Zoek

Speurtocht ervaringen voor Autospeurtocht 'Midden-IJssel'

4.9 81
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Flip | 18-6-2021 14:12
midden ijssel
Wederom een hele mooie rit door leuke dorpjes en weilanden.
Deze tocht was ook weer goed te doen en de aangegeven tijd klopte ook aardig.
Dit was onze 6e rit en zeker niet de laatste ons doel is ook om ze allemaal te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-5-2021 18:38
Super
Wij hebben midden-ijssel gedaan. Wat een mooie tocht. Leuke vragen en ook leuk dat je op sommige locaties echt op pad moet om antwoorden te zoeken. Zeker een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2021 10:41
Fantastisch!
Wij hebben ons de hele dag vermaakt met onze twee kids van 6 en 8 jaar. We hebben op ieder punt de tijd genomen om ook even een wandelingetje te maken. We hebben allerlei nieuwe plekken ontdekt waar we graag nog eens terug gaan zonder speurtocht. Echt super leuk. Zat heel goed in elkaar. En een biertje met bitterballen op de Nieuwe Markt in Deventer was ook geen straf.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2021 18:45
Leuk om te doen, neem er de tijd voor
Erg leuk met mooie wandelomgevingen. Hou je daarvan, neem dan ruim de tijd want je kunt je de hele dag vermaken.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 30-4-2021 13:08
Ruud
Mooie tocht rondom de IJssel ook in lockdown.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Herman | 28-4-2021 21:47
Een aanrader
Leuke autospeurtocht voor een dagje uit.
Onderweg voldoende eet- en drinkgelegenheden om even lekker te pauzeren.
Kortom:
Een aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-4-2021 17:14
Midden IJssel
Leuke tocht langs mooie plaatsen en gebieden. Zeker een aanrader voor een mooi dagje uit.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-4-2021 16:46
Gezellig met elkaar de omgeving (her)ontdekken
Tijdens deze mooie toch kom je op plekken en langs wegen waar je anders niet zo gauw komt. Gezellig om met vrienden of familie te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-4-2021 18:56
Leuke middag
Een leuke tocht gereden. De afwisseling van rijden en vragen beantwoorden maakt het zeer interessant. Veel nieuwe informatie gekregen. Ook wij hebben over deze tocht wel ruim 5 uur gedaan.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 11:32
Autospeurtocht Midden - IJssel
Deze tocht gedaan met 2 kinderen van 13 en 10 jaar.
Ongeveer 5 uurtjes over gedaan.
Was de moeite waard.
Mooie route,  intetessante bezienswaardigheden met uitleg.
Route goed aangegeven met leuke vragen.
Doen zeker nog eens een route.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Rob | 4-4-2021 21:04
Autospeurtocht Midden Ijssel
Wij hebben met ons gezin (44,44,11 jaar) vandaag deze route gereden. We hebben hier zeer van genoten. Mooie omgeving en kastelen. Wij gaan zeker nog een keer een route rijden!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Silvia | 4-4-2021 19:22
Autospeurtocht Midden-IJssel
We hebben deze tocht met 1 gezin en 2 auto's gereden. De kinderen 23-19-15 jaar in de ene en wij (ouders) in de andere auto. We hadden broodjes mee en bij kasteel de Haere nog heerlijke verse taart en koffie gehaald. We zijn ruim 5 uur onderweg geweest. Mooie plekjes gezien waar we nog nooit geweest waren, en waar we nog een keer naar terug willen gaan. Onderweg via de walkietalkie app met elkaar gecommuniceerd. Het werd nog een spannende competitie wie de meeste antwoorden wist te bemachtigen. Wat een lol hebben we gehad! Een heel leuk uitje om met (puber/jong) volwassenen in deze coronatijd te doen. Iedereen was het er na afloop over eens dat dit voor herhaling vatbaar is. We gaan zeker nog meer speurtochten proberen. Complimenten voor de goede bewegwijzering en de leuke opdrachten.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Joke | 3-4-2021 18:20
Autospeurtocht Midden-IJssel
Erg leuke tocht, gedaan met 2 meiden van 9 jaar, vonden het allemaal erg leuke middag en leerzaam! Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-3-2021 12:18
Midden-IJssel
Erg leuke tour. Je kan er de hele dag mee vullen. Zeker een aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-3-2021 18:10
Leuk!
Leuke tour, mooi dagje uit
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-3-2021 22:15
Super dag gehad
Wij hebben een hele leuke dag gehad, zeker voor herhaling vatbaar
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-3-2021 12:25
Super dag
Veel gezien en beleefd, alleen jammer dat niks open is met corona. Maar dat verminderd niet de mooie plekken, veel foto's gemaakt en gelachen onderweg. Door de speurtocht vele weggetjes gezien waar je normaal niet overheen zou zijn gegaan.
We gaan dit zeker vaker doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-3-2021 19:17
Ook leuk voor kinderen
Gereden met twee kinderen (5 en 7). Vooral de stops zijn leuk voor de kinderen. Onderweg speuren naar de opgeheven foto’s ook. We waren inclusief stops 5 uur onderweg. Dus een dagvullende ervaring. We hebben genoten!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 21-3-2021 17:44
Leuke speurtocht
Met twee kinderen hebben we de speurtocht gedaan (5 en 8jaar) denk dat de oudste het leukst vond. Wij vonden vooral de oude gebouwen leuk (geschiedenis) en de onverharde wegen waren ook leuk en avontuurlijk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-3-2021 17:36
Midden-IJssel route
Erg leuk om als gezin te doen (kinderen 9 en 13 jaar).
Mooie plekken onderweg en genoeg gelegenheden om wat lekkers te halen.
Bij mooi weer gewoon de hele dag de tijd nemen om de speurtocht te doen en combineren met bezichtigen en spelen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Tanja | 7-3-2021 16:43
Midden IJssel
Niet zulk mooi weer als vorige week maar wel droog, de route was mooi en wandelen op de tussenstops heerlijk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Sandra | 2-3-2021 14:10
Gewoon ouderwets leuk!
Gewoon heerlijk er met een vriendin een hele dag op uit geweest, fantastisch leuke dag gehad. Mooie route, veel gezien en bekeken onderweg. Heerlijk in de zon op het grasveld gelegen bij Hotel Gaia. Zeker 6 uur onderweg geweest, maar wij hadden dan ook geen enkele haast met dat mooie weer op die dag.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Emiel | 28-2-2021 21:12
Speurtocht
Onwijs leuke speurtocht met een heerlijke voorjaarszon erbij. Genoten!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-2-2021 23:13
speurtocht midden ijssel
Ontzettend leuk om te doen.
Fijn dat we voor vragen ook de auto uit moesten want dat maakt het wat actiever.
Was ook heel goed te doen in deze coronatijd want veel plekken werden door het mooie weer wel bezocht maar door openlucht een veel ruimte kon dat goed.
Leuke vragen en duidelijke instructies!  Echt een aanrader dus!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-2-2021 19:46
Leuke leerzame en interessante tocht
Leuke speurtocht voor zowel volwassenen als kinderen waar je ruim een dagdeel zoet mee bent. De afstanden om te lopen zijn niet enorm lang, waardoor dit ook prima met een peuter te doen is. We denken dat deze tocht in het voorjaar nog meer tot z'n recht komt, wanneer alles weer uitloopt.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Annemieke | 21-2-2021 21:11
Speurtocht midden ijssel
Wij hebben ontzettend genoten met de kinderen van 13 en 10 jaar. De oudste moesten we even meeslepen, maar heeft uiteindelijk leuk meegedaan!
1 vraag konden wij niet vinden. Zelfs de medewerkers op die locatie wisten het ook niet.
Maar voor de rest alleen maar complimenten!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-2-2021 15:32
Mooie route, leuke opdrachten.
Genoten van het uitzicht en de puzzels waren goed te doen.
We hebben ons 5 uur vermaakt met onze jonge kinderen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-2-2021 19:46
Familie besmet met autospeurtocht
Ik heb zelfs mijn broer en zijn gezin besmet met het autospeurtocht-virus, haha.
Ze vonden het hartstikke leuk om mee te doen en zullen volgende keer ook een bestelling plaatsen.
Jammer dat we op de mooie locaties niet ff een kopje koffie konden drinken. Dat zou de meerwaarde zeker verhogen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 19:12
Chantal
Voor ons de eerste autospeurtocht maar zeker niet de laatste! Erg leuke tocht door een mooie omgeving!! Een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 26-1-2021 10:41
Prachtige speurtocht
Mooie route, leuk met tieners. Leuk uitje in deze tijd, kunnen niet wachten om er nog een te gaan doen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
dana | 24-1-2021 19:00
Leuke speurtocht
Leuke route langs mooie plekken waar je normaal gesproken niet zo snel komt. We gaan er zeker nog eentje doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-1-2021 16:57
Autospeurtocht Midden - IJssel
Mooie speurtocht door dorpjes, prachtige boslandschappen, en langs kastelen, burchten en molens. 5 uur mee bezig geweest, maar was zeker de moeite waard!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Arjen | 10-1-2021 19:27
Hele mooie tocht
Het was een super leuke tocht.

Van de zomer een keertje overdoen 👍
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-1-2021 20:32
Autospeurtocht Midden-IJssel
Leuke speurtocht! Mooie omgeving. Wij deden er 5 uur over in plaats van 4. Zo kom je op leuke plekjes waar je normaal niet zo snel komt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-1-2021 19:00
Ontzettend leuk
Hele leuke speurtocht.. Toch wel 5 uur mee bezig geweest en van alles bezocht : kastelen, watermolens, bunkers etc. Hele leuke route langs boerderijen en over een pontje. De kids vonden de zoek foto’s ook heel erg leuk. Echt een aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
W | 30-12-2020 18:52
mooie route
route was goed te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-12-2020 16:46
Leuk tijdverdrijf in coronatijd
Wat een leuke autoroute! We hebben ons prima vermaakt! De vragen/antwoorden waren zeker niet voor de hand liggend!
Gauw nog een keer een tocht uitzoeken
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-12-2020 19:06
De Beerninkjes
Super leuk. Wel vrieg beginnen in de winter. In het donker is het wel lastig zoeken. Verder prima aanwijzingen en leuke weggetjes. Goed opgezet
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Anoeschka | 29-12-2020 18:45
Leuke speurtocht
Erg leuke speurtocht, zeker in deze Corona tijd een leuk uitje, al denk ik met kinderen dat de zomer tijd leuker is Ivm met de stops die je kunt maken
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Wim | 22-11-2020 19:29
Mooie Rit
Zeer mooie puzzeltocht.
1 weg was afgesloten, maar de draad weer op kunnen pakken na omrijden.
Op naar de volgende.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-11-2020 19:11
Rob 1-11-2020
Hele leuke rit. Langs kastelen en een oversteek met een veerpont.
Door Corona geen terrasje kunnen pakken, maar wel een leuk dagje uit👍🏻.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-10-2020 18:58
midden IJssel route
leuke route met vele kleine weggetjes, die je normaal links zou laten liggen. Leuke plekjes om even je benen te strekken of gewoon een goede wandeling te maken. Met lunch en een stop voor koffie ruim 5 uur onderweg geweest. Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-10-2020 17:06
Midden Ijssel route
Ontzettend genoten van de route!!!! Echt een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-9-2020 11:33
Midden-IJsselroute
Erg mooie tocht!. Ik dacht deze regio wel een beetje te kennen, nou dat klopt dus exact: ik kende deze regio slechts een beetje! We zijn op plaatsen geweest waar we het bestaan niet van wisten en zijn over wegen gereden die op het navigatiesysteem niet werden aangegeven. Superleuk en voor herhaling vatbaar!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-9-2020 18:26
Midden-IJssel route
Hele leuke route. Zit goed in elkaar en brengt je door een afwisselend landschap van bos, boerenland en dijken. De antwoorden zijn goed te vinden zonder halsbrekende toeren uit te voeren.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-8-2020 20:51
Aanrader: Autospeurtocht Midden-IJssel
Erg leuke speurtocht. Je komt zo op plekken waar je anders nooit zou komen. We hebben er wel veel langer over gedaan dan vier uur. Maar ook onderweg gestopt om te lunchen en wat te drinken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-8-2020 19:07
Midden-IJssel
Leuke tocht, veel plezier gehad. Je komt op plekken en wegen war je normaal niet komt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-7-2020 12:28
Leuk!
Leuke speurtocht, je rijdt over weggetjes waar je normaal gesproken nooit zou komen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-7-2020 12:28
Super dag
Super leuke dag gehad samen met mijn vriend! Leuke vragen en mooie plekken :) echt een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Monica | 14-7-2020 19:38
Leuke tocht die uitnodigt tot nog eens langs komen
Geweldige middag gehad met het spotten van alle zaken onderweg en leuke stops. Kasteel de Haer komen we nog een keer voor terug voor een uitgebreider bezoek. Heerlijk geluncht bij de Kievitsplas. Tocht was weer goed verzorgd, duidelijke route. Eens met de eerdere review dat extra speurfoto's tussen de punten het nog leuker zouden maken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Erwin | 13-7-2020 16:02
Midden ijssel
Genoten van mooie weggetjes en plekjes!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-7-2020 18:33
Speurtocht Midden-IJssel
Een mooie tocht die je langs mooie plekjes brengt waar het ook heerlijk is om even te picknicken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-6-2020 14:35
Leuk om weer eens een speurtocht te doen!
Leuke en interessante speurtocht in een zeer mooie omgeving. We hebben genoten. De routeaanwijzingen zijn heel duidelijk. We hadden wat meer speurfoto's in de route wel leuk gevonden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Gast | 4-6-2020 10:24
Super leuk!
Van tevoren wist ik eigenlijk niet zo goed of het wel leuk zou zijn. Met 3 kinderen van 5, 8 en 9 jaar een poos in de auto gaat niet altijd goed. Maar we hebben een enorm leuke dag gehad! De kinderen vonden het geweldig. Ze vonden alles interessant. De meeste vragen konden we wel invullen. We hadden een grote picknickmand mee, dus we hebben op verschillende plekken zitten eten. Het was heerlijk weer. We zijn in Vaassen gestart en geëindigd bij recreatieplas Kievitsveld. Dat kan ik iedereen aanraden. Je kunt daar leuk spelen en zwemmen en je kunt er naar het toilet en eten afhalen. Ideaal!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-5-2020 18:16
Midden ijsseltocht
De speurtocht breng je in omgevingen waar je anders nooit komt. Prachtig, soms is straatnaambord onduidelijk op de route, met logisch nadenken en soms beetje hulp gps kom je er wel. Erg leuk om te combineren met een picknick
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Annet | 30-5-2020 15:36
Autospeurtocht Midden-IJssel
Heerlijke dag gehad. Door de Corona was alle horeca gesloten, maar er zijn erg veel mogelijkheden om onderweg te stoppen bij een bankje of bij de kastelen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Annemieke | 17-5-2020 07:59
Leuke dag
Leuke dag gehad. Best wel lang met kleine kinderen maar ook leuk. Van ons hadden er wel wat meer speur dingen in gemogen. Dat maakt het voor de kinderen ook leuker.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-5-2020 19:04
Superleuk
Genoten! Er veel langer over gedaan dan die 4 uur maar gezellig onze tijd genomen een gepicnicd ! Wij gaan er zeker nog eens doen! Een tip wat meer opdrachten onderweg in de auto is leuker voor de kids!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-5-2020 15:24
Midden-IJssel
Mooie en afwisselende tocht. Leuk dat je over zandwegen komt (het was gelukkig al een tijd droog weer). Ook leuk dat de moeilijkheidsgraad van de vragen wisselt. Drie van de vier startpunten langsrijden is echt voldoende en al helemaal als je nog iets wilt bekijken onderweg. Genoten!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2020 12:48
Mooie tocht
De route is erg mooi, langs diverse kastelen en landhuizen. Je komt ook door verschillende natuurgebieden en de route gaat meestal over leuke landweggetjes.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-4-2020 15:49
Autospeurtocht midden IJssel
Leuke afwisselende route. Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Desiree | 27-4-2020 21:49
Gast
Hele leuke route in mooie natuur. Leuke landweggetjes waar je anders nooit komt.
Jammer dat door de corona alle restaurants ed. dicht waren, maar het was zeker de moeite waard. Dit was de 2e speurtocht van "autospeurtocht.nl" die we gereden hebben en zeker niet de laatste.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
onno | 13-4-2020 23:05
Prachtige route met mooie kastelen en landhuizen
Onze eerste route, wat leuk om te doen! We kwamen door gebieden waar we nog nooit zijn geweest. De Haere is idd erg mooi! Jammer natuurlijk dat nu alles dicht is, maar dan nog valt er genoeg te zien. Het pontje naar Wijhe was leuk voor de kinderen!

Van het verkeersbord in vraag 6 staat alleen de onderste helft er nog maar, dus even opletten.

Vanuit De Worp/Steenenkamer naar Deventer vonden we de beschrijving niet heel duidelijk.

Verder misten we een stukje Hogeweg (onverharde weg) in de beschrijving tussen Oene en de Zuukerenkweg.

We gaan zeker nog eens een andere route proberen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-4-2020 22:16
Leuke coronaproof middag gehad!
Super leuke middag gehad, vooral de stopplekken bij de Heare en infocentrum de nul waren erg mooi. Verder onderweg meer dan genoeg te zien. Voor wat jongere kinderen zijn de laatste 1,5 uur wel pittig, wij zijn ook echt 5 uur onderweg geweest inclusief de stops.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-4-2020 18:34
Midden IJssel route
We hebben een leuke dag gehad met ons gezin.

Tip:
Bijzondere ervaring gebruik te maken van de aan de route gelegen 'drive true' bij hotel Gaia in Diepenveen (open op vrijdag zaterdag en zondag, van 12-19 uur).
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Wendy | 21-3-2020 23:25
Mooi landschap, leuke weggetjes
Mooie route, op 1 ding na alles gevonden. Zowel voor volwassenen als kids echt een leuke activiteit!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-2-2020 18:19
Tof
Leuke middag aan beleefd!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-1-2020 16:05
Midden Ijssel
Superleuke route, heel ontspannen en mooie natuur
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-11-2019 18:42
Midden ijsel
Erg leuke speurtocht. De molen onderweg was open en hebben hele leuke rondleiding gehad. Verder rijdt je door schitterend gebied waar je zelf nooit zomaar zou komen. Echt een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-8-2019 21:42
Midden-IJssel
Mooie route langs de IJssel, met leuke opdrachten onderweg. Duidelijke routeomschrijving met tips voor een versnapering. Zeer leuk om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-8-2019 13:04
Midden Limburg en Midden IJssel
Voor de tweede keer een speurtocht gedaan via jullie en we vinden het nog steeds een superleuke manier om de omgeving  van het vakantie adres te verkennen. Hoop dat jullie het aanbod  nog gaan vergroten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Christine | 11-8-2019 12:25
Erg leuk en afwisselend
Erg leuke speurtocht, verrassende plekken, zeker een aanrader. Je hebt wel meer tijd nodig dan de 4 uur die wordt aangegeven
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-7-2019 09:07
Gezellig
Het was een leuke en mooi speurtocht. We hebben mooie plekjes gezien. De vragen waren niet altijd even duidelijk, af en toe flink moeten zoeken. Jammer dat er zo weinig foto's waren om te zoeken. Op deze manier lijkt het meer op een toertocht met vragen dan een speurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Gast | 9-6-2019 20:20
Gezellige dag met deze tocht gehad
Wij hadden als startpunt Vaassen omdat we daar een bed&breakfast geboekt hadden. Prachtig gestart met mooi weer bij het kasteel. Ivm Pinksteren was daar nu ook een braderie wat zeer geslaagd was.
De rest van de route was erg mooi, veel natuur, koeien, paarden en schapen gezien. Tussendoor genoeg eetgelegenheden. Was weer even geleden dat wij een speurtocht hebben gedaan maar zag al dat er weer veel mooie nieuwe routes bijzitten dus we kunnen weer even vooruit! Bedankt!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-6-2019 08:14
Leuk maar lang
We hebben een hele leuke dag gehad, de tocht was echter wel wat lang en we hebben hem daarom ook niet afgemaakt. De vragen waren soms iets te moeilijk, maar desondanks toch erg leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-2-2019 17:08
Middenijssel
Leuke rit
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-2-2019 17:42
Top
Zeer leuke dag gehad!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-2-2019 08:24
Leuk om te doen
Als verrassing een autospeurtocht gedaan met mijn vrouw. We hebben ons uitstekend vermaakt onderweg en je komt op plekken waar je normaal niet komt. Erg geslaagd!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-1-2019 15:54
Leuke dagvulling
Leuke route, mooie omgeving. Je ziet dingen waar je normaal niet snel voor zou stoppen. Leuke nieuwe informatie verkregen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-1-2019 12:49
Leuke speurtocht
Leuke speurtocht, mooie route. Prachtige plekken om rond te wandelen. Leuke opdrachten
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-1-2019 18:38
Autospeurtocht midden IJssel
Leuke tour!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee