Zoek

Speurtocht ervaringen voor Autospeurtocht 'De Brabantse Wal'

4.9 8
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 2-2-2022 19:09
Moerdijk
Een erg leuke en afwisselende tocht met leuke en leerzame vragen!
Met het tussentijds stoppen ben je al snel 4 a 5 uur onderweg.
Zeker een aanbeveling en voor herhaling vatbaar
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
www. | 15-11-2021 16:14
Jaspers
De Brabantse Wal is een geweldig mooie speurtocht. Ga op tijd de deur uit om de tocht in 1 dag te rijden. Wil je onderweg de diverse activiteiten bezoeken, spreid de tocht uit over 2 of zelfs 3 dagen. De tocht is dan ook goed op de fiets te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
www. | 15-11-2021 16:12
Mooi Brabant!
Een van de mooiere tochten, wij hebben genoten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-9-2021 14:04
Mooie tocht, met mooie vergezichten.
We hebben de tocht 27-8-21 gereden, we zaten alles binnen een straat van 35 km van thuis. We hebben zoveel nieuwe plekjes ontdekt, ook een aantal onverharde wegen zitten in deze route. Stukje Bergen op Zoom hebben we het centrum laten liggen, en verder gegaan tot net buiten het centrum via de navigatie.
hele leuke dag gehad. Nog een tip voor de lunch, doe dan café - restaurant Non Plus Ultra in Woensdrecht aan, daar van een super lunch genoten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Peter | 4-8-2021 16:21
Mooi
Mooie tocht, veelal op kleine en een klein deel onverharde wegen die ons inziens echter prima te doen zijn. Antwoorden niet al te lastig te vinden. De foto's van de foto zoekopdrachten zijn duidelijk in de winter genomen, nu met al het groen op zijn hoogtepunt wel lastig te ontdekken
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-7-2021 21:22
Leuke tocht
Een leuke tocht wel veel onverharde wegen . Ik zou zeker de omleiding gebruiken . We hebben weer een leuke  dag gehad.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ans | 11-7-2021 08:39
Landschappelijk mooi, wel enkele tips
Dit is een zeer mooie route die echter wel wat onverharde stukken kent. Hier is een omleiding voor beschreven. Bij de route van D naar E (nr 08-16) is het zeker aan te raden deze voorlopig (wij hebben deze route gereden op 7 juli 2021) aan te houden zodat je tegelijkertijd wegwerkzaamheden vermijdt die je anders van de route doen afdwalen i.v.m.niet kunnen inrijden op een weg met tijdelijk 1-richtingsverkeer.
Een aanrader is de vriendelijke ontvangst en het fraaie terras bij de Volksabdij, met voor de bijrijder, (de naam zegt het al) diverse speciale abdijbieren van de tap.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
P. | 12-6-2021 15:38
Mooie route
Mooie natuurplekjes, neem de tijd voor een wandeling en/of picknick. Nadat wij verkeerd gereden waren in Bergen op Zoom zijn we gewoon via de navigatie naar het volgende punt gereden. Grote steden mogen van ons vermeden worden in de routes omdat dit stressvol rijden en navigeren is. Maar voor wie van cultuur houdt, vooral bezoeken. Alle antwoorden goed kunnen vinden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee