Zoek

Speurtocht ervaringen voor Autospeurtocht 'Om de Duinen'

4.8 193
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Sandra | 4-8-2021 21:26
Om de duinen
Alweer een leuke route, nummer 5 alweer.
Ondanks 2 omleidingen alle opdrachten goed te doen.
Binnenkort zeker een 6e plannen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jessica | 7-5-2021 17:09
De duinen
Leuk deze speurtocht, leuke en mooie omgeving. En afwisselend met speeltuinen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-5-2021 16:16
Autospeurtocht om de duinen
Super leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2021 21:02
Leuke ervaring
We vonden de speurtocht heel leuk. Mooie omgeving en nieuwe plekken ‘ontdekt’ zoontje van 5 vond het ook erg leuk. We gaan zeker vaker speurtochten doen via jullie!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2021 18:35
om de duinen autospeurtocht
was een super leuke tocht, we hebben veel gezien, was een leuke route, onderweg gezellig even een broodje gegeten. omdat het regenachtig was is dit een ideaal uitje. wie weet doen we nog een keer een andere speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Linda | 4-5-2021 20:45
Leuk en gevarieerd
We hebben 5uur gereden, dat was inclusief een lunch 'op het terras'. We hadden eigenlijk nog de duinen in wilken gaan,maar de tijd heeft ons ingehaald. Leuke tocht, leuke vragen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Manou | 3-5-2021 19:22
Super leuk!
Geweldige ervaring en een prachtige route! Lijkt wel of je op vakantie bent in eigen land!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2021 09:55
Aanrader
Leuke tocht. Wel even improviseren als er een wegomlegging is, maar we waren te fanatiek om dan maar iets te laten liggen. Een aanrader mét maar ook zónder kinderen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-5-2021 20:06
Gast
Mooie route! Erg afwisselend met mooie locaties. Leuke zondagmiddag besteding!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-5-2021 16:32
Leuk middagbesteding
Gezellige middag samen doorgebracht. Kijken, speuren, zoeken. Vooral de zoekfoto’s zijn een welkome afwisseling tussen de vragen. Je komt op mooie plekjes, genoeg om even te stoppen voor een picknick of pauze
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-4-2021 23:25
Super uitje!
Super gezellig uitje voor iedereen!
Middagvullend als je lekker op je gemak doet en onderweg even stopt voor wat lekkers (picknick en/of aardbeien die je op je de mooie route kunt kopen)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-4-2021 12:00
TOPdag
Wij hebben een heerlijke dag gehad, de kinderen vonden vooral het navigeren erg leuk om te doen. Ondanks dat de omgeving ons bekend was, bijna alleen maar onbekend terrein ontdekt. Zeker voor herhaling vatbaar!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Esther | 29-4-2021 18:35
Lekker weer, Koningsdag en met het pondje
Met 2 oldtimers deze route gemaakt, onderweg gepicknickt, heerlijk weer, met pondje mee (hartstikke leuk), goed vermaakt met Koningsdag. Volgende keer weer een andere route.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2021 17:39
Om de duinen
Leuke route, het weer was prachtig dus hielp ook mee.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Kimberly | 25-4-2021 23:35
Leuk en dagvullend
Hele leuke dag gehad. We hebben een picknick meegenomen en rustig aan gedaan. Zodoende hebben we genoten van de prachtige omgeving. Echte aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-4-2021 17:10
Leuke route
Ondanks de Corona tijd een leuke route om met dit frisse april weer te doen. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt en met eigen lunch mee was een drankje onderweg wel te krijgen. Een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-4-2021 16:55
Om de duinen
Erg leuke tocht met een aantal kastelen op de route. Vanwege bruiloften hebben we 2 daarvan op een afstandje moeten bekijken, maar de antwoorden op de relevante vragen wel op internet kunnen vinden. Wij waren er zo'n 5 uur mee bezig, maar hebben ook een wandeling gemaakt van een half uur en gepicknickt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-4-2021 16:39
Heel leuk om te doen!
Leuke route voor het hele gezin!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-4-2021 16:20
Leuke tocht voor de hele familie!
Leuke route die je naar verschillende mooie plekken in Brabant voert waar je ansers niet zo snel zou komen of stoppen. Duidelijke routebeschrijving en vragen die voor jong en oud(er) goed te doen zijn.
Ondanks alle beperkingen voldoe de horeca waar je iets "to go" kon kopen. En naar de WC bij De Drie Linden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-4-2021 19:10
om de duienen
weer een stukje van brabant ontdekt dat we niet wisten
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-4-2021 16:14
Om de Duinen
We dachten de omgeving van haver tot gort te kennen, maar hebben toch nieuwe plekjes ontdekt. Erg leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jan | 11-4-2021 20:45
Leuke indicatieve route
Super aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jesper | 11-4-2021 18:49
Leuke zondagmiddag
Met de schoonfamilie op pad. Leuk voor jong en oud. Zeker een aanrader. Halverwege een hoogtePONDje, haha!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-4-2021 18:15
'Om de Duinen'
Met twee volwassenen de speurtocht gereden. Erg leuk. We hebben genoten van de mooie bezienswaardigheden maar ook zeker van de weg die gereden moest worden. Wat heeft Brabant veel moois te bieden. Deze speurtocht is een aanrader voor jong en oud.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-4-2021 11:41
Rondom de duinen
Erg leuke tocht langs kastelen om de duinen heen.
Je ontdekt nieuwe plekjes in je toch vertrouwde omgeving
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 19:18
De 4 musketiers
Superleuk !!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marco | 5-4-2021 18:12
Superleuk!
Dit was onze eerste puzzeltocht. Superleuk ook voor kinderen en zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou zeggen doen.....
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 16:13
Super leuk
Leuke tocht, goed aangegeven route.
Hapje en drankje en toilet bezoek bij de drie linden, erg fijn.
De aangegeven 4 uur hebben we ook echt gebruikt
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 15:45
Leuk uitje
Erg leuk om te doen, leuk tijdverdrijf op een 2e paasdag.
Routes gereden waar je anders nooit komt
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Fam. van Weelden. | 4-4-2021 18:08
Gezellig familie uitje
We hebben een erg leuke middag beleeft. Weer veel dingen opgestoken en erg veel van de omgeving gezien.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Flip | 4-4-2021 14:04
Om De Duinen
Weer een hele leuke speurtocht die niet te moeilijk is.
Dit was onze 4e dus op naar de 5e.
Deze speurtochten zijn een echte aanrader en ik denk voor iedereen goed te doen.
In deze tijd met dichte terrassen is het binnen de aangegeven tijd te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Lisa | 3-4-2021 15:59
Goed uitje!
Vandaag om de duinen gedaan, we hebben enorm veel plezier gehad. Lekker weer en af en toe gestopt bij boerderijwinkels, kastelen en prachtige natuur. Wij gaan gelijk een nieuwe route aanschaffen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Berthie | 28-3-2021 21:30
Super
Weer een leuke speurtocht gehad . Helaas  was de loonsehoek afgesloten door een vreselijk ongeluk . Maar wij zijn echte speurders en hebben het antwoord toch gevonden met google maps.☺. Op naar speurtocht nr 9 .
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-3-2021 17:46
Door de duinen
Met ons gezin deze speurtocht gedaan. Mannen tegen de vrouwen. Het is bij ons in de buurt maar we zijn op plekjes geweest waar we nog nooit geweest waren. Alles goed beschreven en een hele mooie route! Gaan zeker nog andere routes doen!
Was deze beoordeling nuttig? 2|0 Ja Nee
Chantal | 16-3-2021 12:44
Om de Duinen
Samen met mijn man en hond heb ik gisteren de autospeurtocht 'Om de Duinen' gedaan. We hebben mooie plekjes in ons eigen Brabant ontdekt, prachtige kastelen en landhuizen gezien en nog een lekker wandelingetje door de duinen gemaakt. De opdrachten waren leuk en prima uit te voeren en de weg was uitstekend aangegeven. We hebben ons erg vermaakt en gaan dit zeker nog eens doen (dan natuurlijk weer een andere tocht ;-) )!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-3-2021 22:25
Leuke tocht op een regenachtige dag
Wat een ontzettend leuke speurtocht, perfect als date op een regenachtige dag.
We hebben ons prima vermaakt en de omgeving leuk kunnen verkennen.

Leuk dat er verschillende soorten vragen zijn, vragen die je kunt opzoeken op bijvoorbeeld informatie borden, bepaalde dingen due je moet tellen, zoekfoto's.
Erg gaaf gedaan.
Echt een aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Merle | 12-3-2021 18:36
Leuke tocht
Een erg leuke tocht langs veel mooie plekjes!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-3-2021 19:01
Zeker een aanrader
Wat is dit leuk om te doen! Je komt voorbij zulke mooie plekken en het is een leuk vermaak, ook zeker voor gezinnen! Duidelijke route. We gaan dit zeker vaker doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-3-2021 15:46
Gast
Wat een leuke activiteit 😊 We hebben vandaag een heerlijke dag gehad. Duidelijke route, je kunt niet verkeerd rijden. Leuke vragen zodat ook onze dochter (8 jaar) erg betrokken was bij de route.
Ook absoluut een mooie route, mooie plekjes in Brabant gezien.
We gaan er zeer zeker nog meer doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-3-2021 13:53
Aanrader
Leuke en duidelijke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Elisa | 7-3-2021 10:27
Top dag
Het was een top dag.ons hele gezin(5) heeft ervan genoten.mooie plekken gezien.waar we normaal nooit komen.of waarvan we niet eens wisten dat het bestond.zeker voor herhaling vatbaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 20:26
Zoveel kastelen in de buurt
Leuke autospeurtocht waar je een dag mee kunt vullen. Zoveel onbekende kastelen en wegen in de buurt, erg leuk om te ontdekken!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 20:13
Leuke tocht
Leuke tocht. Plekjes gezien die ik nog niet kende in de omgeving. Voor herhaling vatbaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 18:57
Gast
Leuke tocht en zeker een leuke activiteit in deze vervelende corona tijd.
Wij gaan er zeker nog meer doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 16:47
Gast
Leuke route, zeker de moeite waard!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 16:34
Ook voor volwassenen erg leuk!
Erg leuk om te doen.  Je komt eens op hele andere plekken en door de gestelde vragen zie je nu dingen die je anders niet zou zien. Mooie route door het Brabantse Land!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-2-2021 17:29
Om de duinen geleid
Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad, meenden de regio te kennen maar hebben nog zoveel nieuwe, prachtige plekken gezien. De afwisseling met een pontje onderweg, dorpskernen en buitengebied was erg leuk. Voor onze peuter was onderweg speelgelegenheid en wijzelf konden in De Drie Linden even van het toilet gebruik maken. We hebben ons wel verbaasd over de naamgeving van deze speurtocht, want hoewel deze "Om de Duinen" heet, hebben we daadwerkelijk geen duin of zandgrond gezien :)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-2-2021 15:09
Leuke tocht
Erg leuke tocht om te doen en niet al te moeilijk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-2-2021 16:43
Rondje langs mooie kastelen
We zijn gestart in Dis een, en zo de ronde gemaakt. Fijn dat in de 3 linden het toilet open was.  Mooie plaatjes geschoten en lol gehad. gehad.bedankt voor een corona veilige gezellige dag
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-2-2021 23:50
Mooie speurtocht
Super leuke dag gehad met onze dochters van 5 en 8. Grote verrassing was de speeltuin bij het kasteel van Heusden. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Ook fijn dat bij Herberg De Drie Linden van het toilet gebruik gemaakt kon worden. Toch prettig als je een halve dag onderweg bent.
De route ging door een prachtige omgeving. Echt een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-2-2021 16:57
Erg leuk en mooie omgeving
Wij hebben met onze drie kinderen van 7, 12 en 13 jaar de speurtocht 'Om de Duinen' gedaan. Iedereen vond het erg leuk. Wat een mooie omgeving!
Was deze beoordeling nuttig? 2|0 Ja Nee
Gast | 21-2-2021 16:54
Om de duinen
Hele fijne middag gehad
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-2-2021 16:09
Om de duinen
Leuke middag gehad met een leuke rit
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-2-2021 15:44
Super leuk uitje!
We hebben ons goed vermaakt. Super. Nu op naar de volgende provincie! Zeker een aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-2-2021 09:51
Leuk !
Leuke activiteit met kinderen zeker tijdens de lockdown
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-2-2021 16:53
Aanrader
Een zeer gezellig uitje in coronatijd. Dikke tip!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-2-2021 14:33
Rondjr om de duinen
Een fantastisch uitje in Coronatijd. We hebben genoten van de tocht en de vragen waren leuk om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-2-2021 14:43
Leuk rondje om de Duinen
Leuke tijd gehad met de kinderen,
Leuke vragen en goed te doen met verschillende leeftijden. Eerder al rondje Maas gedaan. Leuke bezigheid als het weer niet meewerkt👍
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-2-2021 20:10
Leuke speurtocht
We hebben er erg van genoten. Was goed te rijden en komt eens op plekken waar je normaal nooit komt.
Ook de vragen waren goed te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Laura | 17-2-2021 16:47
Leuke speurtocht
Wij hebben een leuke dag gehad met drie volwassenen. We zijn op plaatsen geweest waar we nog niet eerder waren. Vragen zijn goed te doen en erg leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-2-2021 17:38
"om de duinen"
Leuke activiteit voor jong en oud. Je leert de omgeving op een andere manier kennen en ontdekt leuke plekjes en weggetjes waar je anders niet snel zou komen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Esther | 16-2-2021 17:08
Om de duinen
perfect uitje: omgeving die je niet kent, speuren, wandelen, lunch-to-go, we waren er bijna de hele dag mee zoet.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-2-2021 19:43
Erg geslaagd
Vandaag hebben we de speurtocht gereden. Het was erg leuk om te doen! Mooie stops, leuk voor kinderen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 17:53
Ontdekken in de omgeving
Wat een leuke manier om je eigen omgeving te ontdekken. Sommigen punten kenden we al wel maar sommigen ook weer niet. Leuke bezigheid, een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 16:37
Mooie autoroute
Eerste route die we gereden hebben. Super leuke tocht. Ookal woon je dichtbij, je ziet elke keer weer wat nieuws! Op naar de volgende!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-1-2021 14:02
Mooie tocht
Even picknicken bij kasteel dussen of in heusden. Dikke prima
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-1-2021 15:56
Voor herhaling vatbaar!
Leuke speurtocht! Ook voor kinderen. Door beknopte informatie bij elke bezienswaardigheid en het zoeken naar antwoorden waren onze kinderen van 5 en 9 jaar echt geboeid. Een andere route is in deze ( corona)tijd zeker voor herhaling vatbaar!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ans | 18-1-2021 20:50
Mooie route met zowaar, in Corona tijd, een toilet onderweg.
De route was weer mooi om te rijden, we hebben een leuke dag gehad. Heel prettig was dat er bij Herberg de 3 Linden in de "Take Away" lekkere koffie en andere dingen te verkrijgen waren en dat ze hier een buiten toilet hebben, waar je gebruik van kunt maken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
M.P.C. | 16-1-2021 16:03
Aanrader!
De autospeurtocht was een leuke invulling van de dag. Mooie route, leuke vragen en opdrachten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-1-2021 08:05
Top idee
Onze dochter werd 7 en we hebben door de actuele COVID-19 omstandigheden gekozen voor jullie speurtocht. Ze heeft enorm genoten, met taart onderweg en leuke verjaardagsmuziek onderweg! Ik heb het inmiddels al heel veel mensen aangeraden, wij gaan in het voorjaar zeker nog een keer een route doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-1-2021 17:06
Super!!
We hebben het ontzettend naar ons zin gehad met deze speurtocht, echt een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-1-2021 19:17
Leuk activiteit in deze tijd
Erg leuk. Kids van 6 en 9 jaar genoten ook. Het samen iets kunnen doen en toch afstand houden etc. En dat er togo tentjes waren en een toilet is een hele fijne bijkomstigheid. We gaan er snel weer eens eentje doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 8-1-2021 20:01
Om de duinen
Goed geregeld, duidelijke routebeschrijving. Leuk om naar random dingen zoals een steen te moeten zoeken tijdens het rijden.
Je komt door leuke dorpjes, waar veel te zien is.
Het overtochtje met de veerpont is een plezierige afwisseling.
Het is zeker een aanrader om deze speurtocht te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 5-1-2021 16:31
Leuke speurtocht!
Een mooie tocht voor op een saaie zondagmiddag. Samen met de kinderen van 10 en 13 deze speurtocht gedaan. Niet te lang, voldoende afwisseling, (leuk dat pont) en route gemakkelijk te vinden!
Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-1-2021 18:37
Om de Duinen
Wij hebben hem met onze 3 kinderen (9, 13 en 14 jaar) gereden en zij vonden het ook alle drie leuk om te doen. Afwisselende vragen en een leuke manier om deze streek te leren kennen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 3-1-2021 17:01
koel
ik vind het super leuk maar wel koud

groetjes pleun (7jaar)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-1-2021 16:13
Een aanrader
We hebben echt genoten van deze route.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-1-2021 16:59
Marleen
Hele leuke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Tom | 28-12-2020 19:42
Leuk!
Was erg leuk in deze tijd van Corona - verrast dat je het ook met 4 kinderen (12-9-9-7) leuk kan hebben met deze speurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-12-2020 10:22
Afwisselende speurtocht
Leuke tocht. Duidelijk uitgezet. Geen enkel moment twijfel over de route of vragen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Koos | 26-12-2020 18:06
Om de duinen
Veel afwisseling op de route. Leuk dat het pontje in de route is opgenomen.
En er staken 2 jongen herten vlak voor onze auto de weg over
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Barbara | 25-12-2020 22:20
Autospeurtocht, Om de Duinen.
Leuke speurtocht om te doen. Mooie route, spannend en leerzaam. We hebben genoten. Op naar de volgende :-)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Carolien | 24-12-2020 17:49
Ontzettend leuk!
Leuke tocht met afwisselend landschap. Fijn dat er soms vragen zijn waarbij je even de auto uit moet. Benen strekken wat voor kinderen ook fijn is. Onderweg genoeg restaurantjes die nu tijdens de lockdown koffie to go etc. hebben. Al met al een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-12-2020 15:08
Om de duinen
Erg leuk om te doen, ondanks de lockdown een coronaproof uitje en dus een welkome afwisseling!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-11-2020 17:25
Om de duinen
Erg leuke activiteit om te doen bij wat minder weer of als er niks open is vanwege de coronamaatregelen (je moet wel even de auto uit bij elke locatie dus als het heel hard regent is het ook niet ideaal). Wij hebben het als stel samen gedaan, maar het zou ook leuk zijn om met kinderen te doen. We hebben een route in de buurt van ons huis gekozen, maar het was een leuke route om te rijden en we hebben een hoop plekken bezocht waar we nog niet eerder van gehoord hadden. We zijn wel halverwege gestopt, en hebben de route later afgemaakt omdat we naar het toilet moesten en dat niet kon omdat de horeca dicht is vanwege corona.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-11-2020 18:13
Leuke tocht en coronaproof!
Ondanks de coronamaatregelen prima te doen: gewoon zelf eten en drinken meenemen. Leuke tocht en de vragen zijn prima te doen. We hebben het in 3 uurtjes gedaan.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-11-2020 17:12
Om de duinen
Leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-11-2020 17:12
Om de duinen
Leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-11-2020 16:21
Leuke coronaproof activiteit
Leuke route! Zeker in deze Corona periode een leuke activiteit wij gaan er zeker nog meer doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-11-2020 18:37
om de duinen
Mooie toch hele leuke dag gehad
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-11-2020 18:35
Goeie
Was goeie!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-11-2020 14:20
om de duinen
zeker een aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-11-2020 20:01
Leerzaam, verrassend en leuk!
We hebben genoten met onze kids (4 en 6 jaar). De afwisseling tussen het rijden, de stops, bezienswaardigheden en de opdrachten zijn erg leuk. Zeker de moeite waard. We hadden de speurtocht Om de Duinen, neem wel de tijd hiervoor als je overal ook even rustig wil kijken. Wij hebben er 4,5 uur over gedaan.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-11-2020 18:31
Leuk!
Super leuk om te doen we gaan zeker nog een andere tocht doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-10-2020 17:45
Super leuke bezigheid
Hele leuke tocht langs kastelen. Af en toe een koffie of drankje to go.zeker voor deze tijd, Corona, heel leuk te doen!! Kids van 10 en 12 jaar ook erg enthousiast!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-10-2020 18:33
Leuke tocht
Het was een leuke tocht.
Het was met veel kastelen en dat was heel leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-10-2020 19:50
Genoten
Leuke tocht. Veel gezien op plaatsen waar we normaliter nooit langs komen. Leuke afwisseling door ook uit de auto te komen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-10-2020 17:23
Om de duinen
Leuke speurtocht, heerlijk om te wandelen bij een van de stops!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-10-2020 15:45
Leuk corona - proof uitje
Zeer vermaakt met deze speurtocht. De route was duidelijk en de antwoorden goed te vinden. Zeer genoten van de prachtige Brabantse omgeving. In deze tijd een prima corona-proof uitje.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-10-2020 17:07
Om de duinen
Vandaag met twee kids van 10 en 12 onze eerste autospeurtocht gereden. Erg leuk om te doen al waren ze er tegen het einde van de route wel een beetje klaar mee. De afwisseling van rijden en uitstappen om dingen te bekijken en antwoorden te zoeken spreekt erg aan. Omdat alle horeca nu dicht is hadden we een goed gevulde tas mee, plekjes genoeg waar je heerlijk kunt zitten. Wij zijn in Heusden wat langer geweest, helaas was het in Giersbergen zo onwijs druk dat we snel de antwoorden hebben gezocht en verder zijn gereden. Kan me voorstellen dat je hier normaal (zonder Corona maatregelen) leuk kunt lopen of een terrasje pakt. We zijn ruim 5 uur onderweg geweest. Al met al zeker niet onze laatste speurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-10-2020 15:48
Om de Duinen
Hele leuke en leerzame tocht. Volgend jaar gaan we weer puzzelen met een andere route. Dus voor herhaling vatbaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-10-2020 15:44
Om de Duinen
Een hele leuke en interessante puzzeltocht. Volgend jaar weer :) maar dan een andere natuurlijk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Bart | 13-9-2020 21:46
Prachtige route
Erg mooie omgeving waar we nog nooit geweest waren. Jammer dat we door drukte i.v.m. Open Monumentendag niet bij het Witte Kasteel hebben kunnen kijken, maar verder was er meer dan genoeg te zien. De reuzentosti's bij cafe Kareltje in Heusden zijn een echte aanrader!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-9-2020 14:32
Om de duinen
Heerlijke speur dag(en) gehad!
Lekker met onze camper door de mooie omgeving.

We waren iets te laat (15:00) begonnen waardoor we rond zonsondergang onze speurtocht hebben moeten staken. We hebben na een overnachting op een van de vele mini-campings, de tocht de volgende dag vervolgd. Hierdoor alle vragen weten te beantwoorden en afsluitend nog een heerlijke wandeling kunnen doen in de omgeving.

Kortom, top weekend!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-9-2020 21:12
Bijzondere ervaring
Erg leuke middag gehad met het volgen van deze tocht. Genoeg mogelijkheden voor een pauze en afwisselend. Mooi dingen gezien in de provincie waar ik al meer dan 42 jaar woon.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Sem | 31-8-2020 20:24
Super leuke speurtocht
We hebben een super leuke speurtocht gehad. Heel erg gezellig voor zowel jong als oud. We hebben hele mooie dingen gezien onderweg. Echt een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-8-2020 20:57
Leuk!
Enorm genoten met het gezin. Erg leuk! Ook onze Kids van 4 en 7 hebben enorm genoten!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jolanda | 30-8-2020 18:01
om de duinen
echt super leuk voor herhaling vatbaar. Gaan een andere route zeker doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-8-2020 10:50
OM DE DUINEN
ZEKER EEN AANRADER
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-8-2020 18:54
Leuk uitje!
Hele leuke route om te doen. De kinderen vonden het heel leuk, ze hebben ervan genoten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Gast | 17-8-2020 13:29
Mooie route
Leuk, afwisselend en interessant. Goed opgebouwd en ook zodanig dat je op meerdere plekken kun beginnen. Dat is erg gemakkelijk. De tijd klopt maar als je een beetje bij de plekken om je heen kijkt en een wandelingetje maakt, zeer aan te raden, ben je wel wat meer dan 4 uur kwijt. Dat is geen bezwaar, maar wel goed om vooraf te weten. Jammer van het moeten zoeken tijdens het rijden. Daardoor kun je niet ontspannen om je heen kijken naar al het moois dat voorbij komt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-8-2020 12:15
"'Om de Duinen"
Superleuke tocht: ook voor 50-plussers interessant!!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-8-2020 21:43
Super!
Leuke tocht met interessante stops! Gedaan met een 9-jarige en dat ging super en was erg leuk ook haar.
Een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-8-2020 17:43
om de duinen
Een geweldig leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-8-2020 16:54
Leuke rit
Superleuke en mooie rit. Gaan zeker nog meer van jullie ritten rijden. Complimenten!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Menno | 5-8-2020 12:58
Leuke speurtocht!
Een leuke speurtocht vol interessante locaties (meestal kastelen) en we reden door het prachtige Noord-Brabant. De duinen zelf hebben we niet gezien, daar moet je dan echt extra tijd voor nemen.
De veerpont was een verrassend hoogtepunt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-8-2020 15:38
Autoroute Om de Duinen
Hele leuke tocht. Je ziet plekjes in Brabant waar je normaal gesproken nooit komt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
John | 31-7-2020 10:58
Super leuke tocht
een heerlijke rondrit door het mooie loonse en drunense duinengebied.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-7-2020 23:28
Een bijzonder mooie en afwisselende tocht!
Wat hebben wij vandaag een heerlijke dag gehad. Onze eerste ervaring met een autospeurtocht en zeker niet de laatste! Een erg mooie, afwisselende tocht langs kastelen, over water en door een prachtige landelijke omgeving.De route was duidelijk en ook voor kinderen zitten er leuke vragen bij. Onze kinderen vonden vooral de foto zoekopdrachten erg leuk.Wij hebben er een volle dag van gemaakt met een ruime stop in Heusden  en Giersbergen met als afsluiter een picknick in de duinen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Mariska | 27-7-2020 13:34
Om de duinen
Heel leuk om te doen, ook de kinderen waren bloed fanatiek om alles te vinden. Wij gaan er zeker nog eens eentje volgen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Mariska | 27-7-2020 12:57
Om de duinen
Heel leuk om te doen. De kinderen vonden het ook heel leuk en waren bloed fanatiek om alles te vinden. Wij gaan zeker nog wel een tweede route volgen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-7-2020 22:52
Eerste ervaring!
Onze eerste ervaring met autospeurtocht.nl. Dit was voor mij en mijn vriendin de eerste keer, we hebben het erg leuk gehad. Voor herhaling vatbaar!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-7-2020 20:51
Leuke manier om de omgeving te verkennen
Wij vinden het leuk om met de auto de omgeving te verkennen.Vandaag dit voor het eerst met een autospeurtocht gedaan. Super leuk! Je komt nog meer op onbekende plekken en alles is goed aangegeven. Een heel afwisselende rit en alles was goed aangegeven.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marijke | 25-7-2020 18:59
Afwisselende tocht!
Wij vonden het een hele afwisselende tocht langs gezellige dorpjes. Genoeg plekken om een tussenstop te maken. Ook voor de kinderen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-7-2020 21:17
Uitstekend vakantie vertrier in Coronatijd!
Inspiratie tekort? Zin in een roadtrip?
Doen! Leuke speurtocht, ook voor tieners met internet op de achterbank!

Je bent er zeker ruim 4 uur mee druk als je alles goed wilt bekijken en zo nu een dan een pauze inlast. Fijne manier om Corona veilig een dagje te touren in ons mooie landje!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-7-2020 16:02
Superleuk
Superleuke speurtocht ook leuk met de kinderen 7-9-11 jaar
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-7-2020 18:05
om de Duinen
Was erg leuk!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-7-2020 19:14
Leuk om de omgeving te ontdekken
Dit was een hele leuke tocht om andere plekjes van Brabant te ontdekken zeker een aanrader voor een leuk en leerzaam dagje weg!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-6-2020 18:31
Super
We hebben het super naar ons zin gehad!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-6-2020 14:07
Om de duinen
Erg mooie tocht door Noord Brabant, ruim de mogelijkheid om aan te leggen bij een terrasje.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-6-2020 10:08
Erg leuk!
Wat een leuke tocht. Prettige routebeschrijving en leuke plaatsen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-5-2020 16:25
om de Duinen
Wat een leuke speurtocht. We zijn op plekken gekomen waar we anders nooit zouden zijn geweest. Deze zomer willen we vanaf onze vakantieplek nog zo'n speurtocht doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-5-2020 13:41
Fantastisch!
Zowel de kids als wij hebben genoten. Binnenkort gaan we weer!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-5-2020 12:30
Autospeurtocht om de duinen
Het was leuk en leerzaam
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-5-2020 14:08
Leuk uitje voor jong en oud met mooie bezienswaardigheden
Wij hebben de tocht gereden met ons gezinnetje (4 personen waarvan twee kinderen van 4 en 6 jaar.)
Ze vonden het geweldig, zeker omdat er opdrachten in staan die hun ook kunnen doen.
Echt een aanrader om een dagje lekker weg te zijn met je gezin.
Picknickmand en verrekijkers maakt het helemaal compleet.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Bert | 20-5-2020 21:30
Erg leuk!
We hebben heerlijk de tijd genomen en met het mooie weer genoten van de prachtige plekjes op deze route!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-5-2020 09:12
Heel leuk!
We hebben genoten. Kan in alle weertypen, je ziet wat van je omgeving, afwisselend en tochtje met pontje vonden de kinderen helemaal geweldig.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-5-2020 17:23
Erg leuk!
Mooie tocht en leuke bezigheid in deze quarantaine tijd!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-5-2020 16:43
Super leuk!!
Leuke speurtocht met veel dingen om te zien onderweg. Kinderen vonden het heel leuk!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-5-2020 22:58
Superleuke speurtocht!
We hebben genoten van deze speurtocht. We hadden heerlijk weer, dus genoeg reden om tussendoor lekker ergens te gaan zitten. Er zit genoeg uitdaging in de speurtocht, maar hij is niet zo moeilijk dat het onmogelijk is!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-5-2020 09:39
Voor herhaling vatbaar
We hebben de tocht 'Om de duinen' gereden ,echt heel leuk. Ongelooflijk dat je zoveel mooie plekjes, zo dicht bij huis, niet kent. We gaan zeker nog een tocht aanschaffen en rijden; echt de moeite waard!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-5-2020 15:29
om de duinen speurtocht
super leuk, onderweg picknicken  totaal 7 uur onderweg geweest. super leuke dag!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-5-2020 10:11
Super leuke manier om Nederland te ontdekken!
Het was een super leuke ervaring. Wat heeft Nederland veel plekjes die nog te ontdekken zijn! Een gezellig gezinsuitje! Mooi te combineren met bijvoorbeeld een picknick.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Kim | 10-5-2020 15:41
Om de Duinen
Leuke tocht! Super om de Kastelen te zien. Onze kinderen vonden vooral het Kasteel in Dussn gaaf, omdat dat het Kasteel van Sinterklaas is en Heusden de vestiging. Route is leuk en voor de kinderen niet te lang.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2020 19:49
Aanrader
Vandaag deze speurtocht gedaan met onze kinderen. Iedereen vond het superleuk. Het is echt een aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2020 15:57
Leuke middag!
Ruim 5 uur onderweg geweest en een super leuke middag gehad
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-5-2020 18:43
Om de duien
Leuke tocht voor kids en voor ons. Want ook wij hebben nog iets geleerd! :)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Femke | 2-5-2020 17:16
Geheel coronaproof
Een erg leuk uitje tijdens de corona crisis. Veel te zien vanuit de auto en ook nu genoeg plaatsen om even een stop te maken waar de kinderen even hun benen kunnen strekken. Ook bij slecht weer genieten van de prachtige omgeving.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-5-2020 17:30
Er lekker even op uit in een mooie omgeving
Wat een leuke ervaring dit. We waren het wandelen en binnenzitten beu en besloten dit eens te proberen. Leuk om op deze manier een omgeving te ontdekken waar wel vaker komen maar alleen doorheen rijden. De tocht zit goed in elkaar en is lekker duidelijk. Voor herhaling vatbaar wat ons betreft.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-4-2020 20:53
Om de Duinen
Heel leuke manier om tijdens de corona toch een leuk uitje te kunnen doen en onverwacht mooie plaatsen te ontdekken. Picknickmand niet vergeten!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-4-2020 16:44
Superleuk en mooie omgeving
De autospeurtocht om de duinen is echt de moeite waard. De omgeving is schitterend en je komt op mooie plekjes. Picknick mee en genieten maar. Om de beurt voorin om te navigeren. We hebben een leuke dag gehad en zullen zeker ook nog eens een andere route rijden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Maarten | 28-4-2020 18:16
Topdag!
Erg leuk! Ontzettend genoten! Ondanks dat alle restaurants dicht waren lekker genoten op het picknickkleed van onze eigen lekkernijen. Onze zoon van 6 vond het super om de foto’s te zoeken en de vragen te beantwoorden die te maken hadden met tellen! Voor herhaling vatbaar!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-4-2020 18:01
Super leuke tocht
Gaan de andere tochten ook rijden!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Monica | 22-4-2020 18:05
Een leuke en leerzame middag!
Voor het eerst een autospeurtocht gedaan en gelijk besloten er binnenkort nog een te gaan doen. We hebben ons de hele middag vermaakt. En (ivm corona) onze (schoon)moeder virtueel mee laten genieten door haar de route te mailen en haar voor elk antwoord foto's door te appen. Ook zij heeft zo een hele leuke middag gehad en kon zelfs nog een verkeerd geteld antwoord verbeteren...oeps...
Broodjes en drinken mee en alles goed kunnen vinden. Helemaal leuk! Dank!!

M & M - Breda
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-4-2020 18:46
Rondje duinen
De meivakantie is ondanks de crisis toch leuk geworden voor ons en onze meiden van 11 en 15 dankzij deze leuke gevarieerde speurtocht. Nooit geweten dat er zoveel cultuur en natuur is rondom ons huis in Tilburg! Super! Genoten met grote G!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Wim | 20-4-2020 09:03
Ondanks de omstandigheden toch even lekker bezig.
Dit is al weer onze vierde puzzelrit. Eem heerlijke manier om in deze tijd even te kunnen ontspannen, We gaan er zeker  nog meer maken. Zeker ook omdat we snel reactie krijgen als we de antwoorden insturen.
Ook leuk om andere tegen te komen die met hetzelfde bezig zijn.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-4-2020 17:31
Erg leuk
Geweldige middag met de kinderen!!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-4-2020 17:58
Corona proof uitje
Leuke speurtocht met duidelijke route beschrijving. Op 2e Paasdag gedaan.
Wij zochten naar een gepaste activiteit in deze Corona tijd en dit kan dan prima. Maar los daarvan ook een leuke afwisselende activiteit. Een wat langere tussenstop gemaakt bij een van de kasteeltjes en daar een kofferbak picknick gedaan met de kinderen. Voor de oudste 2 (9 en 11) en ouders prima te doen. Voor de jongste  (5 jr) duurde het te lang ;-)
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 13-4-2020 17:41
Om de duinen
Leuke tijdsbesteding en zeker coronaproof. Wij hebben een gezellige middag gehad met zijn tweetjes in de auto. Broodjes mee voor onderweg en deze in de auto opgegeten. Zo nu en dan eruit om de vragen te kunnen beantwoorden.
Leuk voor zowel groot als klein.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-4-2020 16:23
Autospeurtocht Om de Duinen
Hele leuke route om te rijden. Je komt op plekken waar je normaal zo niet naar toe zou rijden. Ook erg leuk om dit met kinderen te doen. Ook de route om te rijden is erg rustig. Geen last van heel veel auto's die er rijden. Kortom zeker een aanrader om te doen. Wij gaan zeker nog een andere route rijden en oplossen!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2020 12:08
Mooie tocht
Met mijn dochter van 10 de speurtocht gedaan en we hebben genoten van de omgeving en de opdrachten waren ook leuk om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-4-2020 20:14
Super leuk!
Zeker in deze tijd nu er sociale afstand gehouden moet worden, is het extra leuk om een autospeurtocht te doen. We hadden het nog nooit eerder gedaan, maar hadden geluk met het weer. Mooie route langs plekjes waar we nog nooit waren geweest, ondanks dat we langs de route wonen. Leuk ook voor kinderen met de foto-vragen en de opdrachtjes bij de stoppunten.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Marloes | 30-3-2020 20:16
Net iets teveel rijden, ook al is het een autospeurtocht ;)
We hebben recentelijk ook De Zeven Zaligheden gedaan en merken (zeker als je vergelijkingsmateriaal hebt) dat deze autospeurtocht veel rijden is en ook wat minder kleine weggetjes. Je rijdt overwegend veel op 80- en 60-wegen. De vragen zijn niet mega uitdagend en dat was bij de vorige ook niet, maar daar waren de afstanden wat minder lang, waardoor het ook prima is om een of twee vraagjes te beantwoorden. Als je ruim een half uur onderweg bent met 1 foto om te zoeken en je hebt 1 of 2 vragen over de locatie, voelt dat wat lang. Vandaar dat deze minder favoriet is dan de Zeven Zaligheden, maar desalnietemin wederom weer een hartstikke leuke dag mogen ervaren en wat wijzer geworden over de mooie locaties in de buurt van de Loonse en Drunense Duinen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-3-2020 19:28
Speurtocht om de duinen
Het was een geweldige speurtocht. Een welkome afwisseling in coronavirus. Maar na coronavirus gaan we zeker nog een aantal routes rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jacqueline | 29-3-2020 18:49
Verrassend mooie route
Een verrassend mooie route,  perfect beschreven en met vragen en zoekopdrachten die voor iedereen te doen zijn. Super om te doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-3-2020 17:02
Leuke tocht
Leerzame en mooie route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Joyce | 24-3-2020 21:42
Super!
Wij hebben vandaag de speurtocht Om de Duinen gedaan. Man & vrouw (30), zoon (2,5) en dochter (1).
Vrouw was jarig en gezien de coronacrisis, konden we niet iets vieren of ergens naartoe. Derhalve dit gevonden. Topdag gehad!
Kleintjes lekker naar de omgeving zitten kijken en geslapen. Papa en mama flink gespeurd!
Ondanks dat we zelf in Kaatsheuvel wonen (en zelfs op het Witte Kasteel zijn getrouwd!) was een heel deel voor ons onbekend en bekeken we de omgeving door andere ogen. Zeker zijn geld waard. Wij gaan er meer kopen! :-)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Caro | 16-3-2020 10:31
Om de duinen
Was heel leuk, bedankt
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-2-2020 19:25
"Om De Duinen" autospeurtocht
Het was een super gezellige en leuke dag! Mooie landschappen gezien, in hoeken van Nederland geweest waar wij anders nooit zullen komen. Fantastisch gedaan!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jeroen | 3-1-2020 18:56
Leuk!
Voor jong en oud een leuke tocht. Je komt daarbij echt op plekken waar je anders niet zou komen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-12-2019 18:24
"Om de Duinen"
Met de familie in een taxibusje, van puber tot senior volop genoten! Alles duidelijk, alles gelukt (denken we).
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-12-2019 17:33
Heel leuk
Nu al 2 tochten gedaan. Je komt op plekken waar je normaal niet zou komen. Leuk met mooi weer en neem je fototoestel mee. Op beide routes al leuke foto's kunnen maken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-10-2019 19:40
Leuke tocht voor hele gezin
Was een leuke tocht om te doen, door de afwisseling leuk voor jong en oud.!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-10-2019 18:13
Leuke tocht, veel gezien!
Een erg mooie omgeving die uitnodigt om langzaam te rijden, wat goed uitkomt voor de speurtocht. Veel mooie kastelen en locaties, waar je ook te voet zeker even van de tocht afwijkt voor een drankje.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-10-2019 21:32
Mooie route
Leuke route, mooie plekjes ontdekt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-8-2019 12:40
Kastelentocht om de duinen
Het was een erg leuke speurtocht, mooie route.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 19-8-2019 17:41
Top dagje!
Wij hebben de autospeurtocht ‘Om De Duinen’ gedaan. Dit vonden wij een leuke tocht in een mooie omgeving. Ook gezellige restaurantjes waar je langs komt om wat te eten en/of drinken. De uitleg van de route is heel duidelijk omschreven! En de vragen zijn ook goed te doen voor jong en oud. Dat maakt het allemaal een stuk leuker!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 18-8-2019 12:36
Om de duinene
Erg leuk om te doen, prachtige tocht.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 16-8-2019 16:57
Rond de duinen
Geweldige tocht. Veel geleerd en plezier gemaakt met het hele gezin.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 6-8-2019 15:28
Leuke tocht!!
Een hele leuke tocht. Op en langs leuke plekken gekomen.  Genoeg mooie plekken om even te stoppen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Jan | 16-6-2019 20:06
Minste tot nu toe
Ondanks de diverse hoogtepunten zoals de pond en de Drunense duinen was dit voor ons de minste tocht tot nu toe.
Te veel 60 km wegen cq hoofdwegen waar we gewent waren dat dit echt minimaal was en men door achteraf weggetjes en kleine dorpjes heen slingerde.

Maar toch een leuke dag gehad waar we weer het een en het ander zijn opgestoken en ons puzzelbrein hebben kunnen laten werken.
Was deze beoordeling nuttig? 2|0 Ja Nee
Gast | 11-6-2019 09:59
Om de Duinen
Dit was onze 3e speurtocht. Prachtige route, mooie dingen gezien. Jammer dat we een foto gemist hebben.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Trudy | 8-6-2019 22:04
Verhappen
Erg leuk onze eerste dus veel zoeken
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Wilma | 27-4-2019 17:07
Bezigheid met rotweer
langs leuke plaatsen gekomen die we anders nooit zouden bezoeken.
met een leuke speeltuin afwisseling
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 31-3-2019 20:41
Om de duinen
Leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? 1|1 Ja Nee
Gast | 31-3-2019 18:14
Om de duinen
Vraag 17 was niet te beantwoorden
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Renzo | 18-3-2019 08:17
Speurtocht om de duinen
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Koen | 11-3-2019 21:16
Om de Duinen
Leuke en goede autospeurtocht, we hebben hem plezier uitgereden!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Dennis | 8-3-2019 17:37
Om de duinen .
Leuke tocht. Alleen de paal van de foto tussen punt c en d is uit de grond gehaald. En staat tegen een boom aan de linkerkant van de weg
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-2-2019 15:42
Leuk!
Hele leuke activiteit, maar het zou leuker zijn om meer opdrachten te hebben, waarbij je echt iets kan doen. Er is in de omgeving nog zo veel te zien, maar dat kan dan niet met de auto. Verder heb je wel een leuke activiteit die een dagdeel duurt!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 27-1-2019 20:34
Om de duinen
Super leuke speurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-1-2019 17:32
om de duinen route
leuke route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-1-2019 18:19
Om de Duinen
Leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee