Zoek
4.9 56
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 14-8-2021 16:03
Geen eend te zien!
Superleuke tocht, maar schatkist is nooit te kraken wanneer het bordje met de eens ontbreekt!  Jammer!!

Antwoord: Het bordje is nog steeds te vinden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-7-2021 18:41
Leuke tocht maar?
Leuke tocht gehad vandaag. Bij de Koutermolen het groene bord gezocht met witte letter met de eend. Nergens te zien hierdoor de code niet kunnen kraken.

Antwoord: Het bordje is nog steeds te vinden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Christina | 3-6-2021 09:53
Zak van Zuid Bevelnd
Weer een heerlijk mooie route, zeker met het prachtige weer! Hebben deze route over twee dagen gesplitst zodat we uitgebreid konden genieten van de mooie omgeving onderweg.
Op de naar de volgende route!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-5-2021 17:51
Bloesemweelde
Prachtige route door mooi Zeeland. Genoten van de natuur en de informatie tijdens de speurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-4-2021 22:29
Zak van zuid Beveland route
Zeer mooie route. Jammer dat er nog niet zoveel bloesems waren, dat maakt de route nog mooier om te rijden. We hebben echt genoten onderweg. Heerlijke rustige weggetjes zodat ook de chauffeur volop rond kan kijken. Zeker een aanrader om nog eens ietsjes later in het jaar de route opnieuw te gaan rijden om dan nog van de bloesems te genieten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-4-2021 16:39
Prachtige route
Leuke tocht! Je moet wel goed doorrijden om het binnen 4 uur te doen. We hebben er dus wel wat langer over gedaan. Maar zeker genoten van al het moois wat we zagen onderweg!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-4-2021 10:12
De route brengt je op de mooiste plekjes!
We hebben genoten van de route en de vragen! Zelfs de puber vond het super leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-4-2021 11:08
Hele mooie route
Super mooi. Vooral in het voorjaar als alle fruitbomen in bloei staan. Heel veel mooie plekjes om uit te stappen. Hierdoor duur het wel langer dan de aangegeven 4 uur.
Een echte aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-4-2021 07:38
Super leuk!
Heerlijke dag gehad met mooi weer.
Leuke route, helaas appel en peer niet gevonden.
Snel weer een andere route, leuk om te doen in de Corona tijd!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-4-2021 23:17
Toffe speurtocht voor de kids
Leuke speurtocht in Zeeland.
Goed voor carona tijd toch lekker weg en bezig zijn .
Zelf de kids vonden het goed en leuk .
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 19:31
Super leuk!
Was echt een leuke tocht. 2 volwassenen en 2 Kids van 10 jaar. Kids deden actief mee. Zelf kom ik ook uit de Zak van Zuid Bevelen. Maar heb vandaag plekjes gezien waar ik het bestaan echt niet van wist.Leuk corona proof uitje.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Hilda | 5-4-2021 19:13
Autospeurtocht De Zak van Zuid-Beveland
Leuke route!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 4-4-2021 18:53
Leuke route!
Appel en peer helaas niet kunnen vinden. Wel leuke plekken! Schaapskooi was leuk met pasgeboren lammetjes en Arend de alpaca. Ook De Landing bij Scheldeoord erg leuke plek. Leuk dagje Zeeland zo.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Nousjka | 2-4-2021 18:33
Autospeurtocht zak van Zuid-Beveland
Was erg leuk !! Zeker aan te raden om een keer te doen in de coronatijd
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-4-2021 18:17
Autospeurtocht zak van Zuid-Beveland
Het was erg leuk! Wij hebben er 4,5 uur over gedaan met onze twee kinderen van 4 jaar en 12 jaar. Leuk om een keer te doen en zeker in deze Corona tijd ! Even wat anders.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Wim | 1-4-2021 11:42
De zak van Zuid Beveland
We hebben weer genoten van deze tocht, ondanks de gesloten horeca.
Zeer aan te bevelen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-3-2021 14:30
de Zak van Zuid Beveland
aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-3-2021 14:30
de Zak van Zuid Beveland
aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-3-2021 19:46
Gezinsuitje
Enorm genoten met z’n viertjes. 6 uur onderweg geweest, terwijl er niks open was. Volgende keer een andere provincie.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Fabienne | 11-3-2021 15:12
heel erg leuk
geweldig genoten met het hele gezin.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-3-2021 18:13
Super
Hele mooie route prachtige omgeving en heel erg leuk om te doen.
Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 16:16
Super
Was enorm leuk om te doen. Mooie omgeving, goede speurtocht, en leuk om onderweg telkens andere deelnemers tegen te komen (daardoor wordt het bijna een wedstrijd). Doen we zeker nog een keer.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marjan | 25-2-2021 22:17
Leuk!
Erg leuk om te doen, juist om corona, toch een dagvullend uitje in onze vakantie. We hebben er 5 uur over gedaan, wanneer je buiten corona ook dingen gaat bezichtigen of een terrasje pakt, loopt het wel erg op denk ik.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 25-2-2021 18:43
Super!!
We hebben ook van deze speurtocht genoten!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-2-2021 23:06
Heel leuk
Gauw nog een doen in een andere omgeving!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-2-2021 22:20
Prachtige tocht!
Prachtige route langs de rand van de Westerschelde.
Als je af en toe wat wilt bezichtigen of even een pitstop inlast, dan heb je wel 6 uur nodig.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-2-2021 11:45
Zak van Zuid Beveland
Wederom een prachtige, verassende route.
In de schaapskooi, waar we ondanks corona in mochten, waren ook nog eens lammetjes. Maakte het lente gevoel wel helemaal compleet.
Een aanrader voor elk gezin, helemaal in deze tijd.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-2-2021 21:27
Leuk!
Leuk om te doen. Je bent er lekker uit en fanatiek op zoek naar de antwoorden. Onderweg lekker genieten van het uitzicht. Aanrader voor jong en oud!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-2-2021 17:10
Genoten
Samen met mijn zoontje gedaan. Was super leuk. Even eruit in deze tijd.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-2-2021 12:45
Leuke route
Mooie route over allemaal dijkjes met een zonnetje op ons gezicht. Heerlijk even een andere omgeving in Corona tijd 😊.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Dennis | 31-1-2021 19:11
Mooie route
Leuke en mooie route
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Lydia | 23-1-2021 15:22
leuke en mooie route
Vandaag deze route gereden en vele kleine dorpjes in de Zak van Zuid Beveland aangedaan. Vele mooie plekjes ontdekt. Zeer de moeite waard zeker in deze tijd.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 10-1-2021 16:51
Geweldig! Uitwaaien en rust!
Vanuit Tilburg naar Zeeland gereden voor deze tocht. Zeer de moeite waard!! Genoten,!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 24-11-2020 19:47
Super leuk!
Wat een leuke tocht! En zeker in deze coronatijd, is dit een aanrader! Je kunt met een lekkere picknickmand in je eigen bubbel op stap zijn
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 22-11-2020 20:16
Hele leuke puzzeltocht
Vandaag gereden, op een hele leuke manier zo enkele pittoreske dorpjes van Zeeland gezien. Onderweg op verschillende plekken gestopt, om even wat te eten en te drinken,  zelf meegenomen ivm Corona. Zo nu en dan ook de benen gestrekt en genoten van de mooie omgeving. Wij hebben er ongeveer al met al 5,5 uur over gedaan, maar hebben het ook op ons gemak gedaan. Echt een aanrader om in deze tijd toch wat leuks te doen, lekker in je eigen auto met je eigen gezin. Super leuke dag zo gehad
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Esther | 31-10-2020 20:40
Leuke speurtocht en uitdagende route
We hebben deze autospeurtocht ook 'corona-proof' kunnen doen. Erg leuke middag gehad en langs mooie dorpjes gereden. We kwamen erachter dat er veel meer te zien is in Zeeland dan op het eerste oog! Het infopunt Zwaakse Weel is vanwege corona alleen in het weekend geopend.  Iets om rekening mee te houden...
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 28-10-2020 06:12
Mooie rustige route
Ondanks dat er een lockdown was hebben we ons prima vermaakt met deze route. Je rijdt over rustige dijkjes, je kunt onderweg een wandeling maken, mooie karakteristieke Zeeuwse huizen. Nooit geweten dat er zoveel fruitteelt in deze regio is. Mij lijkt deze route nog veel mooier om te rijden in het voorjaar als alle fruitbomen in de bloesem staan.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marit | 26-10-2020 15:43
Zak van Zuid-Beveland
Eerste autospeurtocht die we hebben gedaan. Een prachtige route en zeker aan te raden als je dol bent op pittoreske dorpjes, veel natuur en kleine, grappige en interessante weggetjes! Ik zou deze zelf nogmaals doen, zelfs nu er geen restaurantjes etc open waren.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-10-2020 13:35
Leuke dag met de kids gehad
Ondanks de huidige Corona beperkingen hebben we toch een heerlijk dagje uit gehad met de kids.
Leuke route over verharde en onverharde weg maakte het een heel avontuur. Zeker een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marja | 24-10-2020 18:12
Leuke route voor een dagje uit
Wat een leuke route was dit om te rijden. Het was onze eerste, maar zeker niet de laatste!
Mooie plekjes, leuke stukjes om te wandelen en de kinderen hebben genoten van het vliegeren op het strand (tip om mee te nemen). Nu dat alle horeca dicht is ivm corona hebben we tussendoor een herfstpicknick gedaan, wat eigenlijk ook heel leuk is om te doen. Al met al een erg geslaagde dag.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Patricia | 22-10-2020 09:52
de Zak van Zuid Beveland
Geheel corona-proof een vakantiedag gevuld.
Met 3 kinderen (6,11,13), vliegers en een grote picknickmand, lekker rondgereden over vele kleine weggetjes en door de prachtige dorpen en polders. Tussendoor genoeg plekjes om uit te stappen om te wandelen door de natuur of uit te waaien op het strand. Aan het einde leuke souvenirs gekocht in de klompenwinkel bij een aardige dame. Een topdagje!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-10-2020 11:46
De zak van Zuid-Beveland
Erg mooie route door zeeland, goed om te weten dat er op de route 2x openbare toiletten open zijn. (Ford Ellewoutsdijk en Zwaakse Weel)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-10-2020 19:46
de zak van zuidbeverland
leuke route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-9-2020 16:27
verrassende tocht
Hele leuke tocht door veel kleine dorpjes. Een volle dag speurplezier!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
stefan | 17-9-2020 21:09
zak van zuid beverland.
Fantastisch. Heel leuk om te doen. Route heel duidelijk. Vragen zeer goed.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-8-2020 16:25
Leuke dag
Dit was de tweede speurtocht die wij reden. We hebben het weer leuk gehad en mooie plekjes gezien. Veel over dijken gereden, veel dieren gezien en fruitbomen.
De beschrijving van de route is nauwkeurig en goed te volgen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Piet | 14-8-2020 17:06
Zak van Beveland en Westerschelde
Prachtige route met prachtige wegen over de bloemdijken (oude zeedijken) en met prachtige vergezichten van de Westerschelde. Route is duidelijk en foutloos en de vragen zijn goed te beantwoorden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-8-2020 09:32
FAN-TAS-TISCHE ROUTE
Wat een prachtige route. Op 1 van de heetste dagen van 2020 hebben wij deze route gereden. Overal heerlijk rustig. Heerlijk kunnen genieten van de omgeving, rust.
Wij hebben al veel gave routes van autospeurtocht gereden, maar deze krijgt van ons een 6e*
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-8-2020 10:44
Leuke dag!
Hele leuke tocht om met de kids te doen. Hele dag "onder de pannen" geweest.
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Jurgen | 19-7-2020 18:59
super leuke dag gehad
we hebben echt genoten van een hele leuke dag, met kinderen van alle leeftijden (15, 10, 8 en 6). ze vonden het allemaal even leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 2|0 Ja Nee
Gast | 14-7-2020 21:23
Zak van Zuid Beveland, aanrader ook met kids!
Hele leuke route, je kunt er makkelijk een hele dag zoet mee zijn. Door de vele plekjes die je aandoet kun je de auto afwisselen met wandelen en ontdek je Zeeland van een heel andere kant. Onderweg meerdere cafe'tjes, restaurants e.d. voor de inwendige mens, erg leuke dag gehad met onze meiden van 10 en 12.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 14-7-2020 17:55
Leuke speurtocht door Zeeland!
Erg leuke speurtocht gemaakt door verschillende plekken in Zeeland. Het was regenachtig weer maar toch een super leuke dag van gemaakt mede dankzij deze mooie route :)
Was deze beoordeling nuttig? 2|0 Ja Nee
Sharona | 7-7-2020 21:39
Mooie route
Wij hebben een erg leuke dag gehad en zijn op mooie plekken geweest. Ook deze route zat weer goed in elkaar.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Hilde | 2-7-2020 21:36
Prachtige en unieke plaatjes in Zeeland
Duidelijke uitleg, best ook ter controle gps meenemen maar info juist niet te veel en niet te weinig rond de punten, heel goed samengestelde bundel en route, voor jong en oud, een dagje uittrekken zodat je alles rustig kan doen en genieten! We gaan er nog doen!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 28-6-2020 17:13
De zak van Zuid-Beveland
Hele mooie route! Echt een dagje weg!!
Was deze beoordeling nuttig? 2|0 Ja Nee
www. | 18-6-2020 17:30
Mooie route door Zeeland.
Dit is één van de mooiste routes van alle autospeurtochten! Echt een dagje weg!!
Was deze beoordeling nuttig? 3|0 Ja Nee