Zoek

Speurtocht ervaringen voor Autospeurtocht 'Kennemerland'

4.7 35
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Carola | 5-5-2021 10:40
Leuk en leerzaam voor jong en oud
Heel erg leuk om te doen met het gezin. Kinderen hebben de routebeschrijving op zich genomen. Achtergrondinformatie bij de startplaatsen ook interessant om te lezen. Op zoek naar de antwoorden op de vragen, word je 'gedwongen' om de omgeving te verkennen. We zijn er een halve dag zoet mee geweest, mede doordat de route niet helemaal vlotjes verliep ;-).
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2021 10:24
Autospeurtocht Kennemerland
We hebben een heerlijke tocht gemaakt de bollenstreek. Een prachtig gebied om doorheen te rijden. Leuk om bij de verschillende plekken uit te stappen en de antwoorden op de vragen te zoeken.
De verschillende tavernes zagen er heel aantrekkelijk uit. Einde van de middag hebben we afgesloten bij Kraantje Lek, heerlijk in het zonnetje gezeten en de kinderen speelden in de speeltuin.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-4-2021 13:50
Super leuk om te doen en prachtige bollenvelden.
Was helemaal leuk om te doen. Onderweg mooie en leuke plekken ontdekt. Zoals een ijsje gegeten bij Pierre in Hillegom ;-) zijn zelfs nog even afgebogen naar Nederzandt om de zon in de zee te zien zakken. Bedankt!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-4-2021 19:58
Super!
Wauw wat een super leuke speurtocht. De kinderen 12,9,9 jaar hebben er volop van genoten. En eerlijk gezegd, voor mij als ouder was het ook fantastisch. De tussenstops waren prachtig en ook de zoektocht van stop naar stop was heel leuk in elkaar gezet. We zagen zelfs nog damherten voor onze neus lopen. En natuurlijk hebben we foto's gemaakt middenin de Bollenstreek waar alles in volle bloei stond. Echt een onvergetelijke dag!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-4-2021 10:35
Leuke tocht
Deze tocht gemaakt op Koningsdag samen met het gezin.
Mooie plekken gezien, Gestart bij Elswout en daar bleven we direct al heerlijk 'plakken' bij de Orangerie. Heerlijk in de zon gezeten en genoten van de rust en de dieren daar.
De andere plekken ook mooi om te zien. Wij zijn wel iets meer van de natuur en 'oude' gebouwen en minder van het rijden door de steden, maar er was voldoende afwisseling. Mooi om alle velden in bloei te zien (hier was het vaak mega druk).
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2021 20:43
Prachtige route!
Met mijn vriend en 2 vrienden deze route gereden. Was een heerlijke route! Echt mooie plekken, aanrader! Zeker nu de bloemenvelden nog bloeien. Aan het einde eten afgehaald bij Witsand aan het strand. Ook aan te raden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-4-2021 21:37
Echt super leuke activiteit
Ik heb dit samen met mn vriend, vriendin en haar vriend gedaan en we hebben een enorm leuke dag gehad. We hebben er 5 uur over gedaan ongeveer, alle antwoorden gevonden en super mooie dingen gezien. Door de bloemenvelden heen was ook prachtig. Echt een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-4-2021 16:07
Leuk dagje weg in coronatijd!
Leuke speurtocht. Aantal keer verkeerd gereden (eigen schuld, tot hilariteit) maar verder mooie route, bollenvelden komen in bloei en mooie wandelgebieden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-4-2021 17:00
Aanbeveling
Erg leuke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-3-2021 19:05
Leuk uitje!
We zijn er een tijd mee bezig geweest, zeker wel 5 uur. Maar het was een mooie route, zeker nu de bollen al in bloei staan. Voor herhaling vatbaar!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-2-2021 10:17
Hele leuke speurtocht
Weer een leuke tocht gemaakt. Deze keer de Kennemerlandroute. Het zal nog mooier, maar ook drukker, zijn als de bollen bloeien. Wij vonden het deel in Aerdenhout, Haarlem,  Kraantje Lek het mooiste.  We zijn er wel zo'n 5 uur mee bezig geweest!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
GM | 20-2-2021 17:03
Super echt heerlijk uitje
We hebben genoten. We hebben met de jongens 7 en 9 jaar er 2 dagen overgedaan. We hebben overnacht in b en b. Dus echt een aanrader zo een mooie tocht met daarbij ook heerlijk weer.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Mark | 24-1-2021 17:26
Verrassende route in bekende omgeving
We wonen zelf in Haarlem, maar hebben zelfs nog wat leuke dingen gezien die we niet kenden. We hebben de route gedaan met 3 kinderen (9, 6 en bijna 3 jaar) en die hebben zich ook uitstekend vermaakt. Vooral de uitstapjes bij Kraantje Lek, Elswout, Kasteel Keukenhof en Panneland waren zeer aan ze besteed. We hebben het daardoor ook niet in 1 dag gered; 2 dagen plezier van 1 route!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-1-2021 21:47
Kennemerland zonder bloembollen
Ondanks dat er twee mooie uitstapjes in zaten waar je leuk kunt wandelen (kasteel Keukenhof en Elswout die dit weekend erg druk bezocht werden) vonden wij dit de minst mooie route van bijna alle routes die we al gereden hebben. Voor ons teveel wegen door de steden (Noordwijk en Hillegom) en te weinig platteland. En inderdaad, sommige stukken worden dubbel gereden. Ongetwijfeld aantrekkelijker in het voorjaar als de bloembollen in bloei staan.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 9-1-2021 20:34
Leuk uitje voor in deze periode
Zelfs in eigen regio nog allemaal leuke dingen kunnen zien en leren.
Tip: start op tijd. zoeken in het donker is niet te doen. (snel donker in de winter).
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-12-2020 17:48
route kennemerland
Een goed corona uitje.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
maaike | 23-12-2020 16:24
Mooie route
Ondanks de regen, hebben we genoten van deze autospeurtocht. Dit is voor ons een onbekende omgeving, dus zo leer je hier de mooie plekjes kennen. We hebben gewandeld tussendoor en zelfs een lekkere soep to go op, want alles is natuurlijk wel dicht nu. We willen zeker nog eens gaan wandelen in de Amsterdamse waterleiding duinen, maar daar was het te slecht weer voor. We hebben onderweg vele mooie huizen gezien en ons soms echt verwonderd en de dorpjes waren knus en gezellig aangekleed voor Kerst.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-11-2020 20:36
kennemerland
Veel speurtochten al gedaan maar bij deze rij je veel op doorgaande drukke wegen. leuke tocht goed te doen. tot op heden vonden wij dit wel de minst leuke maar misschien omdat we hier uit de buurt komen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-10-2020 18:30
autoroute kennerland
super leuke autoroute, we deden er wel wat langer over ruim 5 uur. Leuk uitje tijdens corona tijd. Je komt op plaatsen waar je normaal niet zou komen. Veel plekken waar je lekker kan wandelen, wij hebben dat niet gedaan gezien de tijd dat we er over deden. Onderweg veel leuke plekken om te picknicken.
De kids 13 en 14 vonden het ook leuk, we gaan zeker nog eentje doen.
Ook in oktober leuk te doen, mooie herfstkleuren.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-10-2020 12:37
Leerzaam en leuk!
Wat een leuke ervaring om Nederland beter te leren kennen! Makkelijke vragen en hele mooie route. Zelfs nog wat bloemen kunnen spotten onderweg. Echt een aanrader voor deze gekke tijden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-10-2020 10:56
Sylvia
Leuke speurtocht met dochter die net een paar maanden haar rijbewijs heeft.
We vonden wel dat de route niet haalbaar is in 4 uur.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Lilian | 16-10-2020 18:04
Kennemerland
We hebben deze speurtocht op 16/10 gereden. Wat een prachtige herfstkleuren hebben we gezien. Het was onze 2e speurtocht. We vonden het weer erg leuk. Gezin met 2 kinderen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-8-2020 09:32
Kennemerland
Erg leuke speurtocht om te doen met de kinderen.
Was een mooie invulling voor een dag met een minder fraai weerbericht. ( wat uiteindelijk gelukkig erg mee viel)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-5-2020 20:46
Lastig
Hallo allemaal. Wij hebben dit met zijn 4en gedaan. Er zaten lastige leerzame vragen bij waardoor wij de omgeving?goed hebben leren kennen. Alleen de vraag met het hondjeman beeld,was echt super vaag. Het was een soort half hond half man half leeuw; nou omschrijf dat maar eens. Gr van team snuffelneus
Was deze beoordeling nuttig? 4|0 Ja Nee
Jos | 7-5-2020 14:45
Kennemerland
Een erg mooie route, ook leuk om te doen tijdens de corona tijd  te doen.
Een goede oplossing om je verjaardag te vieren!!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Sonja | 4-5-2020 18:01
Wat een top dag!
Wat een fantastische leuke dag hebben wij gehad tijdens deze speurtocht. We zijn op plaatsen geweest die we niet kenden en waren verrast hoe mooi alles was. Ondanks dat Kasteel Keukenhof geheel dicht was en landgoed Elswoud ook toch meer dan de moeite waard om te doen. Volgens onze kinderen het beste uitje van de afgelopen jaren! Speuren en zoeken, spelen en lachen. Rollen van de heuvel bij Kraantje Lek en bomen klimmen in Pannenland. En genieten van de omgeving en stad Haarlem.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Inge | 28-4-2020 16:06
Geslaagde tocht ook tijdens Corona
Leuke routen en leuk om dit gebied ook eens op een andere manier te zien. Ondanks dat alles dicht was ivm Corona hebben wel wel een leuke tijd gehad. In de auto en op de tussenstops hebben we iets moois gezien!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Jan Peter | 17-4-2020 11:05
Veel moois gezien!
Een hele mooie omgeving, vooral in de lente! Jammer dat nu niet alles toegankelijk was i.v.m. Corona, anders hadden we nog naar het strand kunnen gaan en Kasteel Keukenhof kunnen bekijken. We gaan nog wel een keer terug daarvoor! :-)
Wel een beetje jammer soms dat je stukjes dezelfde weg moest rijden in de tocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Chris | 11-4-2020 17:17
Verrassend en boeiend
Leuke ronde door de Bollenstreek en duingebied. Leuke weggetjes via leuke dorpjes en door de vragen en informatie leer je ook nog meer over de omgeving. Wel mistte we info over Hillegom.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-3-2020 17:57
Leuk en mooi in bollen/bloementijd!
Leuk en mooi om te doen in bollen/bloementijd!
Volle dag bezig :-)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Hillian | 20-7-2019 18:55
Kennemerland
Heel erg leuk om te doen. Mooie plekken, genoeg tijd buiten de auto, leuke terrasjes. Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-7-2019 19:03
Erg leuk en verrassend
Leuke kleine uitstapjes onderweg, mooie nieuwe punten ontdekt in Nederland, echt een aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-4-2019 13:27
autospeurtocht kennermerland
na onze mening foto bij vraag 8 verouderd maar verder supermooie tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Simone | 7-4-2019 11:28
Autospeurtocht Kennemerland
Een mooie tocht, zeker in april. Wel jammer dat we een paar keer hetzelfde stukje reden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-3-2019 16:36
autoroute kennemerland
bij vraag 15 moet je de foto vinden maar dit bedrijf is sinds januari vertrokken en heeft van de week de laatste spullen opgehaald ik heb haar gesproken en ik moest dit ook even doorgeven..... Op bladzijde 13 na weg vervolgen naar de duindamseweg is het misschien handiger om er daarna tussen te voegen 2 rotondes over rechtdoor. Verder hebben we een leuke dag gehad en genoten wilde eigenlijk naar het strand op het einde maar waren zo gaar als een klontje :-)
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee