Zoek
4.8 53
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 5-7-2021 15:09
noord west veluwe
Dit was voor ons de 7e speurtocht en deze staat op nr2.
Leuke en erg mooie tocht wij hebben er inclusief 2x koffie ongeveer 6 uur over gedaan.
Als je dit te lang vind er zijn ook routes die je in 3.5 a 4uur doet.
Ons doel is dan ook om alle tochten te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marcella | 7-5-2021 23:23
Verrassende en erg leuke speurtocht
Samen met onze dochter (12) en zoon (10) deze autospeurtocht gedaan. We kennen de omgeving best wel maar zijn op plekken geweest waar we nooit eerder waren. Leuke en mooie route, leuke verrassende weggetjes en mooie plaatsen langs de route. We hebben inspiratie opgedaan voor een volgend bezoek aan de regio. Er is nog genoeg te ontdekken.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2021 21:13
Super leuk
Tijdens onze vakantie in Beekbergen deze speurtocht gedaan. We hebben het erg leuk gehad. Was een volle dag. Uiteindelijk op 1 vraag alles gevonden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Hillie | 27-4-2021 21:26
Leuke tocht vol verrassingen
Vandaag, op koningsdag, samen met onze twee dochters van 11 en 15 jaar heerlijk genoten van deze mooie tocht. Hoewel wij de dorpen in deze route kennen toch op plekken geweest die nieuw voor ons zijn en zeker voor herhaling vatbaar om nog eens te bezoeken. We hebben er een mooie dag uit van gemaakt van half 11 tot 18:00 uur, door onderweg uitgebreid te genieten van de mooie locaties, her en der wat gegeten en gedronken (zelf meegenomen, omdat alles natuurlijk nog dichtzat ivm Corona) We hebben een gezellige, leerzame dag gehad. Mooie route, leuke vragen en opdrachten. We gaan zeker nog eens een route uitproberen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2021 17:28
Leuk tocht
Leuke tocht in onze eigen omgeving,
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-4-2021 23:07
Super leuk
Heerlijk genoten van deze tocht. Mooie weggetjes en prachtige landgoederen en landschappen gezien!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Janneke | 12-4-2021 14:00
Leuke speurtocht
Deze speurtocht hebben we op Eerste Paasdag gereden. Het was een erg leuke en mooie tocht, langs prachtige huizen, kerken en kastelen. We hebben ons tijdens de opdrachten ook goed vermaakt en we zouden zeker nog een ritje bij jullie boeken. Top gedaan!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-4-2021 16:25
Geweldig
Superleuke tocht en leuke plekjes ontdekt!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marjet | 27-3-2021 20:56
Geweldig!
Samen met een vriendin speurtocht 'Landgoederenroute NW Veluwe' gereden. Erg geslaagde speurtocht! Af en toe uit de auto, heerlijk om dan even te neuzen op de landgoederen. Vragen waren duidelijk, antwoorden goed te vinden met een beetje speuren. Erg veel lol gehad onderweg! Top dag gehad
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-3-2021 17:50
Zeer geslaagde tocht
De tocht gereden met onze 10- en 8-jarige zonen. Niet te simpel, waardoor de tocht uitdagend blijft. Wij hebben de tocht in 2 middagen gereden. Hier en door moet je wel een stukje aan de wandel...maar het is juist fijn om even een frisse neus te halen. Al met al: geslaagd corona-proof-uitje!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gerrie | 21-3-2021 18:29
Bekende plaatsen, nieuwe ontdekkingen
Wij hebben vanmiddag deze route gereden, de 2e op rij in 2 weken. We raken met het speurtochtvirus besmet, veel gezonder dan de Corona variant. Was wederom verrassend en leerzaam, op naar de volgende!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-3-2021 16:56
Leuk, leerzaam en nieuwe plekken
Het was een leuke tocht die wij in 2 x hebben gedaan. Echt een aanrader !
Weer eens iets anders in deze lastige tijd
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Maren | 28-2-2021 20:35
Super leuk dagje uit
We hebben ons echt de hele dag kunnen vermaken.  Hebben mooie plekjes gezien waar we zeker nog een keer naar toe gaan
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 17:33
nw veluwe
Erg leuk, verrassend! We waren met ons gezin (vader, moeder en drie jongens van 11,10 en 8). Zeer afwisselend, wel in twee dagen gedaan. Bij vraag 7 is het antwoord te vinden op het infobord, maar de tekst en de legenda geven een ander antwoord. Verder prima te doen, mooie plekjes. Neem een bal mee! Er zijn genoeg plekken om even te voetballen. (bij tuinen van a. vogel, bij stakenberg en ook bij speelbos putten. laatste is even van de route af).
Was deze beoordeling nuttig? 0|2 Ja Nee
Gast | 26-2-2021 17:09
Leuk dagje uit in Coronatijd
Leuk met de kinderen, goede afwisseling van rijden en stukjes wandelen. Dagjes uit zijn schaars in deze tijd, dit is daarom een hele leuke invulling van een weekend- of vakantiedag!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Edwin | 21-2-2021 22:33
Prachtige tocht op een mooie dag
Wat een mooie tocht is dit zeg! We hadden verschrikkelijk veel geluk met het weer, vorige week nog -15 graden, nu +15 graden. Op hele mooie plekjes geweest, kan het echt aanraden. Zijn wel echt een volle dag bezig geweest, van 10:30 tot 17:15. Zoals al eerder genoemd, een paar kleine foutjes in het routeboek. Vooral de afstand van 5.4 km na vertrek bij startpunt A was verwarrend want dat is echt een stukje verder. Daarnaast scheelt het ook of je bij startpunt A bij de brasserie geparkeerd staat of op de grote parkeerplaats verderop de weg, alleen dat scheelt al zo'n 500 meter. Maar goed, we hebben het gevonden en hebben een heerlijke dag achter de rug.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
MN | 17-2-2021 15:01
Supermooie omgeving
Leuk en leerzaam, je komt echt op mooie plekken. Helaas was bij ons een klein stukje van de route onberijdbaar vanwege de sneeuw, en konden we 2 vragen niet doen, maar evengoed genoten van deze mooie tocht met veel geschiedenis. Voor elk wat wils. Deze route is een echte aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Elise | 4-2-2021 14:48
Erg leuk!
De speurtocht was erg leuk om te doen. Veel gezien en geleerd! Zo kom je nog eens ergens en gewoon bij je in de buurt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 18:56
Erg leuk!
Ook leuk voor volwassenen, zonder kinderen. Erg mooie route.
Foto's zijn zoals eerder genoemd lastig. Wij hadden er eentje en later via google nog een.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-1-2021 13:13
Autospeurtocht Landgoederenroute NW-Veluwe
Geweldige route en leerzaam voor een ieder!
Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-1-2021 16:09
Super leuke rit
Super mooie route. Wel in 2x gedaan omdat het toch wel een lange rit is.
Maar de kinderen vonden het ook super!!

Op voor de volgende route!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-1-2021 16:24
Corona tijd
1) Juist in corona is het leuk/fijn om even iets anders te doen !
2) We ontdekten ook plekjes die we niet kenden !
3) Hebben route goed kunnen volgen
4) We deden de route in 2x
5) De "foto's" waren rijdend, door ons niet te vinden
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 2-1-2021 15:24
Super dag😍😍
⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️⭐️
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-12-2020 17:25
Erg leuke tocht!
Ondanks het wat mindere weer, erg leuk gehad.
Voor sommige vragen hebben we echt moeten speuren, dus helemaal geslaagd!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Anita | 29-12-2020 15:25
Leuke kerstbesteding in lockdown
Leuke, duidelijke, goed aangegeven route. Vragen die voor iedereen goed te beantwoorden zijn waardoor iedereen fanatiek mee kan doen. Ook in de lockdown waarin alles dicht was, was er met een thermoskan en een pak stroopwafels mee, nog super veel te zien en te beleven. Ik raad deze route zeker aan en ga zeker nog eens een route doen elders in het land.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Michiel | 26-12-2020 19:45
Mooie tocht
Niet alleen genieten van de prachtige omgeving, maar ook nog eens zoeken en opdrachten doen. We hebben dit tijdens de 2e Kerstdag gedaan. Door corona waren restaurantjes enzo niet open, maar we gaan dit zeker nog een keer doen wanneer ze open zijn. Dan is de dag helemaal compleet!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-9-2020 10:46
WWW tochtje
Met 7 vriendinnen in 2 auto's de tocht gereden. Ieder op het eigen tempo en onderweg lekker samen geluncht en koffie gedronken. Nog net voor het donker thuis. Het was gelijk spel: de ene auto had een vraag gemist, de andere auto een vraag fout.
Was erg leuk en dat eigenlijk gewoon in onze achtertuin. Wij wonen in Zeewolde, maar komen zeker nog terug naar sommige landgoederen voor het lopen van het klompenpad.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-9-2020 15:46
landgoederenroute in de Achterhoek
hartstikke leuke speurtocht in een prachtige omgeving met mooie kastelen
en landgoederen ! Heel erg de moeite waard. Ik ga zeker elders nog een keer een
autospeurtocht maken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-8-2020 14:34
Autospeurtocht 'Landgoederenroute NW-Veluwe'
Leuke route en vragen. Ook goed in delen te doen omdat er genoeg te doen is langs de route. Ook voor kinderen. Fijn dat er ook picknick plaatsen zijn aangegeven.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-8-2020 21:19
Leuke gezinsactiviteit!
Was erg leuk. Veel mooie dingen onderweg kunnen bekijken. En lekkere terrasjes onderweg aangedaan.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-8-2020 14:20
Landgoedenroute nw veluwe
Wat een prachtige route. Gezien de reviews op deze tocht, toch ook maar in 2 keer gedaan. Ook omdat naast een 11 jarige er ook een 3 jarige meeging. En je het leuk wilt houden. De kleine opdracht gegeven om steeds stenen te zoeken voor zijn "stenenspaarpot" de temperaturen was gisteren en vandaag over de 30 graden dus we zijn 8.00 begonnen en tegen 12.00 geeindigt. We hebben dan traditie getrouw een "achterklep" picknick met stokbrood, drinken etc. Deze speurtocht breng je wederom na plekjes waar je niet snel komt. Educatief voor jong en oud. En je ziet, er is met zorg een mooie speurtocht gemaakt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-8-2020 18:23
Nw Veluwe
Eerder dit jaar hebben we al het rondje om de duinen gedaan in Brabant. Nu op vakantie in Putten bleek er ook een speurtocht vanuit hier te zijn. Geweldige manier om de omgeving te verkennen en op mooie en bijzondere plekken te komen.
Wederom fantastisch! We hebben weer genoten van een volle dag speuren en ontdekken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Koos | 1-8-2020 17:58
Nw Veluwe
Heerlijke tocht, op plaatsen geweest waar we het bestaan niet van wisten
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 30-7-2020 13:43
Fantastisch!
Wat een fantastisch, mooie tocht. Op de site staat houdt rekening met 4 - 5 uur qua tijdsduur. Wij hebben er twee volle dagen plezier van gehad maar we hebben dan ook overal gekeken, gewandeld etc. Prachtige tocht met heel veel afwisseling. Ook superleuk voor onze dochter van 8.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 27-7-2020 09:01
beste speurtocht ooit
dit is super goed met die leuke dingen
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Maurice | 25-7-2020 11:24
Geweldige dag gehad
Wat een leuke speurtocht. Kinderen konden makkelijk mee doen en werden zelfs erg fanatiek.gezellig om zo als gezin te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Gast | 23-7-2020 21:42
Leuke puzzeltocht
Erg leuk om te doen met het gezin (met tieners), Elburg en Harderwijk zijn erg mooie plaatsen om te verkennen, gezellige terrasjes en lekker eten in een historische setting. We hebben de tocht verdeeld over 2 dagen zodat je alle tijd hebt om de puzzels op te lossen en ook te genieten van de omgeving. Een aanrader dus.
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Gast | 20-7-2020 20:19
Lange maar mooi tocht
We hebben al meerdere tochten gereden en nu we op vakantie in eigen land zijn i.v.m. Corona komt deze ook weer goed van pas. We hadden hem ook over 2 dagen kunnen uitsmeren, zoveel is er te zien en te doen onderweg. We vinden het nog steeds leuk om te doen. Een hele leuke dagbesteding.
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Erwin | 15-7-2020 20:44
Landgoederen routeNW-Veluwe
Wederom een zeer mooie route, wij hebben enorm genoten, in het begin van de route zaten er een paar foutjes in het “roadbook “...begin 5.4 was iets meer, en even later vanaf rotonde garderenseweg niet 2.2 maar 1.2km en dan rechts naar Staverdenseweg..... al met al....heerlijk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Gast | 29-6-2020 16:47
Landgoederenroute NW-Veluwe
We vonden het leuk om onze omgeving eens van een andere kant te zien, wij kwamen op weggetjes , plekken waar we nog nooit zijn geweest!
We zijn er 2 dagen mee zoet geweest, op ons gemak en overal beetje rondgekeken, lekkers gegeten.
Echt een aanrader, alleen was de beschrijving soms niet helemaal correct en missen er hier en daar naambordjes. Waardoor we een aantal keren goed verkeerd reden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Gast | 6-6-2020 11:38
Autospeurtocht 'Landgoederenroute NW-Veluwe
De route is met kinderen net wat te lang. Wel super leerzaam en interessant. Op naar een volgende tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Gast | 6-5-2020 09:42
Zeer leuke dag gehad!
We wonen al geruime tijd in de Veluwe maar wisten niet dat er nog zulke mooie plekken om de hoek waren. Met deze tocht hebben we een mooie rit gemaakt en nieuwe dingen gezien.

Leuke opdrachten en alles duidelijk beschreven. Kunnen niet wachten om dit ook te doen met terrassen die open zijn haha.
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Gast | 4-5-2020 17:52
Hele leuke tocht!
Een hele leuke route gedaan en veel moois gezien. Met twee volwassenen zeer goed te doen, en toch nog best uitdagend soms. Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Jonnie | 28-4-2020 13:00
Dhr. J. Leutscher
Het was erg leuk om te doen! Voor je het weet ben je uren zoet. We hebben de route dan ook verdeeld over twee weekenden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Gast | 24-4-2020 21:11
Genoten met grote G
Mooie afwisselende tocht met genoeg speel gelegenheid voor kinderen. Genoten van de  mooie natuur en rijke cultuur vd veluwe. Dit heeft onze meivakantie in corona crisistijd gered! Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|2 Ja Nee
Gast | 18-4-2020 18:11
leuk, mooi en lang
leuke en mooie tocht. vraag 7 zal koeten worden vervangen ivm verwijdering van het hertenbeeld. duurde lang, dus goed om te spreiden over twee dagen, zeker als je ook elburg wilt bezoeken (moeite waard)!
Was deze beoordeling nuttig? 2|0 Ja Nee
Peter | 22-8-2019 19:36
Supermooie tocht
Wederom een superleuke tocht, we deden dit voor de tweede keer , 1ste keer in de Achterhoek nu op NW Veluwe. Hou rekening mee dat je een lange tocht maakt, want het zou zonde zijn dat je bijvoorbeeld niet de tijd hebt om in Elburg rond te lopen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Alieke | 14-8-2019 17:27
Leuke dag gehad
Goed geregeld, vragen zijn goed te doen, mooie route, soms wel erg makkelijke vragen. Je hoeft soms niet echt te zoeken voor een antwoord. Veel afwisseling. Top!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Angely | 1-8-2019 22:29
Super
Een super lange maar leuke tocht gehad. Wij hebben erg rustig aan gedaan, lekker hier en daar gezeten en gedronken.
Super leuke en mooie plekjes gezien. Goede vragen en de route klopt.
Onze eerste maar zeker niet de laatste tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 2|0 Ja Nee
Gast | 23-4-2019 10:37
Wederom een succes!!!
Dit was de 2e speurtocht die we hebben gedaan en het smaakt naar meer. Het was een prachtige route met voldoende plekken om even lekker te gaan zitten op een terras met een kop koffie. Tip: de ijskoffie bij Kasteel de Essenburgh is een aanrader.! De vragen waren leuk en je leert onderweg ook gelijk e.e.a. over de bezienswaardigheden. Op naar de volgende speurtocht....super leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-3-2019 21:54
Auto speurtocht
Hele leuke speurtocht, gaan we zeker vaker doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-2-2019 17:17
Landgoederenroute
Leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-1-2019 13:02
Landgoederenroute NW Veluwe
Leuke dag gehad!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee