Zoek
4.8 84
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 7-5-2021 12:56
Verdedigingslinie West-Brabant
We vonden de rit leuk om te doen, mobieltjes uit en aan de slag met de route, de foto's en vragen. We hebben de rit verdeeld over 2 dagen, werd erg lang zitten.
Heb autospeurtocht.nl al aangeraden bij familie en bekenden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ankie | 2-5-2021 21:08
Uitdagend en leerzaam
Wij hebben als gezin echt ontzettend veel lol gehad met deze speurtocht.
De west Brabantse tocht was voor ons heel uitdagend en leerzaam, ook al komen wij zelf uit deze hoek. Dank je wel! We gaan zeker nog een andere tocht doen!!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-4-2021 23:05
Een feest van een dag!!
Was een superleuke dag ondanks sneeuwbuien ,hagel ,veel wind .
Zo echt de moeite waard en wat leuk dat de 2 15 jarigen het ook zo leuk vonden.
Gaan we zeer zeker vaker doen en voor het geld hoef je het absoluut niet te laten.
Een echte aanrader in deze tijd van de mobieltjes die zijn zowat de hele dag niet aan geweest. Het was echt een zalige dag.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-4-2021 07:54
Leuke tocht!
Ondanks dat we redelijk in de buurt wonen, een hoop gezien waarvan we het bestaan niet wisten.
wij hebben er ruim 5 uur over gedaan. Super leuke dagvulling.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-4-2021 20:50
Leueke dag gehad!
Mooie route en, ondanks dat we in de buurt wonen, op plekken geweest waarvan we het bestaan niet eens af wisten! Één stop viel wel een beetje tegen; daar was helaas niets te zien naast gras en een speeltoestel. Bezig met reconstructie of nieuwe opgravingen wellicht? Verder echt op leuke plekken geweest!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-4-2021 17:08
Heerlijk vermaak!
Wij hebben ons prima vermaakt deze zonnige middág. Ondanks dat we uit de buurt komen, toch weer nieuwe paadjes ontdekt in eigen omgeving.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-4-2021 17:36
Erg leuk en leerzaam.
Leuk om in deze tijden te doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-4-2021 17:17
Leuke middag gehad.
Leuk om te doen zeker in deze tijd, wonen in de buurt en toch op plaatsen gekomen waar we nog nooit geweest waren.
Vragen waren ook niet heel moeilijk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Almara | 10-4-2021 15:59
Super leuke speurtocht met drie gezinnen
Wij hebben met drie gezinnen de speurtocht gedaan. Het was heel leuk om elke volgende punt af te wisselen qua auto. Mooie route en zeker de moeite waard.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 15:52
Wederom geweldig genoten
Erg leuk weer! Hoewel we in de buurt wonen (Breda) nog nooit op deze plaatsen geweest. Een mooie aanleiding om een en ander te zien en diverse plekken nodigen uit om nog eens uitgebreid terug te komen!
Met de foto's uit de basiliek konden we familie voor de gek houden dat we in coronatijd in Rome waren, hahaha.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-4-2021 18:16
Super leuke autospeurtocht!
echt een aanrader!
We hebben er nu twee gedaan.
Je komt op plekken waar je anders nooit komt. Ook plekken die echt de moeite waard zijn om eens te stoppen.
De opdrachten onderweg houden het ook leuk voor de kinderen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-3-2021 13:46
Leuke tocht!
Een leuke tocht voor alle leeftijden. Ondanks de redelijk bekende omgeving toch een heel hoop leuke weggetjes en bezienswaardigheden ontdekt!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-3-2021 21:20
Verdedigingslinie West-Brabant route
Het was een super leuke tocht, met veel interessante stops. Veel leuks te zien. De route rij je inderdaad in 4 uurtjes, maar er is zoveel leuks te zien, dat je er echt wel meer tijd voor nodig hebt om alles goed te bekijken. Ook de overblijfsels van de bastions in Willemstad zijn leuk om eventjes te bezoeken. dit staat niet in de route vermeld, maar is vanuit het Mauritshuis ook snel te bezoeken, ze liggen er zowat langs.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-3-2021 18:32
Heel leuk uitje!
Wij hebben de auto speurtocht gedaan met onze kinderen van 12, 8 en 2 jaar. We vonden het allemaal erg leuk! Leuke plekken in de buurt ontdekt waar we nog nooit geweest waren. Als je echt alleen de speurtocht doet, dan red je het wel in 4 uur. Wij hebben overal nog rond gekeken en gespeeld en waren pas na 8 uur terug. Het was een hele leuke dag. Echt een aanrader, zeker nu in de corona tijd!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-3-2021 20:51
leuke autospreurtocht
super leuke tocht gehad de kinderen en wij zelf hebben er zelf veel van geleerd.
een tip zet de route uit in maps dat rijd een stuk fijner.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-3-2021 15:48
Super leuke dag
De autospeurtocht was geweldig om te doen. Echt een aanrader en zelfs leuk als je uit de buurt komt. Zo kom je toch ook op plaatsen waar je nooit bent geweest.

Op naar de volgende tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-3-2021 15:48
Super leuke dag
De autospeurtocht was geweldig om te doen. Echt een aanrader en zelfs leuk als je uit de buurt komt. Zo kom je toch ook op plaatsen waar je nooit bent geweest.

Op naar de volgende tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 21:00
Heel leuk gezinsuitje in coronatijd
Wij hebben de route vandaag met onze kinderen van 9 en 12 gereden en hebben alle 4 enorm genoten. Willemstad is zo'n gezellig stadje, zelfs in corona-tijd! Je kon overal hapjes en drankjes to go afhalen en lekker in de zon gaan zitten. Bij Fort Sabina kunnen kinderen heerlijk spelen, ook daar was het restaurant open voor afhaal en kon je rond het kampvuur plaatsnemen. De basiliek in Oudenbosch hadden wij nog nooit gezien, maar gaf ons even het gevoel in het buitenland te zijn. Helaas was hij al gesloten en konden wij niet meer naar binnen. Dit was onze eerste autospeurtocht en wij waren achteraf gezien een beetje laat vertrokken. De volgende keer trekken we er een hele dag voor uit, zodat we onderweg langer kunnen genieten van de mooie omgeving!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 17:47
Super leuk
Heel leuk uitje, zeker nu er bijna niets kan. Leerzaam ook. Fort Sabina was een zeer aangename ontdekking tijdens de tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 11:39
Toch iets te doen buiten de deur ondanks Corona
Leuke tocht. Veel onbekende plekjes gezien in onze eigen omgeving! De vogelbunker konden we niet vinden, maar verder was alles erg duidelijk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-2-2021 18:05
Weer een heerlijk tochtje
Deze week wederom een puzzeltocht gereden. Leuk weer al die vragen. mooie weggetjes, weidse agrarische gebieden, mooie huizen, heel veel wilgen. Fijne duidelijke route-omschrijvingen. Jammer dat vanwege vandalisme het vogel uitkijkpunt bij Ford Sabina niet open was (of althans de deur niet open ging). Snel overleg met het bedrijf van de speurtocht was prettig. Het fort was wel open, dat was erg leuk!!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-2-2021 21:38
Verrassend
Een hele leuke route vol verrassende ontdekkingen, met de basiliek in Oudenbosch als hoogtepunt. Afwisselende vragen. Duidelijke routebeschrijving. Onze jongens van 10 en 13 vonden het heel leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-1-2021 18:38
Gezellig
Genoten met z'n vieren in de auto in de buurt maar toch op ontdekkingsreis! Aanrader voor iedereen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-1-2021 19:35
Aanrader
Leuke rit om te doen in deze corona periode.
Zelfs mijn zoon met vriendin (beiden 20) vinden het zeer leuk om te doen.
Goed te doen binnen 4 uur.
Ondanks dat we redelijk in de buurt wonen, hebben we nieuwe dingen ontdekt en geleerd.
Sommige plaatsen gaan we zeker na deze corona tijd nog eens bezoeken.
Aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Heilke | 24-1-2021 19:30
Geweldig
We hebben een super leuke dag gehad met 2 gezinnen, Corona proof in 2 auto’s achter elkaar aan. Met walkie talkies met elkaar overlegt, en contact gehouden.
We hebben er idd ongeveer 4 uur over gedaan.
Super leuk voor in deze rare tijd, maar als alles straks weer ‘normaal’ is ook weer extra leuk om onderweg terrasjes en of restaurants aan te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-1-2021 18:44
Super leuke speurtocht
We hebben weer genoten van deze tocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-1-2021 11:35
Leuk dagje uit in corona tijd
We hebben met ons gezin enorm veel plezier gehad bij deze autospeurtocht. We waren wat laat begonnen waardoor we soms wat moesten haasten. Als je deze tocht doet, kun je het beste vroeg beginnen. Dan is er tijd om Willemstad en fort Sabina rustig te bekijken. Let ook op voor de sluitingstijd van de Basiliek in Oudenbosch.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-12-2020 17:02
Leuke tocht
Leuke route en goed te doen binnen de vier uur. Prima dagje gehad!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
fam. | 29-12-2020 16:25
erg leuk
leuk om te doen tijdens corona, ook al is niet alles open.
voor herhaling vatbaar, maar dan met iets beter weer!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-12-2020 13:20
Leuk corona-proof uitje
Erg leuk om te doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-12-2020 00:38
Vermakelijk winteruitje
We hebben ons prima vermaakt tijdens de route. Je leert de omgeving beter kennen en ontdekt nieuwe stukjes Nederland. De winterzon zorgde regelmatig voor een speciale gloed over de omgeving: genieten!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Lisanne | 21-12-2020 17:36
Leuk voor jong en oud
Als uitje met m’n vader gedaan. Vonden allebei erg leuk. Je komt zo is ergens anders
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-12-2020 15:59
Superleuk!
Wij hebben het samen erg naar ons zin gehad. Leuk in de coronatijd! Toch lekker op pad.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-11-2020 15:32
Gregory
Heel leuk om te doen!! Gedaan met onze kids en mijn vrouw. Leuke dat gehad!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-10-2020 18:21
West Brabant
Leuke en leerzame speurtocht. Als echte Brabanders zijn wij op plaatsen geweest waar we nog nooit waren geweest.
Zelfs onze 3 pubers vonden het leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-10-2020 19:06
Westbrabant
Leuke route! Helaas was een klein deel van de route afgesloten (waar wellicht het foto object stond want die hebben we niet gevonden)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-10-2020 17:37
Heel leuk!
Erg leuke tocht! Het was voor ons de eerste keer. We hebben hem met z’n drieën gedaan (2 vriendinnen en jongen 14 met beperking).
Sommige stops waren moeilijk te vinden en wat wegen opgebroken. Maar hopelijk de code wel weten te kraken!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-9-2020 20:08
Verdedigingslinie West-Brabant
Voor ons de eerste, maar zeker niet de laatste, keer dat we een autospeurtocht gedaan hebben. Begonnen bij de Basiliek die open was en waar we zeer van onder de indruk waren. Tussen de middag heerlijk geluncht in Willemstad, na eerst een bezoek gebracht te hebben aan het Mauritshuis. De Volkeraksluizen vond ik helemaal leuk aangezien ik daar dagelijks overheen rijd naar m'n werk. Leuk om het van de andere kant te zien. Onze afsluiting was een terrasje in Wouw. De route was dicht bij huis, maar we hebben dingen gezien die we nooit gezien hebben. Wij hebben een leuke dag gehad en we gaan zeker nog een keer een autospeurtocht doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-8-2020 19:53
Autopuzzeltocht West Brabant verdedigingslinie
Leuke tocht en veel ontdekt.
Net om de hoek van onze woonplaats.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-8-2020 19:01
Leuke toch, maar weinig te maken met de verdediging-linie
De tocht begonnen wij in Willemstad, heel leuk om daar te zijn, mooi plaatsje. Toen door naar de sluizen, maar daarna hebben wij niets gemerkt van der Verdedigings-linie.

De omgeving is prachtig, maar na 2 uur heb je de landerijen ook wel gezien. De basiliek Oudenbosch was open en wel heel erg de moeite waard, zeker om de kelder in te gaan waar de winkel/museum/toiletten zijn of naar boven om in de koepel te komen.

Dit was onze 1e puzzeltocht. Het was leuk, maar vonden het niet super bijzonder, omdat wij echt meer van de verdediging-linie hadden verwacht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Wim | 21-8-2020 16:37
Wat een leuke bezigheid
Als het dan eens een keertje minder zonnig is, een uitgelezen kans om zo'n gezellige puzzeltocht te rijden. Het was deze keer onze zevende puzzeltocht. Maar we krijgen er geen genoeg van. een echte aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ton | 17-8-2020 16:42
ontdekkingsreis
Leuke route, vooral de kerk in Oudenbosch is heel bijzonder
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-8-2020 21:59
Aanrader
We hebben deze speurtocht met veel plezier gereden, ook erg leuk met kinderen! Maak zeker even tijd vrij om de plaats Willemstad te voet te verkennen, je kunt hier ook zeker lekker even lunchen of dineren!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Bart | 8-8-2020 09:13
Een heerlijke klassieke autospeurtocht
Genoten van deze prachtige autospeurtocht. Zoals we die in het verleden ook vaak gereden hebben: dus zonder navigatiesysteem en met vragen onderweg. Reden deze op een donderdag met prachtig weer en alles was open, ook de kap van onze cabrio.
Puntje: bij de Volkeraksluizen staan twee borden. Geen enkel bord heeft de titel "Beleef de Deltaroute" en deze borden geven verschillende info over de lengte van de jachtensluis. (of wij hebben het bedoelde bord niet kunnen vinden) Bedankt en we gaan er zeker nog meer rijden. grt Bart en Diny
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-7-2020 19:30
verdedigingslinie west brabant
een leuke dag gehad die je zelf naar eigen zin verder kon invullen.
Mooie omgeving; veel gezien.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-7-2020 16:37
Super leuk
Leuk dag vulling om lekker met de Kids rond te rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-6-2020 13:34
Voor herhaling vatbaar
De eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar. Voor ons tikkeltje aan delange kant maar zeker waar voor je geld.  Veel plekken waar we vaak komen maar nu verrast werden door dingen die we niet kenden.
Helaas was de Baseliek niet open en is Willemstad op zondag vanaf het middaguur niet toegankelijk voor auto's dat was onhandig maar verder erg leuk! ( gezin,  2 jongens van 10 en 12)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Wilma | 2-6-2020 07:57
Mooie tocht
Met veel genoegen deze tocht gereden. We hopen vaker een autospeurtocht te gaan rijden.
Willemstad was afgesloten (2e pinksterdag) maar we hebben toen een stukje gelopen en het kwam helemaal goed.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
ilse | 22-5-2020 21:39
Verdedigingslinie
Leuke tocht over de dijken, We waren verrast toen we bij de vogelkijkbunder geen vogels  zagen maar echte rammen schitterend zo dichtbij!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Mark | 22-5-2020 20:22
Dagje West Brabant
Met 2 tieners vertrokken we vanmorgen. Al snel was iedereen enthousiast. Wat hebben we veel gezien en geleerd en wat was het een mooie route. De pastoor van de kerk nam tijd om dingen te vertellen en gaf de tip om de trap naar boven en beneden ook zeker te proberen. Prachtig uitzicht binnen de kerk. Wij gaan zeker nog een keer een andere route kopen/rijden. Top!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-5-2020 20:19
West-Brabant
Leuke speurtocht. De basiliek was gewoon open, dus dus dat was een meevaller. Leuk om met oudere kinderen te doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-5-2020 19:55
leuke en leerzame route
Erg leuke route... veel polderweggetjes en we hebben veel gemist langs de weg maar dat mocht de pret niet drukken. De punten waar we vragen over kregen waren (als we die konden bezoeken) erg leuk. Sowieso de afwisseling tussen het weidse landschap en de dorpskernen vind ik persoonlijk heel leuk. Grootste publiekstrekker bij ons was toch wel de basiliek. Gedaan met kids van 17, 15 en 13.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-5-2020 19:12
Leuke middag
Op Moederdag rondgereden door het prachtige gebied; zie je niet vanaf de snelweg... :)

Wij vonden de Volkeraksluizen en Willemstad erg leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Hans | 10-5-2020 10:33
Leuke tocht
Leuke en mooie tocht langs onbekendere wegen en plaatsen. We komen zelf uit deze regio maar heb een hoop gezien wat ik nog niet kende.
Route is duidelijk aangegeven.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-5-2020 13:40
Erg leuk
Super leuk om zo een stukje Brabant te ontdekken. Stukken waar je normaal niet zo snel komt. Leuke vragen niet te simpel en niet te moeilijk waardoor het ook voor grotere kinderen leuk is. We gaan er zeker nog een keer 1 doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2020 20:22
Afwisselende bezienswaardigheden
We begonnen direct bij het hoogtepunt van de route: de basiliek in Oudenbosch. Nooit gedacht zo'n gebouw tegen te komen in Nederland. Adembenemend! Ook het Mauritshuis en de Volkeraksluizen waren mooi om te zien. Fort Sabina was helaas gesloten en van de opgravingen hadden we meer verwacht. Al met al een mooie tocht die prima te rijden is in 4 uur.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Lennard | 5-5-2020 17:02
Verdedigingslinie west brabant
Eerste keer deze puzzel geprobeerd en lekker op de fiets gereden, erg mooi en zeker leerzaam, pracht route en bijzondere wegen in een woord TOP!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2020 16:54
Leuke dag!
Autospeurtocht met het hele gezin was erg gezellig en leuk om te doen. Alles was uiteraard gesloten maar toch genoeg te zien en zoeken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2020 23:06
Leuke route
Je komt op plekken waar je normaal niet zou komen. En ondanks de Corona maatregelen een leuke dag gehad met partner en 2 kids (10j & 8j)
Ruim 5 uur over gedaan!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jean Paul | 3-5-2020 18:06
Hele leuke dag gehad
Zeker nu met de Corona crisis en de anderhalve meter afstand een erg leuk uitje met de kids.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-5-2020 19:13
Leuke tocht
Leuk opgezet! Mooie omgeving !
Soms moesten we wel even zoeken naar de juiste straatjes.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-5-2020 18:27
Verdedigingslinie West-Brabant
Dit was onze 2e speurtocht en ook deze was zeer geslaagd. Vorig jaar met Pasen zijn we begonnen met het Zuiderwaterliniepad. Dat is een wandelpad wat loopt van Bergen op Zoom tot Grave. Vorige week hebben we het pad in Grave volbracht. Met deze speurtocht kwamen we heel wat bekends van deze wandeling weer tegen wat het nog leuker maakte.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-4-2020 20:04
Autospeurtocht
Echt een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2020 22:17
leuke duidelijke speurtoht
ondanks dat alles gesloten was op Koningsdag vanwege Covid19 hebben we juist een leuke speurtocht gehad met prachtig weer . mooie route leuke dorpjes. op naar de volgende
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ilse | 27-4-2020 19:45
Mooie tocht!!
Weer een mooie tocht gereden door een klein stukje van Nederland. Veel gezien en gelezen. Ondanks het coronavirus prima te doen om deze route te rijden. Je komt weinig mensen tegen onderweg dus prima om even uit te stappen en wat rond te wandelen of te picknicken. Neem de tijd in Willemstad want hier is nog meer te zien dan alleen het Mauritshuis en de uitkijktoren. We hadden een klein beetje moeite om de opgravingen kasteel Wouw te vinden, maar uiteindelijk via Google maps toch gevonden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2020 09:47
De verdedigingslinie West-Brabant.
Interessante en leuke tocht om te rijden. De opdrachten zorgen ervoor dat je uit de auto komt en het eea wil onderzoeken. Het interessante is dat je weer historische feiten/plaatsen ziet en daardoor weer meer van de geschiedenis weet. Of gaat opzoeken waardoor het meer een belevenis wordt. Daarnaast is het een mooie omgeving met stukken waar je anders nooit zou komen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-4-2020 16:07
Lizette
Erg leuk om te doen, helemaal in deze tijd waarin bijna niets mag/kan. Kids van 10 en 13 vermaakten zich ook prima. Moesten zelf even creatief met de route zijn bij Willemstad (geen toegang, handhavind bij ingang), maar ook dat ging prima! Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-4-2020 17:51
Ton 13-04-2020
erg leuke route ondanks de conora maatregelen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-3-2020 19:47
Speurtocht
Was heel gasf
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2020 09:02
autospeurtocht verdedigingslinie West - Brabant.
ik heb enorm genoten met mijn kleinzoon,we mochten in het Mauritshuis,we konden in de kerk van Oudenbosch en zijn tot in de koepel geklommen.
jammer genoeg was fort Sabine gesloten maar hier gaan we zeker nog heen.

we gaan zeker nog een speurtocht maken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Christel | 27-1-2020 12:03
Verdedigingslinie west brabant
Weer een leuke dag gehad met ons vriendenclubje.
We troffen mooi weer en dat is altijd gezelliger.
Op naar de volgende route !
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-1-2020 20:54
Leuke dag besteding
Dit was onze eerste autospeurtocht en deze hebben we met veel plezier gedaan.
Al is het niet het mooiste jaar getijde om deze tocht te doen, we hebben er toch van genoten. Alle antwoorden goed kunnen vinden en uiteindelijk de code ontcijfert.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-10-2019 17:46
Leuke ervaring
Erg leuke speurtocht met onverwachte plekken, waar je normaal gesproken niet zomaar komt
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-9-2019 16:12
verdedigingslinie west brabant
Onze eerste ervaring met ene autospeurtocht was geweldig. We hebben genoten en ook nog veel geleerd. hebben er wel 5,5 uur ipv 4 uur over gedaan omdat we ook dingen echt wilden bezichtigen.
Voor herhaling vatbaar!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-7-2019 09:41
verrassingen naast de deur
super leuke tocht. toch wel gek dat er nog zoveel dingen zijn naast de deur die je niet weet. voor herhaling vatbaar
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Lennart | 15-6-2019 16:08
Leuke dag op pad
Leuke route!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-6-2019 11:47
Leuke tocht!
Leuke tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ronald | 4-4-2019 23:18
verdedigingslinie West Brabant
Leuke route.Wel lastig om gelijk de eerste vraag met een strikvraag te beginnen. Vraag 5 staan twee borden met verschillende afmetingen 142 en 135 meter.Groetjes
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-3-2019 16:00
Speurtocht
Enorm leuk, op plekken geweest waar we normaal niet komen. Lunch bij de kletsmajoor is erg goed!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-3-2019 14:14
verdedigingslinie west-brabant
Op een regenachtige zondag met de auto west-brabant door samen met 2 kids van 9 en 11 jaar. Ze vonden het fantastisch. We hebben er de hele zondag over gedaan en ze willen graag nog een keer terug om de musea te bezoeken en een keertje terug naar Fort Sabina. Een echte aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-1-2019 09:27
Autospeurtocht Verdedigingslinie West-Brabant
Leuke, verrassende en mooie tocht door dit gebied. Afwisselende bouwwerken en leuke vragen. Minpuntjes waren dat de route niet helemaal klopt (bijv. Barteweg rechts ipv linksaf) en dat niet alle vragen te beantwoorden zijn als het desbetreffende gebouw niet open is (bijv. Basiliek)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-1-2019 20:20
Verdedigingslinie west brabant
Erg mooie en leuke route, wederom onze complimenten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-1-2019 17:16
Verdedigingslinie west brabant
Erg leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-1-2019 14:44
Verdedigingslinie westbrabant
Leuk vooral de basalik
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee