Zoek
4.9 45
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Karin | 3-8-2021 16:16
Leuke tocht!
Het is een leuke tocht. Helaas hadden wij een regenachtige dag dus minder kunnen genieten van de mooie uitzichten. Mocht deze route ooit een update krijgen? Dan zou ik de vele woonwijken eruit halen..
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-5-2021 16:22
Leuke tocht maar door veel woonwijken heen
Een leuke dag gehad , zeker in deze Corona tijd is dit een erg leuke dagbesteding. We hebben vorig jaar ook al een tocht van jullie gereden en kwamen deze keer bij deze tocht uit. Wij vonden het erg jammer dat we veel door woonwijken heen hebben moeten rijden. Dit gaf geen meerwaarde aan deze tocht. Toch hebben we mooie hoeves en kastelen gezien en zijn we op mooie plekken geweest waar we anders nooit zouden komen . Maar deze tocht zouden we niet aanraden omdat jullie vele mooiere tochten hebben .
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-5-2021 03:16
Geweldige speurtocht.
Wij hebben genoten van de speurtocht.
Her was een leuke route en het was een uitdaging om de code te kraken.
Zeker de moeite waard.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Nienke | 9-5-2021 12:38
Mooie Route
Heel leuk om te doen. We hebben dit met 2 kids van 10 en 12 jaar gedaan. Ze vroegen daarna wanneer gaan we dit weer doen! Dat zegt genoeg denk ik ;-). De oudste heeft genavigeerd en de jongste heeft de vragen ingevuld en onderweg op de plaatjes gelet.  Jammer dat alles dicht was vanwege de COVID maatregelen anders zou het helemaal top zijn geweest. We hadden zelf Picknick spullen meegenomen. Leuk dagje uit in je eigen bubbel in de tijden van nu.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-5-2021 20:12
Aanrader!
Leuke activiteit om te doen, ook nu met de coronamaatregelen. Wij reden de tocht in krap 6 uur, onderweg een aantal keer gestopt. Voor onze jongste dochter (7) duurde het op slot te lang. Onze oudste dochter (9) vond het een leuke tocht en was erg gedreven alle antwoorden te vinden. Beiden vonden ze de zoekfoto's erg leuk!

Een aanrader om te doen met kinderen, maar ook zonder kinderen erg leuk en leerzaam om de omgeving te ontdekken!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-5-2021 19:30
Oostelijke Mijnstreek
Erg leuk ook de kids van 8 en 10 vonden het leuk! Trek voldoende tijd uit!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marc | 6-5-2021 11:39
Oostelijke Mijnstreek Limburg
Wederom erg leuke dag gehad, wat kan Nederland dan toch mooi zijn !
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2021 19:49
Oostelijke mijnstreek limburg
Mooie leuke speurtocht niet te halen in 4,5 uur. Wij hadden nog slecht weer maar bij mooi weer en geen Corona als alles open is dan niet te doen. Wel echt heel mooi en leerzaam.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2021 21:23
Super leuke tocht
De kinderen ( 5 en 7 jaar) vonden vooral de zoekplaatjes leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Anita | 2-5-2021 19:35
Oostelijke mijnstreek
Super leuke tocht. Jammer dat  niet alles open was. Op naar de volgende tocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Lily | 25-4-2021 18:54
Oostelijke mijnstreek
Super leuk om te doen. Geweldig weer om tussentijds wandelingetje te maken. We hebben er wel dik 5 ,5 uur over gedaan. En dan waren sommige kastelen nog niet open. Je moet er wel de tijd voor nemen. We zullen  vast nog eens een tocht gaan maken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-4-2021 18:37
Mooie speurtocht
Super mooie tocht door het zuiden. Je bent er langer dan 4,5 uur mee bezig. Vooral als je even overal wil kijken en nog iets wil eten tussendoor. Een gevulde dag maar erg leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-4-2021 20:24
Mooie tocht langs mooie routes
Mooie tocht. Ivm Corona was alles gesloten, wanneer er bezichtigingen bijzitten is het een vol programma.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-4-2021 20:12
Leuke tocht
We hebben ons prima geamuseerd in deze Coronaproof activiteit.
De tocht op zich en de vragen zijn goed te doen.
We gaan er zeker nog wel een doen komende tijd.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-4-2021 10:05
Verrassend leuk!
Wat een leuke manier de omgeving te leren kennen! Zowel voorin als op de achterbank veel plezier gehad met deze tocht en alle opdrachten.
Wij hebben hem in 1 middag gereden, maar verdelen over 2 dagen is zeker ook een goed idee (helemaal als de bezienswaardigheden ook te bezoeken zijn).
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-4-2021 08:35
Zeker een leuke activiteit
De tocht was prima te doen. Jammer dat de bezienswaardigheden niet open waren, maar dat mocht de pret niet drukken. Leuke tocht!
We gaan zeker nog andere tochten doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-4-2021 20:10
Goede "corona- proof" activiteit!
Ondanks het rotweer, een hele gezellige dag gehad. Prima te doen en leuke afwisseling van natuur, cultuur en activiteit.
We gaan zeker nog eens een andere route doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 21:40
Aanrader!
Vandaag ontzettend veel lol gehad tijdens deze autospeurtocht. Ondervonden dat deze tocht onder alle weersomstandigheden prima te rijden is! We zagen zon, fikse hagel en sneeuwbuien, regen en storm aan ons voorbijtrekken. Ontzetten gelachen. Nog leuker denk ik als alles weer open is! Maar, toch ook op deze manier prima te doen. Voor herhaling vatbaar en er zullen vast nog andere tochten gereden gaan worden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 18:15
Errug leuk
Leuke rit, nog leuker als alle bezienswaardigheden open zijn!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 13:51
Aanrader!
Erg leuk om te rijden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-3-2021 17:47
Aanrader
Hele leuke tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-3-2021 17:40
Aanrader
Het was onze eerste speurtocht maar zeker niet de laatste.
We hebben de tocht gehalveerd en over 2 middagen verspreid.
Mooie locaties waar we zeker nog eens naar terug gaan, na corona.
Ons regenachtige weekend werd zo zeker een succes.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-3-2021 14:35
Leuk, leerzaam, coronaproof!
Je komt op wegen en plaatsen waar je anders nooit zou komen.
Veel nu dicht in lockdown maar toch zeker een aanrader om nu te doen, gewoon je eigen picknick mand meenemen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 8-3-2021 14:12
Coronaproof
Een mooie tocht om onze streek nog beter te leren kennen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-3-2021 17:55
Volop Genieten
Parkstad doet zijn naam eer aan. Een geweldig mooie tocht. Het is alweer de tweede die we maakten. Na Limburg is nu Brabant aan de beurt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-3-2021 12:14
Voor herhaling vatbaar
De tweede speurtocht zit al in het winkelmandje!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Joska | 19-2-2021 19:44
Bijzonder mooi, leuk en leerzaam
Wat begon als een grapje, is een super leuke middag geworden. We hadden de tijd echt nodig en hebben gezellig op plekjes gedronken en een broodje gegeten. De antwoorden zijn over het algemeen na enig speruwerk prima te vinden. De natuur en de vergezichten zijn erg mooi, ondanks dat we zelf al veel wandelen in dit gebied en al flink verwend zijn. We zijn met twee kids van 10 en 12 geweest en zij hebben vonden het erg leuk om de route aan te geven, de vragen te zoeken en uit te kijken naar de 'zoekplaatjes'. Gelukkig staan er meer routes op de site: je hebt er een klant bij !
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gerda | 16-2-2021 19:34
Veel gezien
Het was vandaag voor het eerst dat we meededen. Over de corona hoef ik niks meer te vertellen dat kastelen/horeca dicht zitten. Misschien goed anders duurde het nog langer : ) Maar hadden zelf consumptie mee daardoor. Het was heel leuk, veel gezien, mooie uitzichten en punten waar je anders langs rijdt mar waar je nu heen moest. Dat maakte het toch weer leuk. En geschiedenis les. We gaan vaker meedoen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-2-2021 18:11
Onverwacht leuk alternatief voor Carnaval!
Als fervente carnavalsvierders hebben we even moeten slikken dat Carnaval niet door ging, maar deze autopuzzeltocht heeft onze zinnen doen verzetten. Verrassend leuke ervaring in je eigen achtertuin!
Was deze beoordeling nuttig? 2|0 Ja Nee
Gast | 22-1-2021 10:08
Limburg
Wederom was dit een mooie route om te rijden. Het weer was goed dus af en toe de benen strekken. Jammer dat canwege covid niet aller open was. Top
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 18-1-2021 16:53
Leuk tijdens een weekendje weg
We houden ervan om bij een weekendje de omgeving te verkennen. De autospeurtocht is hiervoor ontzettend leuk om samen met de kinderen te gebruiken. Wij hebben tijdens de tocht in Zuid-Limburg leuke plekjes gevonden om weer naar terug te gaan!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 7-1-2021 18:06
Top
Speurtochten zijn een goed vermaak van de dag en prachtige uitzichten
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 2-1-2021 17:57
leuke route
ga de route zeker nog eens met de motor rijden!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 1-1-2021 23:32
Oosterlijke mijnstreek Limburg
Geweldige ervaring en goed te doen met een baby en 2 kinderen van 4 en 5 jaar. Zelfs in de Coronatijd overal geweest en al kun je nergens echt naar binnen, je ervaart het evengoed mooi. 2x een kop koffie met een oliebol kunnen nuttigen op nieuwsjaarsdag en heerlijk rondrennen en lopen op de Brunssummerheide. Topdag!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Mark | 30-12-2020 17:18
Dagje Limburg
We hadden al eens eerder een route gereden van www.autospeurtocht.nl. De vorige was al leuk en ook deze voldeed volledig aan onze verwachtingen.

Wij gaan er zeker nog meer rijden in de toekomst.
Leuk initiatief.
Bedankt.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 23-12-2020 16:28
Mooie tocht
Leuke middag gehad met deze puzzeltocht. Door Corona maatregelen is er weinig open, dus niet alles kunnen beantwoorden, maar daarbij kregen we vlot hulp. Thx!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 25-7-2020 20:45
Speurtocht oostelijke Mijnstreek
Leuke speurtocht! Leuke stop plekken echt de moeite, zo kom je op plekjes waar we anders nooit zouden heen rijden!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 16-7-2020 14:09
Leuke speurtocht
Leuke speurtocht! Het is echt leuk voor jong en oud, iedereen blijft goed opletten tijdens de route. Wij hebben er wel wat langer over gedaan. Tip van onze kant, let een beetje op de openingstijden. Anders zijn niet alle vragen te beantwoorden.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 24-5-2020 20:35
Oostelijke mijnstreek
Leuke gezellige speurtocht gehad in corona tijd. Helaas waren diverse vragen niet te beantwoorden omdat door corona diverse poorten van kastelen ed gesloten waren. Ook hierdoor de code niet volledig kunnen maken. Toch was wel heel leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Ruud | 20-10-2019 17:44
Zeer leuk
Leuke tocht. En goed te doen bij slecht weer. We hebben ons goed geamuseerd.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 22-4-2019 18:05
Lang
Leuke stopplaatsen en leuke vragen/opdrachten, maar we hebben er bijna 5 uur over gedaan, voor ons iets te lang. Tevens veel door woonwijken gereden, hadden verwacht meer door weilanden etc te rijden en mooie vergezichten te zien (zijn er ook). Ik zou andere routes eerder aanbevelen. Maar we hebben een zeer leuke dag gehad!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 25-3-2019 15:00
Antwoorden op de vragen?
Beste medewerker van Autospeurtocht.nl,Ik vond het een hele leuke route om te rijden, met veel informatie ter plekke. Vanwege tijdgebrek heb ik de 'lus' naar kasteel Schaloen niet gereden en daarom heb ik ook de vragen niet kunnen beantwoorden die op dat deel van de route betrekking hebben.  Groeten, Danielle
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Jan | 11-3-2019 05:19
Stormachtige speurtocht
Zondag 10-3-2019 met toeval op deze site gekomen en spontaan deze route gaan rijden.
Door de storm die woede was het buiten de auto niet altijd even prettig en door de bosrijke omgeving ook niet altijd even veilig (diverse bomen op auto's zien liggen). Buiten dit was het een zeer leuke een aan te raden ervaring die de Kinderen (beide 13) zeer leuk en spannend vonden. Route is zeer mooi waarbij je maar weer eens ziet hoe mooi Nederland is.  Een opdracht niet kunnen doen omdat je bij dit kasteel niet kon komen die dag waardoor we een (code)vraag hebben moeten gokken. Veder was het Top en een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 10-3-2019 19:43
Route van mijnstreek
Het was helemaal geweldig alleen bij slot scheasberg was het bord niet te zien ,hekken waren dicht dus hebben we de vlaggen moeten raden aan de hand van 4 kleuren die we zagen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Annie | 26-2-2019 09:51
Uitslagen puzzeltocht
Goed. Soms een beetje onduidelijk.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee