Zoek

Speurtocht ervaringen voor Autospeurtocht 'De Boeverie'

4.6 34
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 7-5-2021 16:30
De Boeverie
Wat een leuke eb gezellige middag met onderweg voldoende tijd voor een hapje en een drankje, top!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2021 21:33
Erg leuk!
Wij vonden het erg leuk. Twee vakantiemiddagen mee gevuld!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2021 18:23
Erg leuk!
Wij vonden het erg leuk. Twee vakantiemiddagen mee gevuld!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2021 22:50
De Boeverie
Hele leuke tocht om te rijden en wat kom je op bijzondere plekken terecht.
Zeker met een uitgebreide lunch onderweg (gelukkig zijn de terrassen net weer open) ben je heel wat uren zoet met deze tocht.
Op naar de volgende!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-12-2020 18:26
De Boeverie
Onze laatste speurtocht uit Noord-Brabant. We hebben ze allemaal gereden in Corona tijd. Een heerlijke dagvulling. We hebben weer heel wat gezien van onze eigen provincie. Jullie mogen er gerust nog meer maken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jeanet | 10-11-2020 09:53
Jeanet
Een heel leuke tocht om te doen. Wanneer je gps aan hebt staan, zijn de straatnamen makkelijker te volgen. Alleen jammer dat we in corona-tijd nergens aan kunnen rijden om iets te gebruiken en naar de wc kunnen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-11-2020 08:24
Leuke tocht door Brabant en België
Zeer leuke toch met veel geschiedenis. Soms staan in België de straatnamen niet of onduidelijk weergegeven.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-10-2020 20:10
De bouverie
RUst, groen en mooie wegen, soms goed zoeken of achterin om foto's en bepaalde oude gebouwtjes te vinden maar dan even uitstappen en je vindt het!
Verschillende mogelijkheden om versnapering en tasje thee.
Mooie mengeling of afwisseling tussen België en Nederland met geschiedenis. Weer wat wijzer :-) !
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-9-2020 17:55
af en toe lastig
af en toe lastig. dit komt doordat er in België niet altijd straatnaambordjes staan
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-8-2020 11:31
Autospeurtocht De Boeverie
Een hele leuke speurtocht in een prachtige omgeving. Leuke en ook interessante opdrachten waardoor je anders naar de omgeving kijkt, leerzaam!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-7-2020 10:50
Erg leuk. In België lastig te volgen
leuke afwisselende route. In Nederland goed voor elkaar. In België lastig te volgen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Gast | 30-11-2019 17:23
De Boeverie First date
Het was een mooie dag voor een speurtocht.
De speurtocht hebben wij op onze eerste date gedaan.
Onderweg ook wat gegeten en gedronken, hierdoor hebben wij er 6 uur over gedaan.
Het is een speurtocht met een mooie omgeving! Dit gaan wij zeker nog een keer doen in de zomermaanden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ilse | 30-9-2019 09:43
Superleuk
We hebben een ontzettend leuke middag gehad!
Met twee teams (twee auto's) voor het wedstrijdgevoel hebben we heel veel lol gehad. Natuurlijk zijn we een paar keer verkeerd gereden wat voor nog meer plezier heeft gezorgd. Wanneer onze jongvolwassenen hun rijbewijs gehaald hebben gaan we nog een keer een speurtocht doen, kunnen ze zelf rijden!
Bedankt voor de leuke tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Silvia | 28-9-2019 18:46
leuke puzzeltocht
Ook voor kinderen  heel leuk, het zoeken op de stoppunten was een succes.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 8-9-2019 13:28
Uitdagende tocht door prachtige omgeving
De Boeverie is een leuke puzzelroute waarbij je continue op moet letten maar ook kunt genieten van een mooie omgeving en leuke stops onderweg. Met navigatie aan goed te volgen. Voldoende eet/drinkstops onderweg. Zeker wel 4 uur voor uit trekken!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jeroen | 16-8-2019 11:15
Speurtocht de Boeverie
Leuke dag gehad dankzij deze leuke speurtocht. Een foto is niet te vinden,
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-8-2019 14:41
leuk!
Onze eerste autospeurtocht. Mooie omgeving. Veel gezien en door de speurtocht kijk je toch anders naar de omgeving. Niet alles gevonden en dat maar gegokt. het gaat tenslotte om het plezier! Onderweg nog ergens lekker gegeten. We deden er wel wat langer over maar dat komt omdat we ook nog verder rondkeken dan alleen de vragen oplossen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
P | 1-8-2019 20:19
De Boeverie
Was een leuke tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-7-2019 19:10
Dagje speurneuzen
Het begon niet echt heel duidelijk, na vertrekparkeerplaats linksaf gaf al problemen. Maar met wat eigen initiatief en google vragen waarDuivelsbruglaan ligt moesten we bij parkeerpaats dusrechts af. Maar daarna hadden we het speurdersgevoel te pakken.
Was heel leuk om te doen, je komt op leuke plekjes en goede tijdsbesteding voor een regenachtige dag.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-6-2019 17:58
Michiel
Samen met m’n vrouw de route gereden. Erg leuk, aanradertje!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-6-2019 09:33
Leuke tocht in verrassende omgeving
Speurtocht gedaan. Net zoals de andere tochten zat deze weer goed in elkaar. Het was voor ons een omgeving waar we normaal niet veel komen dus verrassend wat voor moois Brabant te bieden heeft.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-5-2019 16:03
De boeverie
Verrassend mooie speurtocht in de grensstreek,  alleen voor ons niet haalbaar in 3,5 uur als je ook onderweg nog een terrasje mee wil pikken.....
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-5-2019 17:27
Aanrader
Heel leuk! Echt een aanrader. In België soms moeilijk, maar maakt het ook leuk. Wij 2 dagen over gedaan. Mooie landschappen en natuurgebieden, veel tentjes om te eten en drinken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Olaf | 8-4-2019 08:24
Goede route
Mooi uitgestippelde route, soms uitdagende vragen. Met name in België is het goed uitkijken dat je niet verkeerd rijdt i.v.m. soms ontbrekende bebording.
Was deze beoordeling nuttig? 1|1 Ja Nee
Gast | 23-3-2019 19:36
Geweldig leuke dag gehad
Speurtocht was ontzettend leuk om te doen en je komt op plekken waar je normaal nooit komt. Vragen bij Klapekster dienen aangepast te worden aangezien het info bord vorige week is aangepast en je geen paalkampeerplaatsen meer kan zien.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Inge | 9-3-2019 16:50
Breda e.o.
Het was een leuke tocht....zelfs met pubers in de auto!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 24-2-2019 20:24
leuk uitje
leuk om te doen je komt op plekken waar we normaal niet zo snel zouden komen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-2-2019 16:33
Leuke bezigheid voor de hele familie
Hele leuke route die men heeft uitgestippeld, met genoeg gelegenheid om een pitstop te maken voor een hapje, een drankje en een plasje. De opdrachten zijn goed te doen zodat het voor kleine kinderen ook leuk is om mee te speuren. De vragen voor de geheime code kunnen op verschillende manieren geïnterpreteerd worden, waardoor meerdere antwoorden mogelijk zijn.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 10-2-2019 19:53
De Boeverie
Erg leuk om te doen! Zelfs nog teruggegaan omdat we 1 van de foto opdrachten niet hadden gevonden.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 10-2-2019 18:15
autospeurtocht
We hebben erg genoten van de tocht. Een kleine tip is om ook de mogelijkheid te bieden om alleen de vragen uit te printen. De route kun je dan op je telefoon doen en voor de vragen hoef je dan maar 1 papiertje te gebruiken om die uit te draaien. Groetjes Nikki
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-1-2019 16:19
Koppel
Bord bij natuurpunt de klapekster niet juist bij de vraag. Of recent vernieuwd.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Joost | 20-1-2019 14:59
De Boeverie
Zeer leuke autospeurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-1-2019 17:10
De Boeverie
Inmiddels onze 4e speurtocht, maar dit was wel een moeilijke. Zijn ook verkeerd gereden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Lianda | 3-1-2019 18:31
Leuke tocht
Leuke tocht, wel langer dan gezegd.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee