Zoek

Speurtocht ervaringen voor Autospeurtocht 'Midden-Limburg'

4.6 19
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Peter | 15-7-2018 18:04
Limburg
Mooie route, leuke plekjes...
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-7-2018 20:51
Speurtocht midden limburg
Leuke tocht, goed opletten bij de foto's. Aanwijzingen duidelijk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-7-2018 20:29
Midden-Limburg
Super leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-7-2018 19:56
limburg
mooie route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-8-2018 22:03
Midden-Limburg
Heel veel straten hebben geen straatnaambordje, wat er vaak voor zorgde dat we de weg kwijt raakten en terug moesten rijden. We hebben behoorlijk vaak Google Maps erbij moeten pakken!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-9-2018 09:37
autospeurtocht Midden-Limburg
Super leuke tocht! Leuk om te doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-10-2018 20:36
leuke dag gehad
Deze tocht gereden in oktober, veel fruitbomen onderweg. Jammer dat niet alle kastelen toegankelijk waren maar toch weer plekjes gezien waar wij nog niet geweest waren. Dankzij het mooie weer ook nog een aantal terrasjes kunnen pikken. De tochten zijn eigenlijk allemaal wat aan de lange kant om alles binnen redelijke tijd te kunnen bekijken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-10-2018 21:28
Midden-Limburg
De tocht was erg leuk en goed om te doen. Aandachtspunt is wel, dat de Roggelseweg (het vertrekpunt vanaf plaats B) tot 9 november afgesloten is. Hierdoor hebben wij vrij ver om moeten rijden. Gelukkig kennen wij hier de weg, maar anders moet je haast opgeven en dat zou jammer zijn.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
David | 17-10-2018 10:43
Midden Limburg
Een weg afgesloten bij Bezoekerscentrum Leudal.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-10-2018 19:08
Midden limburg
Leuke route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-11-2018 16:53
Midden Limburg
Leuk!  Kan alleen bij score hieronder maar 1 bolletje aanvinken en staat niet op juiste plek. Mobiele site mag beter
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-12-2018 10:31
Midden Limburg
Leuke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-2-2019 18:25
Leuke route
Leuke route om onbekende dingen in je omgeving te verkennen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Joost | 10-2-2019 18:20
Midden-Limburg
Leuke route, maar in vergelijking met andere routes die we eerder gedaan hadden. Was deze wat minder.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-2-2019 21:23
Midden-Limburg
We hebben echt genoten van de mooie kastelen. Het was een heerlijke dag uit. Echt een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-3-2019 19:54
Midden-Limburg
Fijn dat nu aangegeven staat dat je alleen rechts naar foto's hoeft te zoeken. Graag nog een nieuwe route omgeving Eindhoven/Helmond. ;)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2019 13:58
Midden Limburg
Erg leuk, zo kom je op plekjes die je anders waarschijnlijk niet ziet. We gaan er vast nog een keer 1 doen.....of 2 😉
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Bert | 12-5-2019 17:25
Bert
Route midden Limburg is echt een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-8-2019 16:42
Speurtocht midden Limburg
Erg mooie en leuke route. We hadden het weer ook wel mee.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee