klein en overzichtelijk dat je als vanzelf naar die parkeerplaats toe rijdt als je navigeert op het centrum (wij begonnen in Lage Vuursche).

De route vonden we erg duidelijk en fijn omschreven. Volgens de route moesten we echter een stukje twee keer rijden en dat verbaasde ons, maar was verder geen enkel probleem!

Dat je op de weg naar Breukelen over de B-weg wordt geleid en niet over de N-weg is just rustig en misschien wel zo handig voor de aanwijzing... Waarom zou je de 'veel snellere' route over de N-weg willen rijden? Het is toch geen wedstrijd?

Parkeerplaatsen zijn hier en daar inderdaad gering... Nu geen last van, maar misschien wel meer als de kastelen open zijn. Dat lijkt me echter niet iets waar de makers van de route iets aan kunnen doen...

Parkeren bij de Hoeve is tot 1 maart gratis. Daarna geen idee. Het is echter een superleuke locatie om even te stoppen, zowel voor de kinderen als voor de volwassenen. Heel mooi verzorgd, leuke dieren, prachtige winkel die open is, etc.

De kinderen zeiden uit zichzelf dat ze een topdag hadden gehad! Wij hebben genoten en kwamen tijd tekort! We kijken uit naar de volgende route en kunnen deze zeker aanbevelen!!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Rob | 21-2-2021 23:58
Niet doen bij mooi weer
Wij hebben vandaag de Fort en Waterland route gereden. Deze route kun je beter niet rijden bij mooi weer. De wegen zijn veelal smal, met fietsers, wandelaars, skaters en de tegenliggers. Het is een constant vlechten tussen al het verkeer. Voor een bezoek aan bijvoorbeeld Slot Zuylen (en vertrek) zou ik normaal een andere route nemen. Het is niet veilig en je wordt op het grootste deel van de route niet gewaardeerd als automobilist. En terecht.

Voor de chauffeur is er geen lol aan: het is erg geconcentreerd rijden. Het wordt voor de passagiers uiteindelijk ook niet leuk meer.

Wij zijn om 1030 begonnen in Lage Vuursche (in de buurt van waar we wonen). Ik ken het daar en liet mij dus niet afleiden door het niet duidelijk aangeven van welke parkeerplaats wordt bedoeld. De gratis plek is een eind uit het dorp. Er is er namelijk nog een waar je als normale bezoeker heengaat: bij de midget golf en dicht bij het kerkhof.

Sommige instructies zijn verwarrend of incorrect: weg volgen met tussenhaakjes rechtsaf klopt niet en door de wegindeling ga je dus rechtsaf ipv -schrijf het gewoon-  bij verkeerslichten kruispunt recht oversteken of rechtdoor. Soms rare lussen door een dorp (Rembrandtsingel).

Op weg naar Breukelen wordt je over de B-weg geleid, terwijl er een veel snellere en veiliger (geen fietsers, wandelaars, skaters) route over de N-weg ernaast is. Dan sla je voor de twee viaducten rechtsaf de B-weg op.

De parkeerplaatsen zijn beperkt voor kijkopdrachten en binnenkort bij de Hoeve niet meer gratis. Sowieso niet een echt leuke locatie.  

We hebben uiteindelijk met verkeerde humor in de auto gezeten. "Hoeveel fietsers hebben we in de plomp gereden". "Kijk uit, fietser met caravanspiegels". "Spandex colonne incoming". We hebben lol gemaakt, maar niet zo zeer dankzij de route. Als ex-expats die jarenlang smalle (berg)wegen hebben gebruikt, waren we weer heerlijk verbaasd over de onhoffelijkheid onderweg. Het was een dagje herintegratie. We hebben na een leuke tijd buiten op Slot Zuylen, de chauffeur had er genoeg van,  de route gelaten voor wat het was.

Rob (de chauffeur)
Was deze beoordeling nuttig? 1|5 Ja Nee
Gast | 21-2-2021 20:09
Autospwurtocht
Was super mooie en  leuk route en gezellig om te doen met genoeg to go  punten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-2-2021 18:25
Weer een leuke auto speurtocht
Tijdens het prachtige weer hebben we de autospeurtocht gedaan. We hebben weer veel gezien, en konden vaak genoeg stoppen voor een take a way hapje en drankje. Binnenkort een 3e speurtocht ondernemen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
P. | 21-2-2021 17:52
Aanrader
Wij hebben vandaag heerlijk genoten van deze puzzeltocht!! Een leuke aanrader in deze coronatijd. De routebeschrijving is duidelijk en de vragen zijn goed te doen. De route is prachtig maar bij mooi weer, zoals vandaag, ook druk. Onderweg genoeg gelegenheid voor koffie en lekkers to go. Wij gaan zeker nog voor een tweede speurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marsha | 20-2-2021 19:46
Ontzettend leuke autospeurtocht!
We hebben echt een geweldige dag gehad vandaag met deze autospeurtocht! Het is een hele leuke, mooie route langs mooie forten en kastelen, een speelbos, mooie plaatsen en een kinderboerderij. We boften vandaag natuurlijk ook enorm met het mooie weer. Het speelbos is heel erg leuk en daar hebben de kinderen (9 en 11) dan ook lang gespeeld. Ook waren er lekkere take away eetmogelijkheden bij Fort Zuylen en in Lage Vuursche waar we gebruik van hebben gemaakt. Het was heel erg leuk om vanuit de auto te speuren naar de zoekplaatjes en op de locaties de vragen te beantwoorden. Echt een aanrader! En wij gaan ook zeker nog eens een keer zo'n autospeurtocht doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-2-2021 19:37
Leuke tocht
Super weer gehad! Echt een mooie route soms wel lastig om bepaalde dingen te vinden. Wel veel weer gezien van de omgeving Utrecht. Zeker een aanrader!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Harold | 15-2-2021 20:38
Super leerzame tocht
Wat moet je doen in de carnavalsvakantie als alle 'normale' uitjes onmogelijk zijn door corona? Juist, een spannende en leerzame auto speurtocht. Waanzinnig goed in elkaar gezet en een super mooie route gereden. Top georganiseerd!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-2-2021 22:53
Verrassende actieve speurtocht
In eerste instantie wisten wij niet zo goed wat we moesten verwachten van een auto speurtocht. Ontzettend leuk dat we toch frequent de auto dienden te verlaten om op zoek te gaan naar de antwoorden op de vragen. Daarnaast voldoende gelegenheid onderweg om even de benen te strekken en een frisse neus te halen. Wij hebben enorm genoten!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 18:20
Lockdownuitje maar verrassend leuk!
“Je moet toch wat.” Dat was de insteek. Oudste puber(14) wilde eigenlijk niet mee maar zat toch braaf in de auto. We wisten al dat we eigenlijk te laat waren gestart (14;00). Beide kinderen hebben de tocht leuk meegedaan en de leuke to go tentjes onderweg droegen hier goed aan bij. Ik was wel blij dat zij goed naar de foto’s op zoek gingen want en navigeren en naar rechts kijken is best lastig. Sowieso nu wel minder van de omgeving genoten omdat de ogen toch ergens anders op gericht waren maar toch kunnen zien dat we op leuke plekken zijn geweest. Je komt op plekken waar ik normaliter niet aan zou denken.
Een week later de tocht afgemaakt vanuit Lage Vuursche. Dit is echt een gezellig dorpje met genoeg keus in koffie/chocolademelk/erwtensoep/pannenkoeken etc. (Goedkoper ook dan bij de to go bij slot Zuylen en ook gezelliger).
Bij een volgende speurtocht zullen we op tijd vertrekken zodat we de tocht in 1x kunnen natmaken.
Het was zeker een succes en voor herhaling vatbaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-1-2021 22:49
Heel leuke tocht met veel afwisseling in een prachtige omgeving met veel historie
Het was vandaag een grijze dag maar dankzij deze mooie route hebben we ons toch prima vermaakt!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-1-2021 15:49
Fort en Waterland
Het was een avontuur om met de kinderen op pad te zijn. We reden soms op terreinen wat ons deed denken aan Ace Ventura. We hebben de kastelen en forten gezien waarvan wij niet eens wisten dat die nog bestonden. We leerden ook veel over de geschiedenis. Leuk informatief en speels opgezet.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-1-2021 15:30
Verrassend leuk!
Als tip gekregen van het gezin van klasgenootje van onze dochter. Wij hebben erg genoten van de tocht! Erg leuk en veel nieuwe dingen gezien. Vooral het speelbos was voor onze kinderen van 4 en 7 super leuk. Die zouden wij nooit gevonden hebben. Deze gaan we dan ook onthouden en een keer een dagje heen wanneer het niet te drassig is in de bossen. Dagje frisse neusjes halen is zeker geslaagd!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-1-2021 18:14
Een erg leuk uitstapje
We hebben genoten van de tocht en we zijn op heel veel plekken geweest waar we nog niet eerder waren; terwijl we toch redelijk in de buurt wonen. Een aantal vragen waren best lastig en met zijn tweetjes vonden we het ook moeilijk om de foto's onderweg te vinden omdat je ook wil genieten van de prachtige omgeving en natuurlijk de route moet volgen. Inderdaad zelf koffie en wat te eten mee genomen voor onderweg en wie weet gaan we hem nog wel een keertje rijden als de kastelen en forten open zijn
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 8-1-2021 17:32
Heel leuk!
Wij hebben deze tocht vanmiddag gedaan. Ik moet bekennen dat het een beetje uit wanhoop was gestart; die lockdown komt onze oren uit, dus ik was heel blij met deze tip van mijn collega! Lekker de deur weer eens uit, iets verder dan een rondje wandelen. Brood mee en gaan! Brood bleek achteraf niet eens echt nodig. In Lage Vuursche kun bij de horeca prima afhalen. Heel mooie tocht, mooie omgeving, en leuke vragen. Ik kwam op bekende en onbekende plekken. Zeker voor herhaling vatbaar. Maar we hebben helaas één foto gemist....
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-1-2021 18:13
Fort en Waterland
Erg leuke speurtocht!! Hebben hem gedaan met onze dochters van 4 en 6 jaar en dit ging prima. Leuke speelgelegenheden onderweg. Doordat we regelmatig de auto even uit konden en ze op verschillende plekken even konden spelen was het voor ons allemaal een groot succes!
We hebben een heel erg leuke dag gehad!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-12-2020 21:19
Fort en Waterland
Ontzettend leuke speurtocht door een prachtig gebied.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-12-2020 19:11
Leuke activiteit in Corona-tijd
Leuk (mid)dagje vertier in Corona-tijd
De puzzeltocht is hier en daar best lastig, wij hebben niet alle foto's gevonden
Maar de tocht leidt je door een mooie omgeving
Wij hadden hier eigenlijk de hele dag voor willen uittrekken, zodat we meer wandelingetjes hadden kunnen doen onderweg
Nu hadden we alleen de middag en reden we het laatste stuk in het donker; best lastig om dan nog wat te vinden haha
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 26-12-2020 17:19
Fort en Waterland
Wat een ontzettend leuke tocht was dit om te rijden. Heel erg leuk en veel mooie dingen om te bekijken!
Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Rick | 12-11-2020 20:35
FORT EN WATERLAND
Leuke route , wel langer dan 4 uur ,en als het mooi weer is en de forten en kastelen open zijn. Trek er dan maar een dag voor uit met een lekker terrasje erbij.
Pech als er een weg afgesloten is en je net daar een foto moet opsporen maar dat kun je niet voorspellen.
Het is voor de foto's wel goed opletten geblazen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
belinda | 8-11-2020 20:56
Autospeurtocht 'Fort en Waterland'
was leuk! wel een uitdaging met twee kids van 5jaar en 8 jaar :-) Meer foto's langs de weg was nog leuker geweest hadden de kids onderweg meer te doen. maar zeker een aanrader! wij gaan er binnenkort nog eentje doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-10-2020 08:52
Leuke activiteit, ook in Corono-tijd!
We hadden al eerder een autospeurtocht gedaan, maar nu was de horeca dicht. Dus eigen koffie, drinken voor de kinderen, koek en snoep mee voor onderweg! De lunch hebben we afgehaald onderweg in Lage Vuursche. Leuk om op deze manier actief te zijn en ondanks dat de kinderen al groter worden (12 en 15 jaar) vonden ze het nog steeds leuk om te doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-10-2020 20:54
Fort en waterland
Zeer leuke en leerzamer tocht.
Helaas hebben er een antwoord niet gevonden maar dat mag de pret niet drukken.  

We gaan dit zeker vaker doen
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 24-10-2020 11:23
Mooie route en leuke puzzelrit!
Onwijs genoten van de mooie uitzichten, grote kastelen en leuke weggetjes.

Als je meer tijd pakt kun je de kastelen ook bezoeken (tegen betaling)
Wij komen nog eens terug om hier tijd voor te nemen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Michelle | 20-10-2020 19:07
Fort en waterland
Erg leuke speurtocht .
Veel van de prachtige omgeving gezien .
Een paar lastige foto vragen ,we hebben er 4 en half uur over gedaan dus een leuke besteding van een wat koude dag.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-9-2020 11:50
Top!
Genoten van een heerlijke rit door stukjes onbekend Utrechts landschap. Zo kom je nog eens op plekjes die je anders over slaat. Leuke entertainment met de puzzeltocht. Niet al te moeilijk, hoewel we niet alle vragen goed hebben waarschijnlijk...
Veel plezier gehad!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-8-2020 19:48
In 1 woord fantastisch
Een hele mooie speurtocht met meer dan genoeg te zien en goed te volgen.
de foto opdrachten zijn een uitdaging
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
E | 31-8-2020 10:29
Mooi tocht,..
Vorige week de waterlinie tocht gedaan, maar deze vonden wij echt veel leuker. Je kan als je wilt de kastelen bezoeken die je tijdens de route tegenkomt. Je rijd hele stukken langs de Vecht, wat een heel mooi gebied is. De route is afwisselend. De forten zijn niet allemaal te bezoeken, maar wel leuk om over te lezen. Twee opdracht foto's konden wij niet vinden, maar de antwoorden had je niet nodig voor de Kluiscode. Het mooiste is om deze route te rijden met mooi weer, dan varen de bootjes over de vecht ( en andere wateren ). PUUR GENIETEN!  Voor kleine kinderen ( hadden wij niet bij ons ) is deze route ook erg leuk, kinderen kunnen vaak een speurtocht doen in een kasteel, maar ook de geitenboerderij is erg leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Michel | 11-7-2020 17:19
Leuke route!
Leuke route kunnen rijden! Mooie plekken waar je normaal niet heen snel komt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-6-2020 08:28
Dagvullende speurtocht
Hier zou je zelfs meerdere dagen over kunnen doen, als je alles wilt bezoeken.
We hadden kasteel de Haar en Geertje’s Hoeve de dag ervoor al bezocht en kwamen nog tijd te kort. Erg mooie en leuke speurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Yvonne | 9-6-2020 14:28
Fort en Waterland
Wederom een leuke en interessante rit. Ondanks dat het vlakbij is (wonen in Loosdrecht) weer. Keiweg plakken ontdekt. Super leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Charlotte | 24-5-2020 21:25
Práchtige route langs nog onontdekte plekjes en voldoende speelgelegenheid voor kids
De tocht is echt geweldig! Je kunt het volledig op eigen tempo doen en ergens langer of korter blijven als je wilt. Onderweg leuke speelplekken voor kinderen (vooral Gagelbos is geweldig!) en de afsluiting van Greetjes Hoeve is ook super. Wij hebben een hele leuke zondag gehad en hebben een hoop plekjes ontdekt in Utrecht die we nog nooit hadden gezien! Echt een aanrader en het smaakt naar meer!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-5-2020 19:11
Fort en Waterland
Het was een erg leuke speurtocht, met veel bijzondere plekken waar je niet snel komt. Zeker aan te raden voor mensen die een dagje uit willen! Veel picknick plekken en quarantaine proef :-)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Chris | 22-5-2020 16:14
Fantastisch
Het is een fantastische route, met zeer veel mooie (voor ons) onbekende stukjes Nederland! En hele leuke vragen waardoor je nog anders naar de omgeving kijkt!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ilse | 19-5-2020 20:51
Fort en Waterland
Wat een geweldige route weer. We hebben al een aantal routes in Brabant gereden dus zijn we uitgeweken naar Utrecht en omgeving.Echt schitterend. Ook erg leuk om met kinderen te doen omdat er een aantal stops in zitten waar kinderen lekker even kunnen spelen en uitwaaien. Reken dan wel op meer dan 4 uur. Kortom zeker een aanrader om deze route te rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Tosca | 5-5-2020 23:12
Fort en waterland
Genoten van een leuke tocht.. Ook de kinderen van 9 en 6 vonden het erg leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jacqueline | 5-5-2020 16:47
Topdag
We hebben enorm genoten! Ondanks deze Corona-tijd, picknickmand mee en keihard genieten van de omgeving, vragen en de kinderen! Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-5-2020 13:12
Fort en Waterland
Geweldige optie voor deze tijd met de Corona Crisis! Wij (gezin met 2 meiden, 11 en 15 jaar) hebben een hele leuke dag gehad waarbij we echt hele mooie plekjes gezien hebben waarvan wij het weet niet hadden. De puzzel tocht is leuk voor jong en oud waarbij we hebben genoten van het weer en het landschap. Echt een aanrader!
Houdt wel rekening met de tijd van de puzzel rit (ong. 4 uur) waarbij als je een paar stops maakt en een lunch/picknick pakt je echt zo goed als de hele dag wel onder de pannen bent.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 26-4-2020 21:40
Fort en Waterland
Leuke route! We hebben genoten van de prachtig stukje Nederland. Super leuk om op deze wijze met een speurtocht te bezichtigen met het gezin. De vragen zijn goed te doen maar je moet wel je aandacht erbij houden. De route omschrijving is heel duidelijk.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Heidi | 24-4-2020 15:43
Fort en Waterland route. LEUK!!!
Erg leuke route. Gereden met een 15 jarige puber. Die vond het ook leuk. Veel puzzels (vind hij helemaal top) en hij heeft heel veel nieuwe dingen gezien.
Wat is Nederland toch mooi!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Heidi | 24-4-2020 15:43
Fort en Waterland route. LEUK!!!
Erg leuke route. Gereden met een 15 jarige puber. Die vond het ook leuk. Veel puzzels (vind hij helemaal top) en hij heeft heel veel nieuwe dingen gezien.
Wat is Nederland toch mooi!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 21-4-2020 20:40
Leuke route, aanrader!
Wij (man,vrouw, 2 kinderen 11 & 15) hebben een leuke middag gehad tijdens deze rare tijd. Er toch even uit en toch corona-vrij.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 13-4-2020 20:39
Mooie route
Het was een mooie route. Helaas was Lage Vuursche afgesloten voor toeristen vandaag (2e paasdag). Toen we vertelden wat we aan het doen waren mochten we er alleen even snel doorheenrijden.
We vonden het wel lastig om alles tegelijk te doen: de foto’s opzoeken, de route wijzen en ook op de kaart een beetje in de gaten houden waar we ongeveer waren.
En het was een lange zit omdat we niet de auto uit mochten/wilden ivm Corona.
Als alles weer ‘normaal’ is, hopen we weer een andere route uit te proberen!
Was deze beoordeling nuttig? 2|0 Ja Nee
Gast | 29-3-2020 22:23
Erg welkom in Corona-tijd
We zochten iets om te doen in deze moeilijke corona-tijd, waarbij alles dicht is en je niet in de buurt van andere mensen mag komen. Dus gezellig met het hele gezin en hond de speurtocht gedaan. De bordjes bij vraag 18 hebben we helaas niet kunnen vinden. De rest gelukkig wel! Prachtige omgeving en ook stukken lekker gewandeld met de hond.
Was deze beoordeling nuttig? 2|0 Ja Nee
Gaby | 15-3-2020 19:40
Mooie route
Vandaag genoten van deze super leuke speurtocht. Een raadseltje hier en daar, goed zoeken (maar zeker te vinden) naar de foto’s. Kastelen, ford, bos, weidelandschap. Vertier voor volwassenen en kids.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-12-2019 19:31
Mooie route!
Wederom weer een erg mooie route. Hebben er de hele dag over gedaan, en nog niet alles gezien. Prachtige gebouwen gezien.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-11-2019 18:04
Fort en Waterland
Leuke route met mooie bezienswaardigheden onderweg.
Jammer dat een deel van de route 2x gereden wordt.
De gele paaltjes aan de overkant van de sloot zijn niet in alle jaargetijden te vinden.
( begroeiing langs de sloot).
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-9-2019 21:36
Fort en Waterland september 2019
Wij hebben nieuwe plekken ontdekt. Het was mooi weer. En toevallig ook nog Open Monumentendag. Bedankt voor de leuke autospeurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2019 18:33
wilma
We hebben een leuke dag gehad. Leuke speurtocht in een mooie omgeving
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Sylvia | 3-5-2019 13:49
fort en waterland
we hebben ook kasteel haar Zuilen bezocht, dus wat te laat bij eind bij de geitenboerdrij
geertje
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-4-2019 20:03
Leuke rit
Samen met de kinderen deze rit gereden. Jammer dat het stuk langs de Vecht twee keer wordt gereden. Er zijn genoeg mooie alternatieve wegen om deze afstand te overbruggen.
Weer een hoop leuke dingen gezien in de omgeving van Utrecht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-3-2019 19:28
Fam. Vrauwdeunt
Was een leuke speurtocht met veel uitdagingen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-3-2019 15:35
Fort en Waterland
Leuke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Wouter | 24-2-2019 20:56
Fort en Waterland
Leuke route, we hadden het heel erg naar ons zin! Onduidelijk hoe je jaartallen en dergelijke moet invullen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-2-2019 17:56
Goede tocht
Goede tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-2-2019 08:49
Autospeurtocht Fort en Waterland
Uitstekend
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-1-2019 18:27
Fort en Waterland
Leuke activiteit, gaan zeker andere tochten ook doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-1-2019 19:49
Yy
Hhh
Was deze beoordeling nuttig? 0|3 Ja Nee
Gast | 5-1-2019 17:35
Fort en Waterland
Leuke speurtocht. Helaas door de invallende avond hebben wij de gele paaltjes niet gevonden maar verder volgens ons helemaal compleet
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee