Zoek

Speurtocht ervaringen voor Autospeurtocht 'De Geesten van de Peel'

4.8 168
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 7-5-2021 22:54
Mooi stukje natuur en leuke opdrachten
Heel mooie landelijke route, door wegen en paden waar je normaal niet zo snel zou komen. Alles duidelijk omschreven. Leuke dagje uit met de kinderen!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2021 20:34
leuke speurtocht!
Wat een leuke tocht. Variatie genoeg en leuke plekken om even te stoppen, doosje aardbeien kopen, kopje koffie drinken, ijsje eten, wandeling maken. 52 km maar genoeg vermaak voor de hele dag!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2021 12:48
Super gaaf!
Het perfecte dagje uit voor met de kinderen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2021 12:48
Super gaaf!
Het perfecte dagje uit voor met de kinderen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2021 18:46
Genoten!
Wij hebben genoten van de tocht en de opdrachten waren leuk en goed omschreven. We hebben een stukje Brabant ontdekt waar we nog geen weet van hadden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2021 17:47
Goed vermaakt!
Zelfs de kinderen (4, 7 en 10) vonden het leuk! Zoveel moois zo dichtbij, we hebben ervan genoten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2021 17:46
Goed vermaakt!
Zelfs de kinderen (4, 7 en 10) vonden het leuk! Zoveel moois zo dichtbij, we hebben ervan genoten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2021 17:46
Goed vermaakt!
Zelfs de kinderen (4, 7 en 10) vonden het leuk! Zoveel moois zo dichtbij, we hebben ervan genoten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-5-2021 18:37
Geesten van de Peel
Leuke tocht! Prima te doen met duidelijke omschrijving.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2021 13:48
Wauw!
Wauw! Zoveel moois, zo dichtbij. Mijn man heeft jaren in Gemert gewoond en kwam ook nu weer op plekken die hij nog nooit gezien. Veel plezier gehad met de kinderen, maar het einde niet gehaald omdat de toch te lang duurde met 2 jonge kinderen. 4 uur onderweg geweest, bij Kasteel Croy gestopt met de tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2021 11:34
Mooie tocht door een prachtig landschap met leuke stops en opdrachten
Leuke gevarieerde autospeurtocht. De route voert door een mooi gebied. Op z'n tijd uit de auto op zoek naar antwoorden en genoeg gelegenheden om iets te drinken of te lunchen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2021 11:34
Mooie tocht door een prachtig landschap met leuke stops en opdrachten
Leuke gevarieerde autospeurtocht. De route voert door een mooi gebied. Op z'n tijd uit de auto op zoek naar antwoorden en genoeg gelegenheden om iets te drinken of te lunchen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-5-2021 19:16
De Geesten van de Peel
Mooie route, van genoten.
Lekker zitten lunchen in Aarle-Rixtel.
Onze zondagmiddag goed benut, gaan het zeker nog een keer doen!!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Marscha | 30-4-2021 15:52
De Geesten van de Peel
Wat een ontzettend leuke middag hebben we gehad met deze autospeurtocht.
Het navigeren zonder kaart bleek toch lastiger dan gedacht bij de kinderen. Des te groter werd het enthousiasme als we goed reden. Mooie route en voldoende plekken om onderweg te stoppen om even te picknicken.
Absolute aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-4-2021 12:09
de geesten van de peel
superleuke tocht, mooie route en gelukkig niet te makkelijk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-4-2021 10:11
Geesten van de Peel
Echt een superleuke speurtocht! Ik woon al m'n hele leven in de omgeving maar ben nu echt op plaatsen geweest waar ik nog nooit was geweest! Echt een aanrader :)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2021 16:25
De geesten van de Peel
Hele leuke speurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2021 15:26
Leuk uitstapje
Fijne invulling met het gezin voor Koningsdag. Leuke tocht, leuke vragen, veel plezier gehad. Tussendoor lekker gepicknickt
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-4-2021 16:09
De Geesten van de Peel
Leuke tocht! 2 jongens van 11 en 13 bleven tot t laatst betrokken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Tjerk | 25-4-2021 15:50
Erg leuke speurtocht
Wat een leuke speurtocht, een mooie route door mooie dorpjes en langs leuke bezienswaardigheden.
Zelfs onze 12 jarige zoon vond het leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-4-2021 21:22
Super leuke toch gehad!
Een superleuke tocht gehad. Tweede in één weekend maar wederom super leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-4-2021 18:27
Autospeurtocht geesten in de peel
Leuke speurtocht voor jong en oud. Fijn tijdsverdrijf op een vrije zondag tijdens deze coronaperiode.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Patrick | 10-4-2021 19:26
De geesten van de Peel
Voor de eerste keer meegedaan, super leuke ervaring.  Doen we vaker.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 21:00
Geesten van de peel
Leuk corona proof uitstapje.  Je bent met je eigen gezin (of gezelschap) op pad... evt picknick mee en lekker genieten.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 16:56
2e paasdag in de auto
Erg leuke tocht. Dankjewel.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 16:14
Paas-uitje
Erg leuk om de tocht de rijden!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 15:52
Geesten vd Peel
Superleuk om met het gezin te doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 12:08
Leuk!
Erg leuk om te doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 11:55
De Geesten van de |Peel
Het is binnen ons gezin een favoriet uitstapje (de leeftijden van onze kinderen variëren van 3 jaar tot 10 jaar). Ze kunnen allemaal meedoen op hun eigen manier. Daarnaast is het leuk om binnen de regio nieuwe dingen te ontdekken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 10:25
De Geesten van de Peel
Was erg leuk, ben op plaatsen geweest waar we nog nooit waren geweest
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 10:04
mees
de speurtocht is heel leerzaam voor je want je moet goed oplette en slim zijn.
wij hebben het gedaan met ons zessen dat was heel gezellig.
wij zouden dit nog wel een keer willen doen maar dan een andere route.
want het is ook leuk om een andere route te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-4-2021 21:44
De geesten van de Peel
Leuk om de provincie op een andere manier te zien.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Ellie | 30-3-2021 15:39
De geesten van de Peel
Vandaag de tocht gereden ook zonder kinderen leuk om te doen
Jammer dat er niks open is maar opgelost met een gevulde picknickmand
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 21-3-2021 21:26
Geesten van de peel
Vanmiddag gereden met kinderen en klein kinderen.
mooie tocht.echt een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-3-2021 20:48
Leuke afwisseling
Super leuke speurtocht om samen met de kids te doen. Kinderen waren enthousiast en genoten zichtbaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ferry | 14-3-2021 18:03
De Geesten van de Peel autospeurtocht
Hartstikke leuke tocht.
Zo kom je nog eens in onbekende delen van de provincie.
Echt een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-3-2021 17:28
De Geesten van de Peel
Prachtige route met uitdagende vragen die goed te vinden zijn.
Genoeg gezellige eet en drink ( to go) gelegenheden onderweg.
We zien uit naar de volgende tocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-3-2021 16:54
Leuke tocht! Aanrader!
De eerste autospeurtocht voor ons. Wij vonden het erg leuk. Mooie route, afgewisseld met korte wandelingen en een picknick met n heerlijk soepje to Go. De opdrachten zijn goed te doen. Op naar de volgende!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-3-2021 15:56
Leuk middagje
Zeker een aanrader! Hele leuke route en speurtocht. Niet twijfelen gewoon doen. Op naar de volgende.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 8-3-2021 08:19
Geesten van de Peel
Erg leuke, verrassend mooie route. De speurtocht was goed te doen, af en toe even zoeken naar het juiste straatnaambordje maar de routebeschrijving is prima. We hebben er 3 uur over gedaan met nog een stop om wat te eten en drinken bij de Watermolen. Aanrader :)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Colinda | 7-3-2021 16:40
Leuk familie-uitje!!
Wat leuk om te doen!!!! Een echte uitdaging, leuk voor jong en oud! Was de eerste, maar zeker niet de laatste keer!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Mariken | 7-3-2021 15:59
Geesten
2e route voor ons, we waren beslist weer niet de enigen. Leuke route, fijn dat de eettentjes bij deze route aanegegeven stonden, we hebben dus heerlijk gegeten bij de Brabantse kluis.
Op naar de volgende tocht😊
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-3-2021 21:57
Zeker aan te raden
Leuke route. Off-Road stukje was misschien iets "te" spannend en hobbelig. Ook konden we het gele bordje alleen niet vinden. Rest was toppie!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 12:42
Geesten van de Peel
Heel leuk om te doen! Leuke route en mooie plekjes gezien die we nog niet kenden. Super
Was deze beoordeling nuttig? 2|0 Ja Nee
Gast | 27-2-2021 17:24
Geesten van de Peel
Leuke route, mooie stuk natuur en leuke speurtocht!
Had alleen wat spannender verwacht aangezien de tekst geesten van de Peel,en zeker met het verhaal over de Peel ridder😉
Was deze beoordeling nuttig? 2|0 Ja Nee
Gast | 21-2-2021 20:29
Geesten van de peel
Gedaan in 2 weekenden vorige week in de sneeuw en nu in de zon boordjes in de sneeuw niet gevonden nu wel echt super leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Carin | 21-2-2021 19:32
Frits en Carin
Mooie afwisselende route.
Mooie natuur.
Vele terrassen
Wij hebben er 5.5 uur over gedaan, met af en toe onderweg een drankje en hapje.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-2-2021 16:51
Mooi en afwisselend
Leuke verrassende plaatsjes , heerlijk om met dit mooie weer te rijden. genoeg hoerca met afhaal langs de route.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ralf | 21-2-2021 12:54
Mooie route
Een mooie route. Net voor de sneeuwval (zat.6/2) nog mooi deze route kunnen rijden.
Zo kom je op mooie plekjes waar je zelf niet inrijdt. En een paar mooie en lekkere stops onderweg.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-2-2021 20:10
Aanrader!!
Heel leuk om toch bezig te zijn en goed geregeld. Erg aan te raden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-2-2021 18:49
Leuke tocht!
Hele leuke autotocht.
Erg leuk om de zoekplaatjes onderweg te zoeken. En vrij veel plekjes onderweg waar ondanks de lockdown toch wat te krijgen is.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-2-2021 17:12
Aanrader
We vonden het echt heel leuk om te doen. Aan te raden aan iedereen. Zo zie je NL ook ,s op een andere manier. We gaan ook de andere routes uitproberen, in een volgende vakantie. Wel fijn als er dan weer iets open is, zodat je onderweg ergens terecht kunt voor een versnapering en, zeker niet onbelangrijk;) een toilet.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-2-2021 18:37
Voor jong en oud
Wij hebben vandaag genoten. Kinderen van 3 en 8 jaar maar was voor iedereen leuk. Verrassende mooie plekken ontdekt!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-2-2021 18:53
De geesten van de Peel
Door de sneeuw en de corona veel gesloten, maar ondanks dat, een super leuke tocht gehad! Vooral de Brabantse Kluis was een bijzonder aangename en verrassende stoplocatie.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 14-2-2021 17:04
Peelplezier
We hebben genoten van het mooie winterse landschap, gecombineerd met prachtige gebouwen, een vleugje geschiedenis en warme chocomelk! Op naar de volgende puzzeltocht!!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Susanne | 31-1-2021 22:26
MARS
Hele mooie tocht. Goed duidelijk aangegeven alles. Veel gezien. Echt voor herhaling vatbaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 20:03
De geesten van de Peel
Ook wij hebben genoten van een leuke speurtocht door onze eigen omgeving. Veel plekken leren kennen en bijzondere weetjes. Eten & drinken mee en speuren maar. Ondanks Corona waren een aantal punten open voor take-away, leuk & fijn! Op naar een andere speurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 20:02
Leuke dag
Wat een fijne dag hebben wij gehad. Echt een dagje uit geweest!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 19:36
Superleuk
We hebben weer leuke plekjes ontdekt om later nog eens terug te gaan, als de coronamaatregelen weer opgeheven zijn. De Watermolen van Opwetten is een echte aanrader! Wat een mooie plek en wat een leuke mensen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 16:52
Super leuke dag gehad
Maria grot, brabantse kluis, watermolen en kasteel de Croy. Allemaal mooie dingen niet eens ver van huis. En nog nooit geweest! Leuke weetjes gespeurd.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 29-1-2021 16:43
Super dag gehad!
Leuke dag erop uit gehad met z’n tweeen. Echte aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-1-2021 10:52
De Geesten van de Peel
Wat een leuke speurtocht voor het hele gezin. Twee pubers, een net niet puber en de hond mee. Gezellige ervaring tijdens de lockdown.
Dank daarvoor!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-1-2021 17:16
De geesten van de peel
👍👍
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ans | 18-1-2021 21:01
Erg lekkere capuccino
Mooie route en heerlijke "take away" capuccino en appelgebak bij de watermolen. Daarna ook nog wat lekkers gehaald bij de Brabantse Kluis dus al met al een erg leuk "Corona Proof" uitje.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-1-2021 18:47
Leuk!
Deze autospeurtocht tijdens de lockdown gedaan, was erg leuk voor het hele gezin. Heerlijke wafel gehad bij de Brabantse Kluis! Mooie omgeving. Af en toe was het goed zoeken, maar dat maakt het leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Wim | 9-1-2021 17:02
Leuke speurtocht
Lastig hoor, zo'n varkentje! Erg leuke opdrachten onderweg, je kijkt echt goed rond. Ook een leuke route.

Op een kerkhof naar een antwoord moeten  zoeken, vond ik niet gepast.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-1-2021 21:52
Aanrader!
Super leuke speurtocht. We gaan er zeker vaker een speurtocht doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-1-2021 17:07
Super leuk!
Super leuke ochtend/middag gehad en in deze Corona-tijd een perfect 'uitje'. Onderweg genoeg mogelijkheden voor een lekker (warm) drankje of hapje. Bij de Brabantse Kluis even bij de koeien kijken en er werd ook nog net een kalfje geboren!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Hanneke | 3-1-2021 16:43
Leuk
Leuke tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-1-2021 21:59
Achtergrond informatie is leuk
Alle informatie spreekt tot de verbeelding. Je kijkt met andere ogen om je heen. Erg leuk met kinderen, maar ook voor volwassenen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-1-2021 18:43
Super!
Leuke tocht met veel verrassende plekjes. Wederom genoten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Theo | 30-12-2020 20:25
Ontdek de leuke plekjes in de Peel
Leuke en goed in elkaar gezette autospeurtocht zorgt voor een leuke afwisseling in Coronatijd. We hebben bij de Brabantse Kluis een heerlijke verse wafel met Glühwein genomen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
maartje | 30-12-2020 18:53
De Geesten van de Peel
Hele leuke besteding van onze dag. Kinderen vonden het erg leuk. Voor hen was het wel aan de lange kant. Komt misschien ook omdat er veel dicht is door Corona, waardoor je minder vaak uit stapt en het dus minder interessant blijft.
Maar al met al een hele hele dag gehad!

Een antwoord zoeken op het kerkhof vonden wij minder prettig.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
René | 30-12-2020 18:34
Leuke route
Leuke en mooie autospeurtocht. Niet al te moeilijk, antwoorden zijn goed te vinden (we hadden alles gevonden). Lekkere oliebol gegeten en koffie gedronken bij de watermolen waar we gastvrij werden ontvangen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-12-2020 19:59
Mooie route
Mooie route door een prachtig stukje nederland
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Monique | 27-12-2020 16:43
Leuke tocht
Leuke tocht op een winderige “3e Kerstdag”.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-12-2020 21:32
De Geesten van de Peel
Hele mooie omgeving soms niet duidelijk qua route en het vinden van de foto's
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marck | 26-12-2020 20:46
De geesten van de Peel
Leuke speurroute op Tweede Kerstdag niet gemakkelijk maar dat maakt het juist interessant.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-12-2020 17:50
De geesten van de Peel
We hebben een leuke speurtocht gehad langs de mooie dorpen in de Peel. Voor herhaling vatbaar maar dan een andere speurtocht uiteraard!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-12-2020 16:07
de geesten van de peel
Erg leuke tocht. niet teveel stops en niet te moeilijk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-12-2020 15:21
Yvonne
Hele leuke route! Onderweg verschillende auto’s tegengekomen die de speurtocht ook aan het doen waren.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-12-2020 18:00
Donkere regenachtige dag goed besteed
Op deze donkere regenachtige dag hebben wij, papa en 2 dochters van 13 en 11 met ons boomerhondje Semmy ons prima vermaakt. Misschien waren we te veel aan het genieten van onze bijzondere stops, want aan het eind was het al pikkedonker.
Voor herhaling vatbaar; andere route natuurlijk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-12-2020 15:46
Afwisseling in de lock-down
Leuke afwisseling in de lock-down periode. Ondanks de regen af en toe alles goed kunnen vinden. En bij de Brabantse Kluis heerlijke wafels met ijs afgehaald om mee te nemen.
En ondertussen een goede ervaring voor beginnende chauffeurs om zich te oriënteren en route voor te lezen, OP TIJD :)

Wat ons betreft hadden er meer zoek opdrachten tijdens het rijden in mogen zitten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Berthie | 21-12-2020 09:54
De peel
Een hele mooi tocht. Alles goed aangegeven . Wij hebben een top dag gehad
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marius | 7-12-2020 09:00
De Geesten van de Peel
Een hele leuke auto puzzel tocht, wij wonen in Nuenen tegen over de watermolen van Opwetten. De start was dus een thuis wedstrijd :-) We hebben een leuk coronaproof middagje in de auto gehad en er waren toch nog veel horeca gelegenheden open voor afhaal van een kopje koffie en een wafel. De puzzels waren goed te doen en de foto's zorgen dat je goed op moet blijven letten. Aanrader voor een druilerigere  zondagmiddag !!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-11-2020 17:21
auto puzzelrit
Leerzame route.
Leuke en niet te lange route wij hebben er 3.15 uur over gedaan.
Je komt op plaatsen waar je normaal niet komt en in deze tijd is het een leuk tijdverdrijf.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jolanda | 16-11-2020 13:26
Jolanda
Heel mooie route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-11-2020 17:15
Geesten van de Peel
Erg leuke route. Zoveel mooie nooit eerder ontdekte plekjes zo dicht bij huis. Ondanks de corona maatregelen toch leuke stops voor hapje en drankje onderweg. Zoals Herberg de Brabantse Kluis (ook leuke stop met kinderen) en ijsje bij de buffels
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Stijn | 31-10-2020 19:24
Leuke auto speurtocht door de Peel
Alle punten waren samen met kinderen 3-7 goed te vinden en daarmee de speurtocht goed op te lossen. Leuke middag gehad, 3 uurtjes bezig geweest.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-10-2020 17:52
De geesten van de Peel
Tocht gereden met drie kleinkinderen van 9-8 en 5. Ze hebben ervan genoten en vonden vooral de foto-opdrachten het leukst.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Margot | 25-10-2020 19:39
Leuke zondagmiddag besteding
Normaal pakten we de auto op zondag en reden we maar wat rond. Nu heb je écht een doel! Jammer dat de dingen alleen rechts zaten. Dochter baalde dat ze niet echt kon zoeken!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-10-2020 19:36
De peel
Superleuke route! Leuk om zo'n mooie stukjes vlak bij Eindhoven te ontdekken!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-10-2020 16:14
Veel plezier
Voor kinderen die kunnen lezen en zoeken is het super leuk. Wij hebben als gezin Veel plezier er van gehad.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-10-2020 20:30
Aanrader!
Ivm Corona gekozen om een autospeurtocht te doen. Geesten van de Peel bleek heel erg leuk en ook een aanrader als er geen Coronaregels zouden gelden. Top!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Joost | 23-10-2020 17:26
Verrassend mooi
Leuke route. Op 1 na alles gevonden. Mooie natuur, leuke gebouwen. Mooie wegen. We hebben ons vermaakt.

Binnenkort zeker nog een andere route proberen.

Bedankt!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-10-2020 10:36
Familie Hermans
Het was de eerste speurtocht voor ons, We vonden het heel leuk en hebben alles gevonden, en goed gereden. Nu hopen dat ze ook goed zijn :)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-10-2020 19:12
Leuk!!
Echt leuk om te doen met kinderen rond de 11 jaar oud. Zeker als het wat slechter weer is.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
P | 21-10-2020 18:22
Leuke route
We hebben geen geesten gezien. :-) Maar verder een leuke route.
Alleen jammer dat bijna alles dicht was, maar dat kwam door Corona en lag zeker niet aan de route.
Bedankt!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-10-2020 17:58
Super!
Erg leuk! Ik ben alleen niet zo goed in navigeren... :)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-9-2020 13:06
De geesten van de peel
Wij hebben een hee leuke dag gehad , het was goed opletten maar op één na alle vragen kunnen beantwoorden.  Hele mooie dingen gezien onderweg. de watermolen is heel bijzonder. en ook de kastelen zijn erg mooi. Het bijzonderste vonden we wel de maria grot, wist niet dat er zoiets in nederland aanwezig is. erg mooi.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Eveliene | 14-9-2020 11:26
Geesten van de peel
Hele leuke route, leuke gevarieerde vragen en voor de fotos was het goed zoeken. 2 helaas niet kunnen vinden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-9-2020 11:03
Geesten van de Peel
Leuke route, verrassend, komt op plaatsen waar je anders nooit zou komen. Het is best wel intensief, je moet goed opletten om de route goed te volgen en om de zoekfoto's niet te missen.
Wel wat meer km's gereden, naambordjes wegen soms niet zichtbaar, 1 zoekfoto gemist door hoge begroeing langs de weg, 1x wegwerkzaamheden.
Leuke middag, mooie omgeving, prachtig weer!
Kortom, voor herhaling vatbaar!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Koos | 22-8-2020 18:57
Geesten van de Peel
Leuke route, soms even zoeken maar daarvoor is het een speurtocht !
Gaan zeker na de vakantie nog een speurtocht doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-8-2020 19:15
...
Dit was onze eerste kennismaking met een route van autospeurtocht.nl (via café Peijnenburg in Geldrop). We hebben er van genoten, en gaan het zeker nog eens doen!

Leuke tocht! Waarvoor dank.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jan | 16-8-2020 15:11
Geesten van de Peel
Wat hebben we weer genoten van deze autospeurtocht.
Het meeste was duidelijk te vinden, sommige dingen waren ingewikkelder.
Leuk dagje weg in eigen streek.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-8-2020 16:20
Leuke route!
Erg leuke route om te rijden. Je komt langs veel plekken waar je normaal gesproken nooit zou komen. Genoeg plekjes onderweg om wat te eten en te drinken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-8-2020 19:19
De geesten van de peel
Naam borden weg   'Broek
En         ' Eind'.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-8-2020 18:39
gezellige middag
gezellig geweest met gehele gezin, kids van 10-14. helaas 2 foto's niet gevonden, maar dat mocht de pret niet drukken. zo kun je toch vlakbij je eigen woonplaats een leuke middag hebben.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marieke | 29-7-2020 14:34
Mooie Route - Zit goed in elkaar
Dit was onze tweede route. Ze zitten allemaal leuk in elkaar. Voldoende terrasjes om te stoppen en de vragen zijn leuk en niet te moeilijk. ca 3 uur voor nodig gehad.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-7-2020 17:33
De geesten van de peel
Leuke route, soms was de routebeschrijving iets onduidelijk maar we hebben het toch gered, de antwoorden zou ik nog graag ontvangen want we hebben wel een paar dingen gemist helaas
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-7-2020 15:04
Mooie route
Dit is de derde keer dat wij een route afnemen. Het is een fijne route. Voor ons gevoel waren we snel klaar, maar we waren er toch 3 uur mee bezig geweest... persoonlijk vinden wij de foto opdrachten zonde, want we kijken alleen om ons heen of we iets van de foto herkennen... zonde van het prachtige uitzicht waarvan je kan genieten! Maar verder een prachtige route!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-6-2020 11:30
De Geesten van de Peel
We hebben genoten van het mooie Brabantse land, de boerderijen, de gemengde bossen, de plaatsen die we bezichtigd hebben. We hebben met interesse de vragen opgezocht en beantwoord. Het was een ontspannen en leerrijke dag verbonden aan een mooie autoroute.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Frank | 14-6-2020 17:47
Geesten van de Peel
Deze route was voor ons de eerste. Positief verrast. Erg leuke manier om met het gezin mooie nieuwe plekjes in eigen land te ontdekken. En we hebben alles kunnen vinden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-6-2020 19:20
De Peel, zoals niemand die kent.
Leuke route met leuke uitdagingen om de foto' s te vinden. Genoeg leuke en knuse terasjes onderweg om te pauzeren. We komen op plekken waar we nog nooit zijn geweest, ondanks dat we toch bekend zijn in deze streek.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-6-2020 13:38
weer en mooie route
Hebben een foto niet kunnen vinden, waarschijnlijk door het hoge gras
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-5-2020 13:43
Verrassende route door het Brabantse land
Wij hebben genoten van deze verrassende speurtocht. We hadden helaas slecht weer, maar ook dan is dit een fijn uitstapje. Bij mooi weer zijn er voldoende picknickplaatsen en speeltuinen op de route om de dag nog leuker te maken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Richard | 24-5-2020 16:59
Leuke tijdsbesteding in Coronatijd
Leuke route, bijzondere plekjes gezien. Een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-5-2020 15:10
Geesten van de Peel
Leuke route, maar op bepaalde plekken goed opletten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Yvonne | 22-5-2020 17:50
mooi route
Wij hebben deze gereden met onze kinderen van 21-12-10 jaar.
Het is een  mooie route met leuke bezienswaardigheden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-5-2020 23:29
Mevrouw Kleeman
Leuke tocht. Verrassende route. Leuke vragen. Gaan we zeker weer een keer doen. Top.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-5-2020 17:59
Super leuk
Echt een aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-5-2020 16:57
Leuke speurtocht
Leuke speurtocht! Gaan zeker nog een andere doen!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-5-2020 19:58
Leuke tocht voor een zonnige dag
Erg leuke en mooie rit. Routebeschrijving is zeer duidelijk en goed te rijden. Zeker een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2020 15:13
Er even tussenuit!
Een origineel idee om tijdens deze dagen een autospeurtocht te doen. Route De Geesten van de Peel was leuk, wel aardig lang in de auto zitten al je voor de heen- en terugreis beide een dik uur in de auto moet zitten en dan nog eens 3,5 uur. Jammer dat de terrasjes dicht waren. Maar al met al de moeite waard en wie weet in de toekomst nog een keer een andere tocht in combinatie hotelovernachting?!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2020 22:24
Autospeurtocht 'De Geesten van de Peel'
Wat hebben genoten ! Jammer dat veel van de horeca dicht was ivm Corona maar we hebben er totaal 4,5u over gedaan.

We zullen de route zeker na de Corona crisis zeker nogmaals rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2020 20:19
Erg leuke route door de Peel!
Erg leuke en mooie route. Zeer geschikt ook in deze coronatijd. Gezellige middag gehad waar iedereen een actieve rol heeft kunnen pakken. Bij Herberg de Brabantse Kluis van heerlijk ijs en een verse wafel met aardbeien van de take-away kaart.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
William | 5-5-2020 17:14
De geesten van de Peel
Dit was een erg leuke en verrassende autospeurtocht! Het is wel opletten geblazen onderweg want moet genoeg zoeken, navigeren en rijden.
Keimooi autospeurtocht.nl 👍🏼
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-5-2020 09:19
Aanrader
Leuke route... met bezienswaardigheden. Goed te doen met jonge kinderen. Veel leuke picknickplekken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Mario | 3-5-2020 14:42
De Geesten van de Peel was in de corona-tijd erg leuk om met de kinderen te doen.
Omgeving waar de route was uitgezet ging door mooi landschap.
Jammer dat in deze tijd alle horeca etc gesloten was. Wij hebben er ons gemak over gedaan, ongeveer 4 uur, zonder echt veel en lange stops.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-5-2020 11:16
de geesten van de Peel
Leuke activiteit tijdens de corona crisis!
De route gereden met kinderen van 6 en 10.
Langs mooie plekjes gekomen waar we nog nooit waren geweest.
Bij mooi weer genoeg plekjes onderweg om lekker te picknicken en genoeg restaurantje en terrasjes om even te stoppen (deze waren nu uiteraard gesloten)
De vragen zijn over het algemeen goed te maken en de zoekopdrachten erbij waren ook erg leuk.
kortom wij kiezen zeker nog een keer een andere route!
Ook de kinderen waren enthousiast.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Hennie | 30-4-2020 17:41
De Geesten van de Peel.
Leuke route. Kastelen en Mariagrot waren wel moeite waard. Omgeving ook.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Chantal | 30-4-2020 17:25
Leuke autotocht bij de Peel
Prachtige omgeving, leuke puzzeltocht. Ook voor kinderen van 5 en 7, hoewel het voor hen een beetje lang duurde.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-4-2020 08:59
Geesten van De Peel
Een mooie speurtocht met verrassende bezienswaardigheden (mariagrot) en gezellige restaurantjes. Wat wij jammer vonden is dat er tijdens de tocht weinig werd verteld over het veengebied en de sagen die erbij zijn ontstaan, zoals de Peelridder.
Sommige foto's waren moeilijk te vinden, maar wij hebben een leuke middag gehad en zijn er lekker uit geweest ondanks de corona maatregelen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-4-2020 14:13
Leuke tocht!
Hele leuke tocht, die goed te doen is. Voor het hele gezin!
We komen zeker nog eens in dit gebied terug als de restaurantjes weer open mogen na deze coronatijd!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2020 16:55
De geesten van de Peel
Super leuk uitje! Ook in deze Coronatijd verantwoord. Top middag gehad!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Valerie | 26-4-2020 18:24
Speurtocht De Geesten van de Peel
Enorm afwisselend, leuke puzzels, goed opgezet, je aandacht kan niet verslappen, want ineens duikt daar die aanwijzing op. Goed te doen als je 1 persoon hebt die rijdt en een ander de route en opdrachten voorleest. Super gaaf!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-4-2020 16:23
Geesten van de Peel
Leuke korte tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-4-2020 15:17
Wilma
Hele mooie routes, je ziet ook dingen die je anders voorbij rijd.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-4-2020 19:06
Mooie route
Leuke en mooie route!  Onze kinderen van 11 en 13 vonden het ook erg leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 29-3-2020 12:25
Leon
We hebben tot nu toe al 4 routes gedaan. Heel erg leuk!! Geesten vd Peel is zeker prima te doen nu tijdens de Corona crisis. Je kunt uiteraard helaas nergens wat drinken en/of eten maar als je zelf wat meenemen voor onderweg heb je een hele leuke ochtend/middag.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 2-1-2020 18:30
Leuke route
We  hebben alleen vraag 9 niet kunnen beantwoorden. We vonden een meterkast met bijna de juiste cijfers op één na. Dus dat kon hem niet zijn. Daarna niet nog zn kast tegen gekomen. Voor de rest iets langer over de tocht gedaan dan aangegeven.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Femke | 28-11-2019 16:51
Leuke dag gehad!
Hele leuke puzzeltocht. Ondanks dat we dichtbij wonen hebben we weer wat leuke nieuwe weetjes en mooie plekjes geleerd.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-9-2019 16:10
de geesten van de peel
mooie route we hadden een weg opbreking en dat was lastig rijden en je kunt bijna

de route niet volgen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-9-2019 16:52
Erg leuke rit
Mooie rit, mooie bezienswaardigheden, leuke vragen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Bram | 31-8-2019 11:49
Leuke route
We hebben erg genoten van de route. Als is het door de begroeiing soms een echte SPEURtocht. Desalniettemin hebben we alles gevonden.
Leuk om door een redelijk bekend gebied te rijden en toch nog dingen te ontdekken waarvan je niet wist dat ze er zijn.
We zijn zeker voornemens om een andere speurtocht te doen en evt. leuk om weg te geven als cadeau.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-8-2019 21:02
Geesten van de peel
Leuke route, maar jammer dat de foto vragen nogal eentonig zijn, leuk om meer vragen onderweg te hebben :) leuke plaatsen om langs te rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-8-2019 15:01
Geesten van de Peel
Mooie route, leuke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-7-2019 16:30
Geesten van de Peel
Leuke tocht maar af en toe niet helemaal duidelijk qua aanwijzingen. Wel leuke dingen gezien in het mooie Brabant
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-7-2019 21:42
geinig
leuke tocht! naam van de speurtocht heeft er alleen vrij weinig mee te maken
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-7-2019 17:38
Geesten van de Peel
Mooie route om te rijden. Niet al te moeilijk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
bert | 12-6-2019 07:59
mooi, leuk
mooie tocht,
Bij mariagrot was deze afgesloten ivm bomen die waren omgewaaid.
Bij croy was het bordje niet te zien te veel onkruid.
er hadden voor ons meer foto's in gemogen.
Maar al bij al hebben we wel genoten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Evy | 10-6-2019 17:17
Mooie route
We hebben met pinksteren gezellig met 4 personen deze route gevolgd omdat het bij ons in de buurt ligt. Zeker veel nieuwe dingen ontdekt die ik niet had verwacht dat het zo dichtbij ons zouden zijn. Wel gemerkt dat sommige vragen niet beantwoord kunnen worden vanwege verbouwing of dat het er niet meer hangt. Verder hebben wij zeer genoten. Bedankt dat jullie deze route gemaakt hebben.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jan | 19-5-2019 16:58
Geesten van de Peel
De deur uit en 5 minuten later bij startpunt C arriveren. Weer zo'n geweldige route en nu werkelijk in onze achtertuin niet wetend wat daar allemaal te zien is.
Werken op 2 minuten afstand van Kasteel Gemert en zelfs al eens een personeelsfeest gehad op het ridderplein maar dat geweldige kasteel nog nooit gezien cq opgevallen.
Zo zie je maar weer dat je soms blind bent voor de mooie dingen die ons eigen land te bieden heeft.
4 sterren omdat de biggetjes boerderij helaas aan het verbouwen was dus geen Big gezien en van ons had hij wel langer mogen zijn,
niet te min helemaal Top!!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2019 19:26
Geesten van de Peel
Leuke route, je komt op plaatsen waar je normaal niet komt. Ontdek je plekje !
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-4-2019 17:42
Leuke speurtocht om te doen.
Een leuke, mooie route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2019 09:04
De Geesten van de Peel
Mooie tocht langs enkele (voor ons) onbekende plekken. Leuke besteding van de dag.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Aschwin | 23-4-2019 12:48
De zwarte kever
Mooie tocht met verrassend mooie plekjes.
Zeer de moeite waard.
Was onze eerste keer, nu weten we hoe het werkt en gaan we zeker nog een andere tocht doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-4-2019 20:36
Geesten van de Peel
------
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-3-2019 15:31
De geesten van de Peel
Leuke speurtocht. We gaan er meer doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gea | 24-3-2019 07:36
De geesten van de Peel
Voor ons leuk om weer eens een ander mooi deel van Nederland te zien!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-3-2019 17:35
de geesten van de peel
alles liep voorspoedig, was allemaal prima aangegeven.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-3-2019 19:57
De geesten van de peel
Leuk. Opmerking kasteel Gemert is niet meer toegankelijk via de toegangsbrug
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-3-2019 01:24
De geesten van de Peel
Leuke tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 8-3-2019 17:37
Mooie route
Erg mooie route door het Brabantse land. Veel te zien, leuk met kinderen. Enkele aanwijzingen zijn soms moeilijk te volgen, het zoeken naar de foto's tijdens het rijden leidt soms wat af. Al met al een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-2-2019 11:40
De geesten van de Peel
Mooie route, maar af en toe was het onduidelijk waar je naar toe moest, omdat straatnaambordjes niet te zien zijn.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-2-2019 22:01
De geesten van de Peel
Leuke route!! Varkens stallen erg leuk waren daar nog net op tijd. Leuk eettentje bij de watermolen. Deze tocht is zeker een aanrader.Vonden het alleen wat apart dat we voor een vraag het kerkhof op moesten. Waren daar veel mensen die naar een graf gingen en wij liepen daar met de speurtochtblaadjes.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-2-2019 18:20
Autospeurtocht Brabant
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Carine | 6-1-2019 20:27
Uitslag 6-1-2019 Fam. Muijtjens
Super leuke tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee